[İzmir MT] 2 Aralık Pazar " Mangalda Rahmi abi ziyareti" Gezisi

kardeşim sen geleceğini söylesen alırdı birisi seni. mesela ben bornovadan 13:45 gibi çıktım

Abi çok teşekür ederim gerçekten götürüp getirmiş gibi oldun bunu söylemekle:rendeer:
inşallah alcam bende bi motor ve elimden geldiği kadar toplantı kaçırmamaya çalışcam belki sıkılırsınız bile benden:p
Tekrar teşekür ederim abi saygılar

İZMİR MT 2 yıldır yazın tarihe geçecek 1 yada 2 gezi yapar,ama kış oldumu tutabilene aşk olsun,daha sırada şömine başında sıcak MT sirke suyu YY toplantısı olacak :p daha sonrasında kartopu oynamaya gideceğiz :cat:fasıl için bir gece dışarıda kalacağız,baharda çadırlarla kamp yapacağız,ayvalığa gideceğiz,daha sonrasında yaz gelecek bir deniz sefası yapacağız ve yaz bitene kadar evli evine köylü köyüne çekilecek eylülde buluşmak üzere DAĞILIN MARŞ MARŞ :rendeer::queen:

cengiz abi anlattıklarından yoruldum walla bunları bi uygularsak bol bol mangal yakmamız gerekecek enerji için :queen:

En fazla 4 mangal daha yaparsınız bensiz, sonra ordayım :bounce:

Beni bozmak için ardarda mangal yapmayın ha. ikişer, üçer hafta arayla falan yapın :p

sen dahil aksini düşünende yok sanıyorum :mrgreen:bizim sihirli kelimemiz mangal zaten EĞİTİM toplantısı 8 kişi MANGAL 28 kişi var bu işte bir hikmet :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En fazla 4 mangal daha yaparsınız bensiz, sonra ordayım :bounce:

Beni bozmak için ardarda mangal yapmayın ha. ikişer, üçer hafta arayla falan yapın :p

Ayıpsın pro.Senin için özel mangal yakarız.... Çatlayana kadar da yediririz.... Bu hafta 3 mangal yaptık mesela....

Seni denize götürür lunaparkta uçaklara bindiririz.... Daha sonra hayvanat bahçesine götürür en son sinama yaptırırız....

Gürmede çay içirir terasta şahane cuma oynattırıp bornovadan uğurlarız seni:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Ayıpsın pro.Senin için özel mangal yakarız.... Çatlayana kadar da yediririz.... Bu hafta 3 mangal yaptık mesela....

Seni denize götürür lunaparkta uçaklara bindiririz.... Daha sonra hayvanat bahçesine götürür en son sinama yaptırırız....

Gürmede çay içirir terasta şahane cuma oynattırıp bornovadan uğurlarız seni:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

ondan sonra kovalasan gitmez zaten hele birde izmir de fıstık yedirirsek :queen:çeşmede KUMRU söylersek,birde gitar bulup sahilde bir köpüklü sarı su içirirsek gitmez kalır buralarda :rendeer::rendeer::cat::cat::queen::queen:

kendimi askere gidecek gibi hissettim abi sağol :cherry:

ondan sonra kovalasan gitmez zaten hele birde izmir de fıstık yedirirsek :queen:çeşmede KUMRU söylersek,birde gitar bulup sahilde bir köpüklü sarı su içirirsek gitmez kalır buralarda :rendeer::rendeer::cat::cat::queen::queen:

İzmir güzel şehir zaten, yaşaması da güzeldir muhtemelen. Kim bilir belki bölge müdürü olup da gelirim oraya :cherry:

Hadi yatayım da rüya göreyim ben, yatmadan rüya görmeye başladık baksana :mrgreen:

Aman aman aman çadırlar,kumrular,fıstıklar,deniz,mangal,yol,motor v.s :queen: Yerimde duramıyroum.Biri beni durdursunnnn :mrgreen:

şimdi pro yu buraya getireceğiz mangalda PRO diye bir başlık açarız izmirli yamyamlar onu yeriz :p:p

PROOOOOO,

Evet evet hepsini yaptiririz, İzmiri doya doya gezdiririz, baska baska ortamlara da gireriz cikariz yeter ki donerken su alp tunay i Ankara ya geri gotur:mrgreen:

CengİZ abi yukarida yazmissin sarap YY diye, acilimi ne oluyor onun? hani cok merak ettim de:cyclopsan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
PROOOOOO,

Evet evet hepsini yaptiririz, İzmiri doya doya gezdiririz, baska baska ortamlara da gireriz cikariz yeter ki donerken su alp tunay i Ankara ya geri gotur:mrgreen:

CengİZ abi yukarida yazmissin sarap YY diye, acilimi ne oluyor onun? hani cok merak ettim de:cyclopsan

Yaşın tutmuyor evladım.... Büyüyünce anlarsın..... :queen::queen::queen:

pro nun özel rezervi o üstelik ben şarap demedim haşa tövbe ( yan cebime koy ) alkol yok bizde :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
pro nun özel rezervi o üstelik ben şarap demedim haşa tövbe ( yan cebime koy ) alkol yok bizde :mrgreen:

Pro nun değil o..Ankara MT nin özel koleksiyonu......

Çirkin çocuğa hediye edicekmiş........... Çok sorana veriyor....Çok duygusal çocuk bu pro...:queen::queen::queen::queen:

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Ankaradan sana göndermişler.....:queen::queen::queen::queen:
Afiyet olsun....:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla resim güzel olmuş..Eline sağlık...:cat::cat::cat: Keşkem o resim gerçek olsa.....:queen: Fıstık gibi hatunmuşuz be.....:queen::queen:

Ama ben dedim hep..Hatun olsam güzel bişey olurum diye......:queen:

Ama hala anlamadığım Çenkis abin neden arkada?.... Geçende sormuştum sana ama cevaplamamıştın?..... Hadi bi garet anlatıver....:wiinkk::bounce:

yaa of abilerim tam mangalın basına gelecektik ki hayırlı bi iş cıktı motorumun satıldıgı haberi geldi oraya geri döndüm cok sey kacırmısım fotolardan belli oluyor insallah bir daha ki sefere sonuna kadar beraberiz kendinize dikkat edin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar