yorumlarınızı elestırılerını beklyıorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pro;
ve diğer arkadaşlar.
Dükkanın önünü kapatmayın.
Arkadaş yurt dışından getirebilirim diyor.
Verelim benim motoru arkadaşa.

6500 euro hazırla kardeş.
Sana o link verdiğin motosikletin abisini bile katlayacak bir motosiklet vereyim.
Hem de tüm ekipmanlarıyla birlikte..(İlk yardım ve son yardım malzemeleri de mevcut):)
Tabii burdan götürme sana ait.

Hadi bakalım.
Şimdiden hayırlı olsun.

2 zaman lı motor istersen dahah atik olayım dıye aprilla rs 125 cc tercıhımdır ama çok yakar bunuda goz onunde almak lazım

Arkadaşım,

bazı arkadaşlar herhalde şaka yapmışlar. Söyledikleri motorlar 206 cmlik bir adamın altında kaybolur.

Yine en mantıklısı sen önce git , çeşitli motorların üzerine otur. Ayaklarını da peglere koy. Sonra konuşalım

hoşgeldin de öyle ybr senin altında görünmez be :D sen enduro tarzı bişi al bence yamaha 125 endurosu var onu tavsiye ederim ama büyükten başlama skaın ;)

ogundmr aramıza hoşgeldin kardeşim,
öncelikle A2 sürücü belgeni almak üzere hemen bir kursa kayıt ol ve orada teknik bilgiler edinirken,diğer taraftanda kask-eldiven-korumalı mont-dizlik vs. gibi koruma ekipmanlarını edin ve ardından da pratik yapmaya başla küçük cc. bir motosikletle.Ehliyetin ilk adımı olan sertifikanı almaya az kalan bir sürede de git keyfine ve zevkine göre sana yakışan bir motosiklet satın al keyfini sür...............kal sağlıcakla

öncelikle siteye hoşgeldin
benim naçizane görüşüm paran varsa 500 600 gibi bi naket yada enduro alman
tabi eğitim şart

şimdi sana küçük cc lerle başlamanı önerecek bi dünya insan olcak ama senin gibi biri için tam bir eziyet olur kanaatindeyim

arkadasım hos geldın aramıza.o noyla kucun motorlar sorun olabılır bence sen once 200 yada 250 lık bı krosla basla sonrada sana en uygun dl 650 v strom bence.

kkorhann34 - emin_arikoglu
ögretmenler sıtesınde ordayım

bulgarıstanda gerıme sansım var motor nişikli turzm o ımkanı saglıyr bana ama gınede bılmııyrm. en ıyısı denemekk bır bayıye gıtmek orda uzerınde nasıl durdumu gormk !

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

bulgarıstanda gerıme sansım var motor nişikli turzm o ımkanı saglıyr bana ama gınede bılmııyrm. en ıyısı denemekk bır bayıye gıtmek orda uzerınde nasıl durdumu gormk !

Rengi elbisene uygun olsun ha....:cherry::cherry::cherry:

zamanında bende oradan motor almaya yeltenmiştim.ama gittim gordumki burdaki fiyatlarla aynı vede eski motorlar zararlı cıkarsın.orada arabalar ucuz motorsikletler değil.hem diyelim aldım otobüsün neresine sıığdırcan o aleti mahf edersin motoru o yollarda.yamaha r6 için daha cok gencsin kıyma canına bu yasta:cat:

Şu BG'den getirme işini biraz daha açarmısın? Nasıl olucak bu iş, belki bende getiririm:wiinkk:

bg getırme sansın ole bı dusunce nasıl cıktı anlatıyım benım kardesım burda trek bısıklet begendıı annemde dedı ıste bg alalım burdan nıye alıyrz bg gezdık gorduk begendık bısıkletlere baktık bg de ıste nısıklı t. geldık adamlarla konstuk dobriçte BG de ıste adamlar dedı ne bısıkletıı motor getırt dıeee napıcan bısıkletıı dedıı

Şu BG'den getirme işini biraz daha açarmısın? Nasıl olucak bu iş, belki bende getiririm:wiinkk:

Siz bulgaristandan getirirseniz bende gürcistan'dan getiririm. 120 km uzaklıkta:mrgreen:

Yurt dışından motor getirmenin kolay bir yolu varsa söyleyin bizde bilelim.:cherry:

walla otobus fırmalarıı ıle anlasmak lazımm bn ole yapıcamm bakalım bı bg gıdıyım orda ne kadar bakmamlazımm weya arabada alabılırım golf 2.0 tdı 2007 18 mılyar !!!

walla otobus fırmalarıı ıle anlasmak lazımm bn ole yapıcamm bakalım bı bg gıdıyım orda ne kadar bakmamlazımm weya arabada alabılırım golf 2.0 tdı 2007 18 mılyar !!!

Tamam motoru anladık, otobüsle getircen ama arabayı nasıl geçirmeyi düşünüyorsun:p yani bulgar plakasıylamı gezcen?

Abi Bulgaristandan arabayı yurda Bulgaristan plakayla sokabiliyor... Bilmem kaç ayda giriş çıkışını yapar olur biter... Fransadan eniştem arabayı getirirken hep Bulgaristandan yapıyo girişini arabayıda burda bırakıyo günü dolacağı zaman tam sınırdan bi daha girip çıkıyo..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum h.g.. ya arklar yenı baslıcak dıye 80 bg lık makınaya bınemıcekmı yanı? yapmayın lutfen.

ledonunda dediği gibi bazı arklar sanırım şaka yapmışlar hele hele ybr 125 demısınız cocuk 15 bın ytl ye kadar olabılır dıyor bırde boyunuda yazmış onun altında öle motorlar bısıkletlen farkı kalmaz be.sen bence gıt motor mağazalarına kafana göre bın et hosuna gıdenı al. ha bana dersen senın boyuna uygun enduro yada tournıng derımyuksek motorlar cunku, ama yuksek cc ıle baslıcaksan guzel bır eğtimini al tabi :cat:

. en ıyısı denemekk bır bayıye gıtmek orda uzerınde nasıl durdumu gormk !

he şunu bıleydın işte :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar