bir sonraki perşembe bayram be abi... neyse bir sonrakine artık (iki sonraki yani
)
Abi benim akşam 18:00 civarı işim var, biraz gaz açıverin size zahmet, ben sizi 17:30 gibi bekliyorum buraya. artık 3.60 basma da 4.20 bas ne diyeyim?
bir sonraki perşembe bayram be abi... neyse bir sonrakine artık (iki sonraki yani)
fizik prof'u çallı
hocam yanlız ben şöyle düşünüyorum soğuk havada ses daha hızlı hareket edicektir bu sebeple kat ettiği yol sabit tutulursa x=v.t bağıntısına göre zaman kısalacaktır...
hocam büyüksün valla...ben sana bi ters köşe yapayım dedim ama hazırlıklı gelmişsin :queen:
hocam büyüksün valla...ben sana bi ters köşe yapayım dedim ama hazırlıklı gelmişsin :queen:
o kadarda olayı formülize ettik ama halk bilinçli kardeşim internet kullanıyor kandıramazsınız kimseyi :queen:
hocanla zıtlaşma bakiim mehmet ben ne dersem oChatkut abicim x=v.t yani yol=hız.zaman yani ses hızının soğukta yavaşlamasıyla alakası yok :wiinkk: Ben fen okudum o kadar formül biliyorum meraketme :cat:
hocanla zıtlaşma bakiim mehmet ben ne dersem o![]()
evet evet sucuk.
bu arada bu kafenin ismi ne tuhaf. yolda birisine sormamak lazım. kimse anlamaz.
W: affedersiniz güntülü kafe nerde?
A. görüntü mü?
W. yok güntülü
A: götürdün mü?
W: teşekürler
ki bu en kibar diyalog. daha neler çıkar ortaya bi düşünsenize
eee oralara kadar gitmişken bi de yamaç paraşütü yapalım mı. ölüdenize ineriz gökten sonra bi de dalış yaparız.
ceyz turnuva yapalım bence , anca gelirler![]()
düşündürdün de , soora sazan gibi aklımıza geleni yazıp banlatacanmı bizi,evet evet sucuk.
bu arada bu kafenin ismi ne tuhaf. yolda birisine sormamak lazım. kimse anlamaz.
W: affedersiniz güntülü kafe nerde?
A. görüntü mü?
W. yok güntülü
A: götürdün mü?
W: teşekürler
ki bu en kibar diyalog. daha neler çıkar ortaya bi düşünsenize
ben derim ki
17 de çeşme gişelerde olsak, 17:08 de rahmi abideyiz, 17:25 de çeşme, 18 gibi de marmarise gireriz Gittardando ile bi çay içeriz. 19 gibi fethiyeden çıksak 19:18 bilemedin 19:19 da bodrumdayız. 19:30 gibi ayvalıktan sercanı alırız 19:45 bilemedin 19:46 toplantı mekanınd oluruz.
ali ben biyoloji ile anlatırım sanırım ama topikde olmuyo, hatta konuya çakmakla görsellikde katabilirim, anladın sen onu :queen:Ben sözelciyim abi, bana ses hızının soğuktan etkilendiğini matematik ve fizik dışında bir bilimle anlatabilir misiniz?
APV41, chatkut+, PIERzig+, ümmet perkitan, gureli+, mehmetcalli35+, alp_tunay+, ceyz+, duyulmaz, SERHAN YORUK
ekibe baksana topik bozulmasında ne yapsın :silent:az bile bu kadar en az 15 sayfa olmalıydı :wiinkk:
ahh izmir mt nin toplantıları çok güzel olurdu kimbilir birdaha nezaman katılırız.sizlere keyifli sohbetler.canlar
APV41, chatkut+, PIERzig+, ümmet perkitan, gureli+, mehmetcalli35+, alp_tunay+, ceyz+, duyulmaz, SERHAN YORUK
ekibe baksana topik bozulmasında ne yapsın :silent:az bile bu kadar en az 15 sayfa olmalıydı :wiinkk: