Hyosung Fight Club

Donatıcı pınar geldi haağnıııığğmm :queen:

Ben niye gelmiyorum sanıyosun... Bu bana yetişmek için yine krank kırar sonra ceremesini yine ben çekerim :queen:

yonetimle bi gorselim ozaman:p belki bişi ayarlar:wiinkk: yonetici bey ne diyosun motor ayrımı yapmayalım hepimiz motor kardeşiyiz:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zavallı ben ya hiiiçç böle sataşmıorum:)
haddimi biliorum susuyorum olduğum yerde....
donat sen pınar donat:mrgreen:
konuşuyoruzda bi hareket olsun ama ben rahatım ne de olsa :)
semih valla sana güveniorum bakkkkk......

hangi açıdan :p tanışıyomuyduk efendim :p

işim olmas küçük hanım belediye donatsın seni :queen:

pınar senin neyine yetişiim kızım :mrgreen: fix menüsün sen şehir içi şehir dışı sabit 70le gidiyon ölçtüm geçen gün :mrgreen:

almicaz zaten yazıyı iyi okumadınmı :queen:
Olm kimi almıyosun sen.. Hyo hala benim üstüme.. Alırım ruhsatı elinden :queen::queen::queen:
Harbi onun bi fotokopisi lazım bana şimdi geldi aklıma :)
yonetimle bi gorselim ozaman:p belki bişi ayarlar:wiinkk: yonetici bey ne diyosun motor ayrımı yapmayalım hepimiz motor kardeşiyiz:rendeer:
Ben baba olaraktan önden basar giderim ozaman, siz kardeş kardeş gelirsiniz :queen:

hangi açıdan :p tanışıyomuyduk efendim :p

işim olmas küçük hanım belediye donatsın seni :queen:

pınar senin neyine yetişiim kızım :mrgreen: fix menüsün sen şehir içi şehir dışı sabit 70le gidiyon ölçtüm geçen gün :mrgreen:

Vallaa Şarköy yolunda aynan bilem yokken beni geçebilmek için ne kadar kastırdığın gözümden kaçmamıştı Semihciimmm.. Hakan abim ve Muzaffer abimde şahidimdir :queen:

İlerde bi sigara içiyodum anca yetişiyodunuz heheheheee:queen:

Son düzenleme:
Olm kimi almıyosun sen.. Hyo hala benim üstüme.. Alırım ruhsatı elinden :queen::queen::queen:

Ben baba olaraktan önden basar giderim ozaman, siz kardeş kardeş gelirsiniz :queen:

cok mütavazisin bea:mrgreen:

işim olmas kısım bu saatten sora sen :p

o gün altımda special in yandan yemişi crosscuğum vardı :queen: kaşıdaki dik bayırı fazla hız kaybetmeden çıkayım diyene gaza asıldım ben orda ayrıcana :queen: aynalarınıda kross a benzesin diye kendim sökmüştüm itina ile :queen:

işim olmas kısım bu saatten sora sen :p

o gün altımda special in yandan yemişi crosscuğum vardı :queen: kaşıdaki dik bayırı fazla hız kaybetmeden çıkayım diyene gaza asıldım ben orda ayrıcana :queen: aynalarınıda kross a benzesin diye kendim sökmüştüm itina ile :queen:

Yooo ben bunu tam olarak istanbul sınırlarında senin benzinin bilene bitmeden önce farkettim.. Dümdüz tem yolunda yani :)

Yooo ben bunu tam olarak istanbul sınırlarında senin benzinin bilene bitmeden önce farkettim.. Dümdüz tem yolunda yani :)

ohannes bana bundan hiç bahsetmedin ozman doğrudur ben hyoyu yokluyodum :queen: geçemicemi anlayınca daha burnumu sokmadım :queen:

yav sizde nasıl bi azim var anlamadımmm ,dakikada 20 tane mail geliyo bu konudan, iptal ediyorum yaaa, yapmıyorum üyelik müyelik, çıkın dışarı laaa ( laz imam misalii ):queen:

ohannes bana bundan hiç bahsetmedin ozman doğrudur ben hyoyu yokluyodum :queen: geçemicemi anlayınca daha burnumu sokmadım :queen:
Nası, iyimiymiş hyo :queen:
yav sizde nasıl bi azim var anlamadımmm ,dakikada 20 tane mail geliyo bu konudan, iptal ediyorum yaaa, yapmıyorum üyelik müyelik, çıkın dışarı laaa ( laz imam misalii ):queen:
Ula hasan, ula hasan at onları dişariii.. Ula hakkı, hakkı gel ha böyle :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar