- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozman biz aramıza 600 luk ss almayalım dağılırz walla![]()
almicaz zaten yazıyı iyi okumadınmı :queen:
ozman biz aramıza 600 luk ss almayalım dağılırz walla![]()
Donatıcı pınar geldi haağnıııığğmm :queen:
Ben niye gelmiyorum sanıyosun... Bu bana yetişmek için yine krank kırar sonra ceremesini yine ben çekerim :queen:
zavallı ben ya hiiiçç böle sataşmıorum
haddimi biliorum susuyorum olduğum yerde....
donat sen pınar donat:mrgreen:
konuşuyoruzda bi hareket olsun ama ben rahatım ne de olsa
semih valla sana güveniorum bakkkkk......
Olm kimi almıyosun sen.. Hyo hala benim üstüme.. Alırım ruhsatı elinden :queen::queen::queen:almicaz zaten yazıyı iyi okumadınmı :queen:
Ben baba olaraktan önden basar giderim ozaman, siz kardeş kardeş gelirsiniz :queen:yonetimle bi gorselim ozamanbelki bişi ayarlar:wiinkk: yonetici bey ne diyosun motor ayrımı yapmayalım hepimiz motor kardeşiyiz:rendeer:
hangi açıdantanışıyomuyduk efendim
işim olmas küçük hanım belediye donatsın seni :queen:
pınar senin neyine yetişiim kızım :mrgreen: fix menüsün sen şehir içi şehir dışı sabit 70le gidiyon ölçtüm geçen gün :mrgreen:
Olm kimi almıyosun sen.. Hyo hala benim üstüme.. Alırım ruhsatı elinden :queen::queen::queen:
Harbi onun bi fotokopisi lazım bana şimdi geldi aklıma
Ben baba olaraktan önden basar giderim ozaman, siz kardeş kardeş gelirsiniz :queen:
cok mütavazisin bea:mrgreen:
cok mütavazisin bea:mrgreen:
Olm kimi almıyosun sen.. Hyo hala benim üstüme.. Alırım ruhsatı elinden :queen::queen::queen:
Harbi onun bi fotokopisi lazım bana şimdi geldi aklıma
Ben baba olaraktan önden basar giderim ozaman, siz kardeş kardeş gelirsiniz :queen:
işim olmas kısım bu saatten sora sen
o gün altımda special in yandan yemişi crosscuğum vardı :queen: kaşıdaki dik bayırı fazla hız kaybetmeden çıkayım diyene gaza asıldım ben orda ayrıcana :queen: aynalarınıda kross a benzesin diye kendim sökmüştüm itina ile :queen:
Yooo ben bunu tam olarak istanbul sınırlarında senin benzinin bilene bitmeden önce farkettim.. Dümdüz tem yolunda yani![]()
Nası, iyimiymiş hyo :queen:ohannes bana bundan hiç bahsetmedin ozman doğrudur ben hyoyu yokluyodum :queen: geçemicemi anlayınca daha burnumu sokmadım :queen:
Ula hasan, ula hasan at onları dişariii.. Ula hakkı, hakkı gel ha böyle :queen::queen:yav sizde nasıl bi azim var anlamadımmm ,dakikada 20 tane mail geliyo bu konudan, iptal ediyorum yaaa, yapmıyorum üyelik müyelik, çıkın dışarı laaa ( laz imam misalii ):queen:
ben pek uygun buldum bu grubu benide yazzz metalgod
Grupta sadece metalgod var hatırlatıyım :queen::queen:
olsun yaww cok kısı olmaya gerekde yokk konvoy olusturmadan rahat rahat gezerız
olsun yaww cok kısı olmaya gerekde yokk konvoy olusturmadan rahat rahat gezerız
Ben görürüm 2 kişi yanyana gelseniz kârdır ama hiç umudum yokarkadaşla birlikte 4 olduk baran okusun muhtemelen oda katılcak :queen: 5 oalcaz
Ben görürüm 2 kişi yanyana gelseniz kârdır ama hiç umudum yok![]()
sankim tuğçede var:cherry:
arkadaşla birlikte 4 olduk baran okusun muhtemelen oda katılcak :queen: 5 oalcaz