Motorunun Ismi Ne?

Biz insanlar herşeye isim koymakta ustayızdır. Hatta ismi olana bırde lakap takarız bu isim ve lakapları onun bize hıssettırdıklerıyle yakından alakalıdır. Mesela ben motoruma dostum yoldaş derım bazen de gıcık .merak ettım acaba sızler motorunuza ne dıyorsunuz..:silent::silent:

motosikletime sadece "motosiklet" diyorum...:mrgreen:

ama isim komam gerekse heralde "emektar" yada "vefakar" derdim... (yanlış anlaşılmasın, kulağınada gitmesin o kadar eski değil aslında)

Eski motoruma kırmızı şeytan ve kızım diyosum..

Şimdikine mavişim, sevgilim diyorum :queen:

çok klasik ama.."düldül".....
at gibi okşuyorum bazen sağrısını..:)

asm

Gri Şimşek ve Atom Karınca adları motorlarımın

Ama her yerde telaffuz etmem :)

Peugeot :) Hiç isim takmak aklıma gelmedi ben onu isimsiz sevdim :p Ama yinede sınıfının Kralı diye bahsettiğim oluyor. :)

Hiç isim takmak aklıma gelmedi. Bazen kızım diye hitap ederim. :)

Neden? diye sorarsanız.

Huy bakımdan bayanlara benziyor. :mrgreen:

Bazı günler çok güzel anlaşıyoruz, bazen hiç istediğim gibi gitmiyor. :)

valla arada bi tahir diyorum...:) motorla çekmeköyden kadıköye gidiyorum her hafta sonu..yolda giderken bazen konuşuyorum ve tahir diyorum..ama nedensiz :)

Özel bir adı yok ama genelde inek derim :queen:
Bazen küfürde ediyorum ama yinede seviyorum onları :)

eskı motorum yesıldı benım cocuk shreek dıyodu.sattım sıyahını aldım şimdikine eşşek diyo .

İyide senin kırgın olmanla ne ilgisi var?? Sana mı diyorum mavişim diye motora diyorum sana da ney diyorum gey mi diyorum :queen::queen::queen:
ben motoruna bişi dimiyom benım senınkı gıbı motorum olsa garantı adı aygır olurdu. ama bana ney dedın mıllet dalga geçıyor sımdı ney dıye :salut: kırılma meselesıne gelınce ben sana hala abla dıyorum başka dişi diyommu disem sende bana kırılırsın ama ben dımıyom bır ozur yeterdı lafı da uzatmak ıstemıyorum. ExTReMa sende çok insafsızsın.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar