[İzmir MT] 2 Aralık Pazar " Mangalda Rahmi abi ziyareti" Gezisi

eklediğim resimnlerin bazıları şu anda görünmüyor...ilk yüklediğimde sorun yoktu..sanırım imageshackle ilgili bi sorun...düzelmezsa yarın akşam tekrar yüklerim :rendeer:

resimleride birisi yemiştir bence :p yarın akşam asıl bak sen resimlere yıkılacak ortalık :cat:

Hadi yıkılsın ortalık ama bekliyoruz burda dimi:pr:
Zaten gelemedik bari resimlere bakarak yetinelim:pale:

Arkadaşlar Hoş geldiniz safalar getirdiniz .Çeşmealtına gurur verdiniz.:cat:
Hepinizi çoooookk seviyorum.Alp _tunay Badem senden şikayetçi oldu burnunu koparacaktım ama du etsin diyo. aslında başkaları da çok kızdırmış ,mıncıklamış öfkesaini senden almış . Hele Cengiz abimi bir elime geçireyim . yerim ben onu yerim diyo karışmam .

öncelikler Rahmi abi ve Semra ablamıza sonsuz saygı,hürmet,şükran,teşekkür ve aklıma gelmeyen daha ne varsa ... :rendeer::rendeer:

İnanılmaz güzel bir gün geçirdik. Elimdekiş "Q" klavye dün geçirdiğimiz günü anlatmaya yetecek kapasitede olamadığı için çok birşey yazamıyorum ama anlatılmaz yaşanır.

Rahmi abi ve Semra abla ile ilk kez tanışıyorum ama bu kadar güzel insanlarla tanışmak benim için bir şeref ve gurudur...

Semra ablamızın ikramları inanılmaz güzeldi eline koluna emeğine sağlık.

İzmir MT Dün gurup sürüşümüzde olan arkadaşlara burdan sevgiler sorunsuz temiz ve bir okadar eğlenceli bir yol oldu.

Not : Alper abi sana süprizlerim olacak biraz rahatlayayım topic içerisinde göreceksin zaten :queen:

öncelikler Rahmi abi ve Semra ablamıza sonsuz saygı,hürmet,şükran,teşekkür ve aklıma gelmeyen daha ne varsa ... :rendeer::rendeer:

İnanılmaz güzel bir gün geçirdik. Elimdekiş "Q" klavye dün geçirdiğimiz günü anlatmaya yetecek kapasitede olamadığı için çok birşey yazamıyorum ama anlatılmaz yaşanır.

Rahmi abi ve Semra abla ile ilk kez tanışıyorum ama bu kadar güzel insanlarla tanışmak benim için bir şeref ve gurudur...

Semra ablamızın ikramları inanılmaz güzeldi eline koluna emeğine sağlık.

İzmir MT Dün gurup sürüşümüzde olan arkadaşlara burdan sevgiler sorunsuz temiz ve bir okadar eğlenceli bir yol oldu.

Not : Alper abi sana süprizlerim olacak biraz rahatlayayım topic içerisinde göreceksin zaten :queen:

:queen: :queen: :queen: Bakalım nasıl bir fotoğraf koyacak :silent:

untitledscanned01xo1.jpg

tavla oynamayı bilen var mı dedim bu hacı geldi. 4-1 den 5-4 oyun nasıl alınır kendisine öğrettim. ya hakikaten bi tavla bilen bulamadım şu izmirde:queen:

untitledscanned02br9.jpg

untitledscanned03oj2.jpg

Alp_Tunay a da MT tshirtü ne güzel yakışmış. Bu arada adam bizim için mangalın başından 2 dk ayrılmadı. APV41 ile ikisi tüm grubu besledi. Ellerinize sağlık:cat:

untitledscanned04fi7.jpg

untitledscanned05pb6.jpg

Bu da grubumuzun Erol Atar ı. yamuk yapanı atar affetmez....

untitledscanned06pk0.jpg

untitledscanned07dt9.jpg

untitledscanned08xk8.jpg

untitledscanned09rl0.jpg

untitledscanned10ma1.jpg

untitledscanned11jq4.jpg

untitledscanned12sr4.jpg

untitledscanned13ty9.jpg

untitledscanned14nm1.jpg

untitledscanned15sg5.jpg

untitledscanned16mg8.jpg

untitledscanned17nl8.jpg

dumanla diğer MT İzmir üyelerine çağrı yaptık belki gelen olur diye:queen::queen::queen:

untitledscanned19pn4.jpg

untitledscanned20bv9.jpg

untitledscanned21cy7.jpg

untitledscanned22xd9.jpg

untitledscanned23er2.jpg

untitledscanned24zv3.jpg

untitledscanned25qf4.jpg

untitledscanned26ad5.jpg

untitledscanned27ij4.jpg

untitledscanned28ta7.jpg

untitledscanned29ku2.jpg

untitledscanned30ce5.jpg

untitledscanned31bq6.jpg

untitledscanned32vn6.jpg

untitledscanned33oq2.jpg

untitledscanned17nl8.jpg

dumanla diğer MT İzmir üyelerine çağrı yaptık belki gelen olur diye:queen::queen::queen:

Abi ben gördüm İzmirden dumanı fakat yürümeye başlasam anca şuan orda olurdum heralde o yüzden bende içimi çekip oturdum şeyimin üstüne:p:p:p

Siz yine dua edin Begüm görmemiş dumanı valla itfaiye teşkilatını toplar gelirdi:cherry:

Son düzenleme:
kardeşim sen geleceğini söylesen alırdı birisi seni. mesela ben bornovadan 13:45 gibi çıktım

gelemedim ve çok sey kaçırmışım:pale:

bensiz yapmayın böyle güzel aktiviteler,aklım kalıyor,mutsuz oluyorum,fesatlanıyorum :p

neyse en kısa zamanda tekrarlarız inşallahhh

Senin gelmemen kişi balına düşen et miktarını arttırdı hahaha,ama keşke gelebilseydin de biz de az yeseydik.Yani ben bizzat şahsen ben kendim(yuh) tabağımı paylaşabilirdim...O derece heheheeee

Rahmi Abime ve Semra Ablama çooooook teşekkür ediyorum,çok güzel bir gün geçirdik sayelerinde.Semra ablamın mezeleri mükemmel ötesiydi.O patatesli soslu bişey vardı neydi bilmiyorum ama mükemmel birşey olduğunu hatırlıyorum hahahaa.

Katılan arkadaşlara da çok teşekkürler,Hele ki sercan...Allah seni bildiği gibi yapsın.

"Arkadaşlar ben bundan sonraki yolu bilmiyorum...Buraya kadarmış..."
ama adam yolu bilmese de yolun nasıl bulunacağını biliyor.Kolay değil tabi:mrgreen::mrgreen:

Rahmi abim,Allah kaza bela vermesin yeni motoruna.Hayran kaldık yaaa,Choopercı olmasam da süper bi motosiklet.En kısa zamanda egzostunu açtırman dileğiyle.

Heyşey için teşekkürler

böcek gelseydi biz aç kalırdık be duyulmazım. bu arada chadkut bak fotograf böyle yüklenir. bi tane bile fire vermemiş. hepsi açılıyor.

bu arada rahmi abinin ağaçları bu sene iyi sucuk vermiş ne güzel sucuk yapmış o ağaçlar.

Rahmi babam, semra ablam ve badem ellerinize yüreklerinize sağlık. allah muhabbetimizi bozmasın.

Oy oy oy..Neler kaçırmışım öyle..Pek keyifli birgün olduğu fotolardan belli..Ebru ve Burcu benim yerime de yediniz di mi..:)

Özge biz olmayınca çok yemiş arkadaşlar..Kilo alırlar böyle giderse..Bidakine kesin olmalıyız.:)

ceyzim biz daha ebruyla yeni çözüldük :silent:
erenden çok yedim o kesin :queen: ama aklımda kabak tatlıları kaldı . bu arada Alper abinin ööle müthiş bir pozu varki bu akşam yüklicem hepsini yorumlarla beraber bakarsın canımm

İçinize sinsin

Merhaba arkadaşlar.......

öncelikle Rahmi ağabeyimizin yeni (foto yokmu foto ??) motosikleti hayırlı uğurlu olsun ve kazasız belasız ve de arızasız nice milyonbin KM dileriz:rendeer:

Rahmi abi kusurumuza bakmayın biz malesef işlerden dolayı bir yere kıpıradyamıyoruz bu aralar:pale:

inşallah bir ara tekrar görüşürüz.

Mangal da pek güzel olmuş allah hepinizin içine sindirsin.

Selamlar ve özledik sizleri hepinizide.................
Özer

Yemeklerden asıl gezi sebebini unutmuşlar :queen::queen: Motorun fotosunu çekmek akıllarına gelmemiş hiç heralde:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ceyzim biz daha ebruyla yeni çözüldük :silent:
erenden çok yedim o kesin :queen: ama aklımda kabak tatlıları kaldı . bu arada Alper abinin ööle müthiş bir pozu varki bu akşam yüklicem hepsini yorumlarla beraber bakarsın canımm

Önce bana bir göster sonra koy istersen..... Tarık sende anam.... Bu ne yaaa..Herkes beni mi takip etmiş anlamadım....

Bakın ofsayt durum varsa sakın koymayın resimleri haaa....:p:p:p

Merhaba arkadaşlar.......

öncelikle Rahmi ağabeyimizin yeni (foto yokmu foto ??) motosikleti hayırlı uğurlu olsun ve kazasız belasız ve de arızasız nice milyonbin KM dileriz:rendeer:

Rahmi abi kusurumuza bakmayın biz malesef işlerden dolayı bir yere kıpıradyamıyoruz bu aralar:pale:

inşallah bir ara tekrar görüşürüz.

Mangal da pek güzel olmuş allah hepinizin içine sindirsin.

Selamlar ve özledik sizleri hepinizide.................
Özer

Yemeklerden asıl gezi sebebini unutmuşlar :queen::queen: Motorun fotosunu çekmek akıllarına gelmemiş hiç heralde:p

Evet arkadaşlar sanırım millet motorun güzelliği karşısında büyülenince foto çekmeyi unuttu.En azından ben motorun fotoğrafını çeken görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar