Motorunun Ismi Ne?

vallaha motorum yok ama alırsam kılkuyruk olur heraldee:mrgreen:
Süper uydu tebrik ederim:queen:
ben motoruna bişi dimiyom benım senınkı gıbı motorum olsa garantı adı aygır olurdu. ama bana ney dedın mıllet dalga geçıyor sımdı ney dıye :salut: kırılma meselesıne gelınce ben sana hala abla dıyorum başka dişi diyommu disem sende bana kırılırsın ama ben dımıyom bır ozur yeterdı lafı da uzatmak ıstemıyorum. ExTReMa sende çok insafsızsın.:farao:
Olm sana ney demedim sordum sana ney diyorum diye... Soru yani :cherry:
Bak bi dhaa uygulamalı gösteriyim: sana ney diyorum???? :silent:
:queen::queen:

szr

Geçen yıl kuzenle Activa almıştık ona sashay diyodu kuzen ama manasını unuttum ; o zamanlar G.S. de şaşa iliç vardı ondan olabilir:) şimdi bws ye isim takmadım ama gözlüklü bi keçi ye benziyo:)

Süper uydu tebrik ederim:queen:

Olm sana ney demedim sordum sana ney diyorum diye... Soru yani :cherry:
Bak bi dhaa uygulamalı gösteriyim: sana ney diyorum???? :silent:
:queen::queen:

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
o_yagmur´isimli üyeden Alıntı
Ben Ne Yazacam Baba Bu Adam Parmakci

Olm peşinden koşup lastik eskitirkene sordun mu aşkıma karşılık verecek misin diye.. Nie şimdi kızdan para istiyon gey misin olm sen

Bu arada yorumuna koptum
YA ARKADAŞLAR BU YAZIDA GEY MI YAZIYO NEY MI NEYSE BOŞVER KAPATTIM O KONUYU ::music2::

Ne alaka şimdi motora şekilli isimler takarsam beni daha mı hızlı gezdircek :queen:
aaa sahibim bana ne güzel sözler söylüyo istediğini yapsın arızalanmıycam mı diycek :)

yok be kanka sen bıkmıssın kaç tane motorun var ama ınsan sevdıgı seylere sovermı sahsen ben kızım gıbı bakarım 10 tane olsun 10 una da bakarım sen bı benı gorsen bez elımden duşmez 3 saat sılerım yarım saat bınerım kısın mıllet garaja koyar ben dukkanıma koyarım vıtrınlerımın yanına kısın o bana bakar ben ona ha bırde sunu soyleyem ben motorumu 2004 de aldım yemın le soyluyorum neredeyse 4 yaşında daha ıteledıgımı hatırlamam iyi param olsun yuksek cc alsam bıle bunu ölene kadar saklayacam motorumla çok sey paylastım bınmek ıçın degıl zevk almak için bınerım.

Motora yıldırım. hızlı gittiğinden değil ama bakışları şeytan gibi bi arabama şeytan adını koymuştum kazadan başımı alamadım en yakın isim yıldırımı koydum...

yok be kanka sen bıkmıssın kaç tane motorun var ama ınsan sevdıgı seylere sovermı sahsen ben kızım gıbı bakarım 10 tane olsun 10 una da bakarım sen bı benı gorsen bez elımden duşmez 3 saat sılerım yarım saat bınerım kısın mıllet garaja koyar ben dukkanıma koyarım vıtrınlerımın yanına kısın o bana bakar ben ona ha bırde sunu soyleyem ben motorumu 2004 de aldım yemın le soyluyorum neredeyse 4 yaşında daha ıteledıgımı hatırlamam iyi param olsun yuksek cc alsam bıle bunu ölene kadar saklayacam motorumla çok sey paylastım bınmek ıçın degıl zevk almak için bınerım.

Ben sövmüyorum ki sadece inek diyorum alışmışım ustamızdan kalma bir laf bu o da inek derdi :)
Ama hergünde silmem motoru ilk aldığım zamanlar bende öyleydim fakat zamanla değiştim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar