[MT İZMİR] 14 Aralık Karşıyaka Güntülü Cafe Buluşması

kız arkadaşının yerine benimi yazdın :mrgreen: seni pınarra söylemezsem :queen: karşıyakada bu konuyu görüşelim senle :pr: alper abinin yanından sakın ayrılma o gece :cat::mrgreen:

Son düzenleme:
kız arkadaşının yerine benimi yazdın :mrgreen: seni pınara söylemezsem :queen: karşıyakada bu konuyu görüşelim senle :pr: alper abinin yanından sakın ayrılma o gece :cat:

Adı geçen Pınar ben değilim üstüme alınmadım siz keyfinize bakın :queen::queen:

kız arkadaşının yerine benimi yazdın :mrgreen: seni pınara söylemezsem :queen: karşıyakada bu konuyu görüşelim senle :pr: alper abinin yanından sakın ayrılma o gece :cat:

Adı geçen Pınar ben değilim üstüme alınmadım siz keyfinize bakın :queen::queen:

valla bende anlamadım cengüz abii kim bu pınarrr.....:silent::silent::silent:

yok yok en anladım mehmetçallı ayağını denk al istanbullu pınar'a sevkedildin...hani şu sv650s'i olan...:queen::queen::queen:

Arkadaşım Pınar'ların biri çift "r" (rr) şeklinde yazılıyor :) karıştırmayın yahu, sonra üzerine alınıyor, zaten yarı mobilize, üzmeyelim arkadaşı...

ben bilmiyorum bu kafe nerede ve nasıl gidilir? beni en iyisi gaziemir migrostan alsana sen chatkutum. akşam beraber gideriz.

abi g.emir migrostan alsamda olur tabi ama hani istersen balçova kipadan alsam seni daha bi iyi olur

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Eline sağlık Chatkutum Aykutum..
Gelmeye çalışacağım,ama net bir şey söyleyemiyorum.

Cengiz abi,kız arkadaşımın ismini bir erkeğin kıçında görmek beni mutlu etmedi bilesin :p Alınır bunun öcü..
Hoş,çallı almış gibi biraz intikam :)

Bi rivayete göre Rahmi abimizde bizi şereflendircekmiş cuma akşamı ::blusssh:::blusssh:

ben bilmiyorum bu kafe nerede ve nasıl gidilir? beni en iyisi gaziemir migrostan alsana sen chatkutum. akşam beraber gideriz.

Murat istersen sen bana gel Aykut gelsin seni bizden alsın daha kolay olur.

Eren sen nerden duydun sana kim söyledi benim geleceğimi? :bounce:

Çengüz abi ben yalnız yaşayan bir kovboy olduğum için kız ardaşım yok.Düşündüm kimin ismini yazsam diye :silent: Sonra fikrim geldi ve seni yazdım.Oda ne senin ismini birilerinin münasip olmayan biryerlerinde gördüm.Ve bunu mt ailesiyle paylaşayım dedim :cat:

Moderatör (forrap)
Çengüz abi ben yalnız yaşayan bir kovboy olduğum için kız ardaşım yok.Düşündüm kimin ismini yazsam diye :silent: Sonra fikrim geldi ve seni yazdım.Oda ne senin ismini birilerinin münasip olmayan biryerlerinde gördüm.Ve bunu mt ailesiyle paylaşayım dedim :cat:

Kız arkadaşının olmayışı aklına Cengiz abiyi mi getirdi:silent: :p
Cengiz abi,sakata gelmen an meselesidir..
Adam gözü dikmiş sana,haberin ola..

Murat istersen sen bana gel Aykut gelsin seni bizden alsın daha kolay olur.

Eren sen nerden duydun sana kim söyledi benim geleceğimi? :bounce:

evet ya helal rahmi abicim iyi fikir. tamama aykut beni rahmi abilerin oradan alırsan sevinirim. Hem gelirken Bademi de getiririz.

kardeşim neler oluyor burada. Herşeyinizi MT ailesi ile paylaşmayın ben tırsmaya başladım. :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Aykut benide çeşme gişelerden alırmısın sana zahmet hiç bilmiyorum yaaaa inan...

valla bende anlamadım cengüz abii kim bu pınarrr.....:silent::silent::silent:

yok yok en anladım mehmetçallı ayağını denk al istanbullu pınar'a sevkedildin...hani şu sv650s'i olan...:queen::queen::queen:
Yok bak sende karıştırdın.. O pınar ben deilim başka bi pınar dimi Cengiz abi :queen:
Arkadaşım Pınar'ların biri çift "r" (rr) şeklinde yazılıyor :) karıştırmayın yahu, sonra üzerine alınıyor, zaten yarı mobilize, üzmeyelim arkadaşı...
Yarı mobilize kim :silent:
Yahu ben yukarda ne yazdım? Hiç okumadan yazıyosun olmuyo.. Bişey deil benim aklım karışıyo :cherry:

birisi bana bahsi geçen pınar'ın kim olduğunu söylesinnn...:pr::pr::pr:
Ben ben olmadığımı biliyorum ötesine karışmam:queen:

Kız arkadaşının olmayışı aklına Cengiz abiyi mi getirdi:silent: :p
Cengiz abi,sakata gelmen an meselesidir..
Adam gözü dikmiş sana,haberin ola..

:flower:Ne fesat adamsın olm :queen: Oysa mehmet onu ne saf ve temiz duygularla yapmıştı degil mi:mrgreen:

Yok bak sende karıştırdın.. O pınar ben deilim başka bi pınar dimi Cengiz abi :queen:

Yarı mobilize kim :silent:
Yahu ben yukarda ne yazdım? Hiç okumadan yazıyosun olmuyo.. Bişey deil benim aklım karışıyo :cherry:

Ben ben olmadığımı biliyorum ötesine karışmam:queen:

sanırım cengüz abinin bir pınar tanıdığı var çallınında bildiği...:silent::silent::silent:

ben anlamadım kardeşim benim kız arkadaşımın çalıştığı yerde bilem benim bildiğim üç tane daha pınar var.. ne pınar'mış yawww ne çok popüler bir isim tabiki karışırrr...:queen::queen::queen:

sanırım cengüz abinin bir pınar tanıdığı var çallınında bildiği...:silent::silent::silent:

ben anlamadım kardeşim benim kız arkadaşımın çalıştığı yerde bilem benim bildiğim üç tane daha pınar var.. ne pınar'mış yawww ne çok popüler bir isim tabiki karışırrr...:queen::queen::queen:

Bak yine karıştırdın.. Popüler olan benim yahu isim deil :queen::queen::queen:

cengizin dediği pınar pınar kangal sucuk. hemde bol acılı ve baharatlı.

ama ama olmuyor ki. eskiden popüler olan bizdik şimdi sen geldin pabucumuz dama atıldı:salut::salut::salut:

ama ama olmuyor ki. eskiden popüler olan bizdik şimdi sen geldin pabucumuz dama atıldı:salut::salut::salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar