[MT İstanbul] 8 Aralık 20.00 Tophane Buluşması

soğol GICIK tuğçe verdiğin bilgilerden dolayı çok incesin nerdeyse kırılcaksın valla:) sen beni içeri alma bakalım ilk görüşmemizde alcam hesabını senın az bekle sen :queen:

soğol GICIK tuğçe verdiğin bilgilerden dolayı çok incesin nerdeyse kırılcaksın valla:) sen beni içeri alma bakalım ilk görüşmemizde alcam hesabını senın az bekle sen :queen:

Vallaa seni tokatlamam eşine tokatlatırım tokat manyaa yaptırırım akıllı ol :queen::queen:

bak çatlak pınar hanım:) ayağın kırık kırık konuşma lennnnnn deli etmeyin adamı:queen: görüşürüz bidaki buluşmaya şuna bak yaaa meydan hatunlara kalmış yaaaaaa:) neyse ikinizde öpüldünüz şaka bunlar ciddiye almayın sakın

bak çatlak pınar hanım:) ayağın kırık kırık konuşma lennnnnn deli etmeyin adamı:queen: görüşürüz bidaki buluşmaya şuna bak yaaa meydan hatunlara kalmış yaaaaaa:) neyse ikinizde öpüldünüz şaka bunlar ciddiye almayın sakın

Evet ben çatlağım ayağımda çatlak :queen::queen:

Valla iyi eğlenmişsiniz aksiyonda olmuş. :) Konuyu daha önce misafir olarak okudum acele işim vardı giriş yapmadım. Zaten Tuğçede belirtmiş bir mesajında ordaki misafirlerden biri bendim :) Devamını dilerim....

aha msn konuşmacısı kemal ayy pardonnn tekmeci kemal geldi:)
burak bey şaka anlıoruz ....:) sende haddini bil:mrgreen:haydin görüşürük bi dahakine...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm arkidişler nasılsınız bakalım gene buralar karışmış :)

Abi herşey hoş güzelde forumu emesen gibi kullanmasak, gelirken merhaba giderken iyi geceler bye bye felan, tamam hepimiz cılkını çıkartıyoruz(geyik muhabbeti) da bu derecede suistimal etmesek diyorum.:cherry:

Mavili dostum senden alıntı yaptım ama kastım sana değil, bu başlık altında bir çok arkadaş tarafından benzer mesajlar yazıldı, yani tehmeyi uçma bana.:p

Abi herşey hoş güzelde forumu emesen gibi kullanmasak, gelirken merhaba giderken iyi geceler bye bye felan, tamam hepimiz cılkını çıkartıyoruz(geyik muhabbeti) da bu derecede suistimal etmesek diyorum.:cherry:

Mavili dostum senden alıntı yaptım ama kastım sana değil, bu başlık altında bir çok arkadaş tarafından benzer mesajlar yazıldı, yani tehmeyi uçma bana.:p

yani beni kullandın çok mersi aye :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yani beni kullandın çok mersi aye :queen:

Dur zaten seni birine benzetiyorum bi bulim patlatçam bombayıda bulamıyorum bi türlü:cherry:

Alzaymır mı verzaymırmı ne bi hastalığa yakalandım ben hafızamın refresh rate'i düşmüş:cherry:

Ya arkadaşlar, işten güçten gelemediğim için topiği okurkene iyice hayıflanıyorum hee:pale:
Bir dahakine kaçırmam bak:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar