Hadi yıkılsın ortalık ama bekliyoruz burda dimir:
Zaten gelemedik bari resimlere bakarak yetinelimale:
Valla neler kaçırdınız bir bilsen.....:cat::cat::cat::cat:
öncelikler Rahmi abi ve Semra ablamıza sonsuz saygı,hürmet,şükran,teşekkür ve aklıma gelmeyen daha ne varsa ... :rendeer::rendeer:
İnanılmaz güzel bir gün geçirdik. Elimdekiş "Q" klavye dün geçirdiğimiz günü anlatmaya yetecek kapasitede olamadığı için çok birşey yazamıyorum ama anlatılmaz yaşanır.
Rahmi abi ve Semra abla ile ilk kez tanışıyorum ama bu kadar güzel insanlarla tanışmak benim için bir şeref ve gurudur...
Semra ablamızın ikramları inanılmaz güzeldi eline koluna emeğine sağlık.
İzmir MT Dün gurup sürüşümüzde olan arkadaşlara burdan sevgiler sorunsuz temiz ve bir okadar eğlenceli bir yol oldu.
Not : Alper abi sana süprizlerim olacak biraz rahatlayayım topic içerisinde göreceksin zaten :queen:
gelemedim ve çok sey kaçırmışımale:
bensiz yapmayın böyle güzel aktiviteler,aklım kalıyor,mutsuz oluyorum,fesatlanıyorum
neyse en kısa zamanda tekrarlarız inşallahhh
ceyzim biz daha ebruyla yeni çözüldük :silent:
erenden çok yedim o kesin :queen: ama aklımda kabak tatlıları kaldı . bu arada Alper abinin ööle müthiş bir pozu varki bu akşam yüklicem hepsini yorumlarla beraber bakarsın canımm
Merhaba arkadaşlar.......
öncelikle Rahmi ağabeyimizin yeni (foto yokmu foto ??) motosikleti hayırlı uğurlu olsun ve kazasız belasız ve de arızasız nice milyonbin KM dileriz:rendeer:
Rahmi abi kusurumuza bakmayın biz malesef işlerden dolayı bir yere kıpıradyamıyoruz bu aralarale:
inşallah bir ara tekrar görüşürüz.
Mangal da pek güzel olmuş allah hepinizin içine sindirsin.
Selamlar ve özledik sizleri hepinizide.................
Özer
Yemeklerden asıl gezi sebebini unutmuşlar :queen::queen: Motorun fotosunu çekmek akıllarına gelmemiş hiç heralde![]()