yorumlarınızı elestırılerını beklyıorum...

slm forum halkıı sorunum ole bıldınz bısey degıll motorla ılgılıı sorun bnm benm boy 2,06 kılo 100 yaş 18 sporcuyum basket ıle ugrasıyorum motor kullanmak ıstıyorum onun yanı sıra derslere katılıp tecrube kazanmak ıstyrm daha once motor kullanamadım ama ne bılıyım almısken ıyısı derım her zmn yorumlarınız ne olur motorlar hakkında bı bılgım yok marka model resım olarakta
resim058lg0.jpg

Öncelikle aramıza hoş geldin.Yeni başlayacaksan sana Yamaha YBR125 veya CBF250 tavsiye ederim.Umarım kendine uygun bir motosikleti alırsın.

tahmin ediyrumki spor model bi motor istersin sen..şimdi senin boyutlarında biri içinde 600cc lik bi motor olablir.ama hiç tecrüben yok boyle bi prbleimizde var:)tecrube için 125-250 cc lik bi motorla baslarsın dicem ama bu motorlar altında 3 tekerlekli bisiklet gibi gozukur.chopper olabilir belki onlar hakkında pek bilgim yok bilgisi olan arkdaslar sana yardım eder.

aramıza hoşgeldin katılımcı ve paylaşımcı olmandileğiyle

arkadaşım bütçe ne kadar :silent:

slm aramıza hoş geldin öncelikli olarak düşündüğün bir tarz varmı boy ve kilonu da göz önüne almak lazım 125 cc sana göre deil ilk başta

Olmuşken en iyisi olsun die düşünmen bence çok yanlış.
Yeni başlayacağın için büyük CC'li motorlardan kaçınmanı öneririm.
Çünkü bu iş şakaya gelmez.

Önerebileceğim Motorlar;
- Hyosung GT 250 Naked
- Honda CBF 250
- Yamaha YBR 125

Not: Uzun boylu olduğun için Cross tipli motorlara yönelebilirsin :) sana yakışır...

Aramıza Hoşgeldin :rendeer:

Selam,

ilk önce, sürücü kursunada, seni yukarida yazili mopedlerde kademeli olarak egitecekler ve hicde memnun kaniyacaksin... birinci mopedler senin icin cok kücük kalacak!kendini sürüste iyi hissetmiyeceksin,agil hareket edemiyerek performace dan yakinacaksin; cbr 125 yada en büyükleri cbr 1000 senin icin bir isgence olacak...(büyüklügü ve argonomi)

tavsiyem ehliyetini simdiden alman! sonra bütcene güre enduro veya scooper tipi mopedleri tercih etmen, tasarimlari irice olup; koltuk ve ayakliklar ayarlana bilmekte ve senin gibiler icin özel aksesuarlar piyasada satilmakta!

örnek: BMW 1200 R argonomik olarak piyasadiki en iyi bir sporttouerer ama 1,90 dan sonra oradada zorluk cekilmekte. Bel ve omozlar yorulmakta....

Son düzenleme:
o boya ne SS yakışır ne de naked :) Tek motor enduro ya da touring olur. BMW F650GS ya da Transalp al bence. Bahsettiğin fiyatlara da temiz ve iyi bir tane alabilirsin.

Motosikleti
Forza 250
o boya ne SS yakışır ne de naked :) Tek motor enduro ya da touring olur. BMW F650GS ya da Transalp al bence. Bahsettiğin fiyatlara da temiz ve iyi bir tane alabilirsin.

+1 hatta senin capo yu satalım buna :)
Şimdi bizden birsürü akıl alır
Sonra gider cbr 125 alır.
euheuı

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İsmini görünce tamam dedim.... Gene birine enduro diyecek......:queen::queen:

Sen çok yaşa emi.....:queen::queen::queen:

Arkadaşlar gerekenleri yazmış. Ben sana süper moto yada kros olmadı naked (çıplak) modelleri öneririm. Hiç tecrüben olmadığı için R6 sana çok fazla gelir emin ol. Biran önce ehliyetini almalısın, stajyerlik söylentileri var.
Honda CBF 250
Hyosung gt250
Hyosung XRX 125 süpermoto
Çeşitli 125,150,200cc kroslar.
önerilerim bunlardan yana olur.

madem boyun uzun eğer choper de hoşuna giderse bir hyosung gv 250 al derim ben, bi bak bence ona, bu arada eyüp ün neresinde oturuyorsun?

nerde oturuyon kardeşim sen eyüp belediyesi yazısını görünce neresinde eyüp'ün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar