Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
arkadaşlar 1 saat önce -altunizade'den(1. köprüden çıkış olan yol) kadıköy tarafına otoyoldan ilerliyordum. kaza yeri kadıköy'e inen bu yoldan e-5 yakınlarındaki yol ayrımı olan;sağ taraf h.paşa ve harem yol ayrımı var e-5 e çıkıyor sol taraf ise direk kadıöy kızıltoprak istikametine iniyor. herkes bilir yol ayrımları başında uzun ve gitgide birbirinden ayrılan çizgiler mevcut işte bunlar yetmiyormuş gibi son zamanlarda belediye(özellikle anadolu yakasında)bu yerlere çizgi boyunca uzun plastik çubuklar yerleştiriyor(tutuncu ve beyaz çizgili)bunun amacı heralde o alanlarda son anda şerit değiştirenleri engellemek için.malesef bi anlık dalgınlığımla gösterge panelne baktım ve kendimi bu çubukların 2-3 metre yakınında buldum ve hiç birşey yapamadım biraz sağa yatmak istedim fakat yapamadım artık çarpacağımı biliyordum ve tek düşüncem çarparım ama inşallah düşmem oldu ve çarptım 2-3 çubuğa çarptım sağ ayağıma değdiğini hissettim birinin ve geçtim henem emniyet şeritinde durdum ön far çizilmiş sol sinyalim hafif kırılmış ve sol ayağım biraz ağrıyordu ucuz atlattım düşse idim ya yola savrulacaktım yada bariyerlere çarpacaktım.allaha şükür olmadı.
arkadaşlar bilenlere söylüyorum bu bariyerler ne kadar doğru hadi otomobiller kurtulur fakat bi motorsikler bi kaçma manevrası sırasında bi engel olur arkadaşlar lütfen hekes kendince önlemini alsın...
arkadaşlar bilenlere söylüyorum bu bariyerler ne kadar doğru hadi otomobiller kurtulur fakat bi motorsikler bi kaçma manevrası sırasında bi engel olur arkadaşlar lütfen hekes kendince önlemini alsın...