[İzmir MT] 2 Aralık Pazar " Mangalda Rahmi abi ziyareti" Gezisi

bence cengiz arkaya geçtiyse kesin 2 puan alır. zaten çikin çocuğuda bornova sokağında sürekli görüyorlarmış.

Rahmi abi, motorun hayırlı uğurlu olsun. Ben Marmaris'teyim malum, ulaşamadım sizlere... Güzel eğlenilmiş, güzel yenmiş yemecikler, afiyet olsunnn:rendeer:

Bizde mangallı buluşma istiyoruss bize de bi buluşma ayarlayınıss...

gelinisss buluşunusss mangalınızı yiyinisss size bişey mi dedik?İzmir'e yolunuz düşerse beklerisss :cherry:

bence cengiz arkaya geçtiyse kesin 2 puan alır. zaten çikin çocuğuda bornova sokağında sürekli görüyorlarmış.

Abi fotoğraf iyi güzel de ben diyorum ki biz bunu flama olarak hazırlasak, motosikletlerin arkasına taksak, ne üye toplarız beee:queen:

Abi fotoğraf iyi güzel de ben diyorum ki biz bunu flama olarak hazırlasak, motosikletlerin arkasına taksak, ne üye toplarız beee ( DEMİŞ ALİ )

bende diyorumki; ALİ ALMIŞ gitarını aman ali yandım ali ( gerisini sen anladın )
izmirin 2 delikanlısı peşinde unutma :mrgreen: geliriz mekanı ziyarete hemde o kıyafetlerle birimiz sağında birimiz solunda otururuz yanına sen düşün mekandaki KARİZMANI :mrgreen::queen:

Abi fotoğraf iyi güzel de ben diyorum ki biz bunu flama olarak hazırlasak, motosikletlerin arkasına taksak, ne üye toplarız beee ( DEMİŞ ALİ )

bende diyorumki; ALİ ALMIŞ gitarını aman ali yandım ali ( gerisini sen anladın )
izmirin 2 delikanlısı peşinde unutma :mrgreen: geliriz mekanı ziyarete hemde o kıyafetlerle birimiz sağında birimiz solunda otururuz yanına sen düşün mekandaki KARİZMANI :mrgreen::queen:

Puhahhhahaahahaa :mrgreen: Bir iki fotoğrafda ben mi oynasam :silent:

Ya nedir alper abimden istediğiniz :pr:

TURKISH RAMBO ALP_TUNAY

O bir halk kahramanı
O izmir mt'nin vazgeçilmezi
O bir ağaç sever
O turkish rambo alp_tunay

:queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
2aralkpazarmangaldarahmzk7.jpg

2aralkpazarmangaldarahmjn2.jpg

2aralkpazarmangaldarahmww8.jpg

2aralkpazarmangaldarahmqp2.jpg

yapma rahmi amca 2 resimle olmaz :) asıl resimler senin makinede aman bizi onlardan mahrum etme :mrgreen: günün anlam ve önemini o resimler anlatıyor :cat:

Rahmi amca ben senin motosiklet in netten bulduğum iki fotosunu buraya ekliyorummm....

bizim aç MT İzmir üyeleri mangalı görünce asıl ziyaet nedenini unuttu....:cherry:

sende vardır motosikletin kendisinin fotosu yapıştır abide şu makineyi birdaha görelimmmm...:cat::cat:

saygılarrr....

ben gitmedim ama evden teleskoplan falan azıcık bişiler gördüm, davutun eklediği resimlere gri niyetine bakın uğraştırmayın rahmi amcayı :)

merak eden gitsin görsün : (kendine laf sokan adamdan esintiler)

rahmi amca motoru yenileyene kadar bekleyin yine gideriz :mrgreen:şimdi rahmi amcam sizi görmek için motoru yenilememmi gerek çok masraflısınız diyecek :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
rahmi amca motoru yenileyene kadar bekleyin yine gideriz :mrgreen:şimdi rahmi amcam sizi görmek için motoru yenilememmi gerek çok masraflısınız diyecek :queen:

Ben çok yakında gene ziyaret edicem.... Bademi ısırmam lazım.....:queen::queen::queen:

Şaka maka çok tatlı bişey yaaa..... Gidicem alıcam bende bitane.....:cat::cat:

2aralkpazarmangaldarahmnn7.jpg

2aralkpazarmangaldarahmzd0.jpg

2aralkpazarmangaldarahmjg1.jpg

fotoğrafları yüklemeyi öğreniyorum yavaş yavaş

2aralkpazarmangaldarahmid1.jpg

2aralkpazarmangaldarahmer7.jpg

2aralkpazarmangaldarahmlh9.jpg

2aralkpazarmangaldarahmlh9.jpg

2aralkpazarmangaldarahmua9.jpg

2aralkpazarmangaldarahmjp5.jpg

2aralkpazarmangaldarahmdd9.jpg

2aralkpazarmangaldarahmlb9.jpg

2aralkpazarmangaldarahmlz2.jpg

2aralkpazarmangaldarahmtm2.jpg

2aralkpazarmangaldarahmty9.jpg

2aralkpazarmangaldarahmkx3.jpg

2aralkpazarmangaldarahmgu5.jpg
[IMGhttp://img399.imageshack.us/img399/8901/2aralkpazarmangaldarahmcr0.jpg[/IMG]
2aralkpazarmangaldarahmwd3.jpg

2aralkpazarmangaldarahmzk7.jpg

2aralkpazarmangaldarahmqp2.jpg

2aralkpazarmangaldarahmww8.jpg

Arkadaşlar bu kadar yapabildim ilerde daha iyi olur inşallah
Alicim saolasın daha iyileri senin olur inşallah

resim416nx4.jpg

resim412zs6.jpg

resim419zc5.jpg

resim418wn5.jpg

resim417cp5.jpg

Son düzenleme:
En güzel fotolarda rahmi babamızdaymış özelliklede son 4 tanesi bi ömre bedel valla :cat:

eline makinene sağlık rahmi amcam, işte resimler bunlar günün anlam ve önemini belirten herşey burada :) sadece brandanın resimleri yok oda gelir yakında tam olur :cat:

Off off motoruma binmek istemedim bi an:salut::salut:

resim418wn5.jpg

Abi çok güzelmiş yaaa Allah kaza bela vermesin:rendeer:

Muratcım masada tavla oynarken bir resmin var zaten benim makina elden ele dolaştı. biliyosun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Rahmi abi o depo üstündeki ahtapot u aman çıkar.... Boyayı mahfediyor.... Benim arka kuyruk kısmı mahfoldu senin depoya çok üzülürüm....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar