extrema rs50 toplandı hemde sazlı sözlü:)

image049sl3.jpg

image050sb7.jpg

Honda civic orta susturucu o :)
+10 beygir veriyomuş
Bize +2 tay bile veremedi :)

Hayırlı uğurlu olsun. yeni mekanik takımınız. Bu arada Gileranın sahibini bulamadım ama sahibine ulaşmaya çalışırken kulaktan dolma bilgilere ulaştım.
exTRma sana özel mesaj atıyım dedim mesaj haznen doluymuş gönderemedim bir türlü. Motorun karbüratörü ve radyatörüde varmış. Eğer istersen adama ulaşmaya çalışıyım yine.

egzost çok fena duruyor yanlız yakıyor soba borusu taksaydın daha karizmatik olurdu :mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun. yeni mekanik takımınız. Bu arada Gileranın sahibini bulamadım ama sahibine ulaşmaya çalışırken kulaktan dolma bilgilere ulaştım.
exTRma sana özel mesaj atıyım dedim mesaj haznen doluymuş gönderemedim bir türlü. Motorun karbüratörü ve radyatörüde varmış. Eğer istersen adama ulaşmaya çalışıyım yine.

Adama ulaşırsan sevinirim motorun durumu nedir falan haber verirsin bana acele etmene gerek yok ama :)

egzost çok fena duruyor yanlız yakıyor soba borusu taksaydın daha karizmatik olurdu :mrgreen:

Eksoz vardıda biz mi takmadık :queen::queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

emrah sen ona uydur bişey
bi kalorifer borusu falan:mrgreen: kötü duruyo..

Yoshi eksozum vardı üzerinde ama okuldayken motoru sokup garaja atmıştım..
Geldiğimde çoğu parça kayıptı birisi alıp götürmüş sanırım :)
Ama güzel bir scooter eksozu uydurcam sessiz çalışmasını istiyorum hiç sesi çıkmasın :)

Yoshi eksozum vardı üzerinde ama okuldayken motoru sokup garaja atmıştım..
Geldiğimde çoğu parça kayıptı birisi alıp götürmüş sanırım :)
Ama güzel bir scooter eksozu uydurcam sessiz çalışmasını istiyorum hiç sesi çıkmasın :)

bencede cıkmasın beraber gezerken kendi motorumun sesini duyamıyom ben diom sana cift pejo ekzoz koyalım ona :queen:

Adama ulaşırsan sevinirim motorun durumu nedir falan haber verirsin bana acele etmene gerek yok ama :)

Tamam ulaştığım zaman yine bir şekilde haber ederim. Bu arada 2zamanlı ve 4zamanlı motorlardaki egsoz fark ediyormu. Yani manifold uyduktan sonra problem oluyormu olmuyormu :silent: Hiç denemedim merak ettim şimdi.

Tamam ulaştığım zaman yine bir şekilde haber ederim. Bu arada 2zamanlı ve 4zamanlı motorlardaki egsoz fark ediyormu. Yani manifold uyduktan sonra problem oluyormu olmuyormu :silent: Hiç denemedim merak ettim şimdi.

2 zamanlılarda eksoz sıkıştırması düştükçe motorun gücüde düşüyo
Yani eksozu çıkartırsan motor hızlanmıyor güçte düşüş oluyo..
Arasında fark yok ki eksozların benim istediğim sıkıştırmayı yapsın sesini kıssın vede görünüşü güzel olsun :)
Tahminimce güzel olucak şuanki performansı iyi eksozuda takınca dahada serileşeçektir :)

2 zamanlılarda eksoz sıkıştırması düştükçe motorun gücüde düşüyo
Yani eksozu çıkartırsan motor hızlanmıyor güçte düşüş oluyo..
Arasında fark yok ki eksozların benim istediğim sıkıştırmayı yapsın sesini kıssın vede görünüşü güzel olsun :)
Tahminimce güzel olucak şuanki performansı iyi eksozuda takınca dahada serileşeçektir :)

Böyle olmasının sebebi ney biliyormusun? Ayrıca bisan terra marka bir cup motor var bulabilirsen onun egsozu güzele benziyor. Hem sanada uyar. Yada CBR 125R kopyası olan çinli motorlarında egsozu olabilir.

Böyle olmasının sebebi ney biliyormusun? Ayrıca bisan terra marka bir cup motor var bulabilirsen onun egsozu güzele benziyor. Hem sanada uyar. Yada CBR 125R kopyası olan çinli motorlarında egsozu olabilir.

Biliyorum bisan terrayı ama 2 zamanlıda o eksoz çok bağırır içi boş çünkü..
Şu mondial rs151lerin eksozlardan istriyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bu konuyu okuyup okuyup gülüyom bozuk moralim güldüm kendime geldim Allahta sizi güldürsün

+10 beygir veriyo taybilene vermedi ha :queen:

egzosu çalmışlar :queen:

bi arkadaş 97 demi ne srad 750 alıyo :) taksimde bi bara gidiyo falan sorna çıkıyo bardan artçısı var tabii boş çıkmıyo arkadaş :queen: neyse artçı biniyo motora ayağının pilot pag lerine koyuyo bi bakıyolar artçı pagleri yok :cherry: çalmışlar neyse arba çıkıyo önlerine bi bakıyolar kornadan ses gelmiyo onuda çalmışlar :queen:

abi bu konuyu okuyup okuyup gülüyom bozuk moralim güldüm kendime geldim Allahta sizi güldürsün

+10 beygir veriyo taybilene vermedi ha :queen:

egzosu çalmışlar :queen:

bi arkadaş 97 demi ne srad 750 alıyo :) taksimde bi bara gidiyo falan sorna çıkıyo bardan artçısı var tabii boş çıkmıyo arkadaş :queen: neyse artçı biniyo motora ayağının pilot pag lerine koyuyo bi bakıyolar artçı pagleri yok :cherry: çalmışlar neyse arba çıkıyo önlerine bi bakıyolar kornadan ses gelmiyo onuda çalmışlar :queen:

Ya harbi çalmışlar ama ne yalan söyliyim :)
ilk aldıgımda sahibine sormuştum eksoz nerde diye köyün birinden almıştım tabiki..
Adamın anlattığına göre gece kahveye gidiyo motorla okey falan oynuyorlar neyse çıkıyo motoru çalıştırıyo bir bakıyo eksoz yok :queen:
Hemde köyde :)
O gün bugündür çalan adamın kulakları çınlar her baktığımda bende çınlatıyorum :)
artçı pagleri konusuna gelince bende de yok :queen:
Birisini sökmüş ..uştun biri bende diğerinide çıkardım :cherry:

Biliyorum bisan terrayı ama 2 zamanlıda o eksoz çok bağırır içi boş çünkü..
Şu mondial rs151lerin eksozlardan istriyorum

O zaman Ara boruyu şekillendirmen lazım veya Egsoz tüpünü şuanki üstüne bağlı olan boruyu uygun hale getirip monte etmelisin. Bu arada 2zamanlı tek silindirli motorların egsoz olmadan çıkardığı ses uzaktan kulağa hoş geliyor özellikle yüksek devirlerde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar