kız arkadaşının yerine benimi yazdın :mrgreen: seni pınara söylemezsem :queen: karşıyakada bu konuyu görüşelim senler: alper abinin yanından sakın ayrılma o gece :cat:
kız arkadaşının yerine benimi yazdın :mrgreen: seni pınara söylemezsem :queen: karşıyakada bu konuyu görüşelim senler: alper abinin yanından sakın ayrılma o gece :cat:
Adı geçen Pınar ben değilim üstüme alınmadım siz keyfinize bakın :queen::queen:
Bi rivayete göre Rahmi abimizde bizi şereflendircekmiş cuma akşamı ((::blusssh:::blusssh:))
ben bilmiyorum bu kafe nerede ve nasıl gidilir? beni en iyisi gaziemir migrostan alsana sen chatkutum. akşam beraber gideriz.
Çengüz abi ben yalnız yaşayan bir kovboy olduğum için kız ardaşım yok.Düşündüm kimin ismini yazsam diye :silent: Sonra fikrim geldi ve seni yazdım.Oda ne senin ismini birilerinin münasip olmayan biryerlerinde gördüm.Ve bunu mt ailesiyle paylaşayım dedim :cat:
Murat istersen sen bana gel Aykut gelsin seni bizden alsın daha kolay olur.
Eren sen nerden duydun sana kim söyledi benim geleceğimi? :bounce:
Çengüz abi ben yalnız yaşayan bir kovboy olduğum için kız ardaşım yok.Düşündüm kimin ismini yazsam diye :silent: Sonra fikrim geldi ve seni yazdım.Oda ne senin ismini birilerinin münasip olmayan biryerlerinde gördüm.Ve bunu mt ailesiyle paylaşayım dedim :cat:
Yok bak sende karıştırdın.. O pınar ben deilim başka bi pınar dimi Cengiz abi :queen:valla bende anlamadım cengüz abii kim bu pınarrr.....:silent::silent::silent:
yok yok en anladım mehmetçallı ayağını denk al istanbullu pınar'a sevkedildin...hani şu sv650s'i olan...:queen::queen::queen:
Yarı mobilize kim :silent:Arkadaşım Pınar'ların biri çift "r" (rr) şeklinde yazılıyorkarıştırmayın yahu, sonra üzerine alınıyor, zaten yarı mobilize, üzmeyelim arkadaşı...
Ben ben olmadığımı biliyorum ötesine karışmam:queen:birisi bana bahsi geçen pınar'ın kim olduğunu söylesinnn...r:
r:
r:
Kız arkadaşının olmayışı aklına Cengiz abiyi mi getirdi:silent:![]()
Cengiz abi,sakata gelmen an meselesidir..
Adam gözü dikmiş sana,haberin ola..
Yok bak sende karıştırdın.. O pınar ben deilim başka bi pınar dimi Cengiz abi :queen:
Yarı mobilize kim :silent:
Yahu ben yukarda ne yazdım? Hiç okumadan yazıyosun olmuyo.. Bişey deil benim aklım karışıyo :cherry:
Ben ben olmadığımı biliyorum ötesine karışmam:queen:
sanırım cengüz abinin bir pınar tanıdığı var çallınında bildiği...:silent::silent::silent:
ben anlamadım kardeşim benim kız arkadaşımın çalıştığı yerde bilem benim bildiğim üç tane daha pınar var.. ne pınar'mış yawww ne çok popüler bir isim tabiki karışırrr...:queen::queen::queen:
Bak yine karıştırdın.. Popüler olan benim yahu isim deil :queen::queen::queen:
Bak yine karıştırdın.. Popüler olan benim yahu isim deil :queen::queen::queen: