ok sen bak ona
okumadan cvp yazdım
annadın sen onu![]()
Ben anladım ..........:cherry:
ok sen bak ona
okumadan cvp yazdım
annadın sen onu![]()
Honda civic orta susturucu o
+10 beygir veriyomuş
Bize +2 tay bile veremedi![]()
:queen: ahah :queen: sadece kendi egzos tüpünü sökseydiniz keşke :queen:
Hayırlı uğurlu olsun. yeni mekanik takımınız. Bu arada Gileranın sahibini bulamadım ama sahibine ulaşmaya çalışırken kulaktan dolma bilgilere ulaştım.
exTRma sana özel mesaj atıyım dedim mesaj haznen doluymuş gönderemedim bir türlü. Motorun karbüratörü ve radyatörüde varmış. Eğer istersen adama ulaşmaya çalışıyım yine.
egzost çok fena duruyor yanlız yakıyor soba borusu taksaydın daha karizmatik olurdu :mrgreen:
Honda civic orta susturucu o
+10 beygir veriyomuş
Bize +2 tay bile veremedi![]()
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
emrah sen ona uydur bişey
bi kalorifer borusu falan:mrgreen: kötü duruyo..
Yoshi eksozum vardı üzerinde ama okuldayken motoru sokup garaja atmıştım..
Geldiğimde çoğu parça kayıptı birisi alıp götürmüş sanırım
Ama güzel bir scooter eksozu uydurcam sessiz çalışmasını istiyorum hiç sesi çıkmasın![]()
Adama ulaşırsan sevinirim motorun durumu nedir falan haber verirsin bana acele etmene gerek yok ama![]()
Tamam ulaştığım zaman yine bir şekilde haber ederim. Bu arada 2zamanlı ve 4zamanlı motorlardaki egsoz fark ediyormu. Yani manifold uyduktan sonra problem oluyormu olmuyormu :silent: Hiç denemedim merak ettim şimdi.
2 zamanlılarda eksoz sıkıştırması düştükçe motorun gücüde düşüyo
Yani eksozu çıkartırsan motor hızlanmıyor güçte düşüş oluyo..
Arasında fark yok ki eksozların benim istediğim sıkıştırmayı yapsın sesini kıssın vede görünüşü güzel olsun
Tahminimce güzel olucak şuanki performansı iyi eksozuda takınca dahada serileşeçektir![]()
toplamışsınız işte sonunda ne güzel:cherry:
yarım saat ya da 1 gün ne fark eder![]()
Böyle olmasının sebebi ney biliyormusun? Ayrıca bisan terra marka bir cup motor var bulabilirsen onun egsozu güzele benziyor. Hem sanada uyar. Yada CBR 125R kopyası olan çinli motorlarında egsozu olabilir.
abi bu konuyu okuyup okuyup gülüyom bozuk moralim güldüm kendime geldim Allahta sizi güldürsün
+10 beygir veriyo taybilene vermedi ha :queen:
egzosu çalmışlar :queen:
bi arkadaş 97 demi ne srad 750 alıyotaksimde bi bara gidiyo falan sorna çıkıyo bardan artçısı var tabii boş çıkmıyo arkadaş :queen: neyse artçı biniyo motora ayağının pilot pag lerine koyuyo bi bakıyolar artçı pagleri yok :cherry: çalmışlar neyse arba çıkıyo önlerine bi bakıyolar kornadan ses gelmiyo onuda çalmışlar :queen:
Biliyorum bisan terrayı ama 2 zamanlıda o eksoz çok bağırır içi boş çünkü..
Şu mondial rs151lerin eksozlardan istriyorum