motorun vergi borcu

arkadaşlar size bi şeyler danı istiyorum.
bende 150 lik bi vitesli motor var.geçen sene mayıs ayında aldım o zaman motorun 32 milyon borcu vardı.aldığım bayi öle demişti bana sanırım vergi borcu ben bu vergiyi 8 aydır ödemiyorum.acaba bu verginin faizi falan oluyor mu? bilen var mı varsa da bu borç eninde sonunda beni bulur mu.bu konuda bilgisi olan veya böyle bir olay başından geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
var tabi faizi olmazmı :) aç ınt. den bak motor vergı borçlarına ok cok fazla bısı degıl ama 3-4 ytl bişi

o borc senin karsına eninde sonunda cıkıcak yurt dısına yolculukta arac satısı yaparken temizkaıdı istenir senden ozman karsına cıkar illaki cıkar bende 2.taksidi odememiştim dun bankaya gittim odedim.3 ytl gecikme cezası gelmiş.basını ağrıtma ode derim ben

Borç eninde sonunda seni bulurmu sorusu ödememeyi tercih edersen şeklinde sanırsam... Borcunu öde kurtul derim ben onun faizindende bişiy olmaz.. 30-35 ytl içinde topic açılır mı yahu :p

arkadaşlar size bi şeyler danı istiyorum.
bende 150 lik bi vitesli motor var.geçen sene mayıs ayında aldım o zaman motorun 32 milyon borcu vardı.aldığım bayi öle demişti bana sanırım vergi borcu ben bu vergiyi 8 aydır ödemiyorum.acaba bu verginin faizi falan oluyor mu? bilen var mı varsa da bu borç eninde sonunda beni bulur mu.bu konuda bilgisi olan veya böyle bir olay başından geçen varsa beni bilgilendirebilir mi?

Eninde sonunda seni bulur bence devlete karşı asla borçlu kalma....

32 ytl lik borcun olsa olsa 40 ytl olmuştur. Bir an önce öde kurtul...

http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40

bu linkten sorgulayabilirsin...

tamam arkadaşlar sağolun.
aklımdan ödememek geçiyordu ama şimdi vaz geçtim en yakın zamanda ödeyeceğim.
bi şey daha sormak istiyorum size zahmet olmazsa bu borcu nereye yatırmam gerekiyor acab bilen var mı?

ErTech ama olmaz ki ben verecektim o adresi :mrgreen:

Ben çok ihmalkarım aldığımdan beri ödemedim, 6 ayda bir 32 ytl ama ben ne kadar ödeyeceğim bakalım.. :)

bi şey daha sormak istiyorum size zahmet olmazsa bu borcu nereye yatırmam gerekiyor acab bilen var mı?

Aha buna ben cevap vercem :p

Bankalardan yatırabilirsin. En temizi vergi dairesi ama :)

Not ; Vergi dairesi de karşımda :mrgreen:

Son düzenleme:

Günü geçmemiş borçlarını bankalara yatırabilirsin... Ancak günü geçmişse sadece muayene yapılan yerlerde tahsil ediliyor...

ErTech ama olmaz ki ben verecektim o adresi :mrgreen:

Ben çok ihmalkarım aldığımdan beri ödemedim, 6 ayda bir 32 ytl ama ben ne kadar ödeyeceğim bakalım.. :)

Aha buna ben cevap vercem :p

Bankalardan yatırabilirsin. En temizi vergi dairesi ama :)

Not ; Vergi dairesi de karşımda :mrgreen:

Antalya'da nasıldır bilmiyorum ama İstanbul'da vergi daireleri motorlu taşıt vergilerini kabul etmiyorlar. Muayene istasyonlarındaki veznelere ödeniyor...

Son düzenleme:
o borc senin karsına eninde sonunda cıkıcak yurt dısına yolculukta arac satısı yaparken temizkaıdı istenir senden ozman karsına cıkar illaki cıkar bende 2.taksidi odememiştim dun bankaya gittim odedim.3 ytl gecikme cezası gelmiş.basını ağrıtma ode derim ben

gec kaldın tubis onu ben daha once soylemiştim zaten:bounce:

Ya gıcık mısınız siz :mrgreen: Çekilin gözüm görmesin :p

:queen:

Muayene de vergi ödendiğini sanmıyorum.. Muayeneye gittiğimde sadece tek bi gişe vardı ve o da muayene harcını alıyodu...

bende dediğiniz gibi biliyorum..en azından antalyada öyle... ErTech dediğine göre istanbulda muayene istasyonlarında da vergi borcu ödeniyormuş...

yarım gün muayene için bekleyip aracın borcu çıkınca tıpış tıpış vergi dairesine gidip tekrar muayene istasyonunda sıraya geçmek türkiyede olduğumu hatırlatıyor bana.... demek ki neymiş ?: önce vergi dairesinden borcu yoktur, sonra muayene....

bende dediğiniz gibi biliyorum..en azından antalyada öyle... ErTech dediğine göre istanbulda muayene istasyonlarında da vergi borcu ödeniyormuş...

yarım gün muayene için bekleyip aracın borcu çıkınca tıpış tıpış vergi dairesine gidip tekrar muayene istasyonunda sıraya geçmek türkiyede olduğumu hatırlatıyor bana.... demek ki neymiş ?: önce vergi dairesinden borcu yoktur, sonra muayene....

Ben geçtiğimiz ay içinde cıbırımı sattım. Eskiden kalma bir vergi borcu vardı. Muayenesi eksikti. Muayene istasyonuna gittim. Vergi borcumu ödedim. Muayenesini yaptırdım. Temiz kağıdı aldım. Bunların hepsini 1 saat içinde tamamladım... :) yani artık yapılıyor.... :cherry:

Artık ödeniyor Pınar. Vergi borcu temiz kağıdı vs.. hepsi yapılıyor... :wiinkk:

İyide bende ayın 30 unda aldım satışı.. Rehini kaldırdık adam temiz kağıtını almak için Eyüp trafiğe gitti.. Vergisini ve muayene borcunu oraya ödeyip temiz kağıtını aldı satışı yaptık, bende muayeneye gittim..

İyide bende ayın 30 unda aldım satışı.. Rehini kaldırdık adam temiz kağıtını almak için Eyüp trafiğe gitti.. Vergisini ve muayene borcunu oraya ödeyip temiz kağıtını aldı satışı yaptık, bende muayeneye gittim..

Adam orada muayeneyide aradan çıkarabilirdi aslında uğraşmak istememiş :p

Adam orada muayeneyide aradan çıkarabilirdi aslında uğraşmak istememiş :p

Yaa beni uğraştırdı manyak adam.. İki kere ruhsata gitmek zorunda kaldım.. 1. gittiğimde git muayeneyi yaptır gel dediler.. Hoş bana akıl verenlerin daha büyük etkisi var bu konuda ya neyse...:pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olur öle şeyler :mrgreen:

bu kadar zahmet çekinceye kadar tüm satış, rehin işlemlerini takipçiye yaptırsak ne kadar alırlar ki?...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar