[Adana - MT]

daha aksiyonel olabilirdi seyredirken her an bir rampa atlayışı felen görücem umuduyla baktım ama güsel olmuş emeginize saglık...maceralarınızın devamını dilerim:wiinkk:

wallah bende ilk başta atlama zıplama sandım ama değilmiş :cherry: emeginize sağlık

@bunrecu ne infilakı kız anlamadım :p
@zion1 bu öle mavrasına yapılmış bir videodu deneme amaçlı.. bu pazar daha güzel bir video çekeriz hoplamalı :p

daha aksiyonel olabilirdi seyredirken her an bir rampa atlayışı felen görücem umuduyla baktım ama güsel olmuş emeginize saglık...maceralarınızın devamını dilerim:wiinkk:

Kardeşim, buyur gel bizimle birlikte bir haftasonu.Biz senin talimatlarına gore surup, aksiyonlu video lar hazırlayalım.:cherry:

pazer - mali yav bırakın şu zionuu düz yolda gidemezzz millete aksiyondan bahseder:mrgreen:

pazer - mali yav bırakın şu zionuu düz yolda gidemezzz millete aksiyondan bahseder:mrgreen:

ya sn ne fesat bi adamsın...her anın polimik her anın ilgi çekme...
bırak zion üstnden prim yapmayı:queen:..böle kaliteli bi insana ne kadar açmur atsanda bulaşmaz...rahatına bak sn...:queen:
zion kardeşim sn kalitenden ödün werme..hatta bi polimiklere cwp bile werme sn dogru yoldasın....:cat:
:queen:

bırak zion üstnden prim yapmayı:queen:..böle kaliteli bi insana ne kadar açmur atsanda bulaşmaz...rahatına bak sn...:queen:
zion kardeşim sn kalitenden ödün werme..hatta bi polimiklere cwp bile werme sn dogru yoldasın....:cat:

::plus1::::plus1::::lolabove:queen::rendeer:

olm motor len onlar adamlar ne güzel kros yapmışlar ne aksiyonu bekliyonn 007 diycem ama sana yakışmaz 000 kankammmmm aksiyonmuşşşş:queen::queen::queen:
uraşma kankii kafam bosuk senide bozarım

hadi lennnnnnnnnnnnn :)

@bunrecu ne infilakı kız anlamadım :p
@zion1 bu öle mavrasına yapılmış bir videodu deneme amaçlı.. bu pazar daha güzel bir video çekeriz hoplamalı :p

:cat: :cat:

iş yerindeki pc yi cökerttim ve patronla savaş halindeyiz yoksam ben isoya cevabın kıralını veririm ya neyyyyyyyyseeee:)

ben isoyu cevap vermeyişimle döverim beeeeeeeeeeeeeee kalitemi bozdurma bana isooooo:pl:

iso ya cevap anlayana ::::::::http://vdo.mynet.com/video/Komik/58555/Ata_DemireL_Aslan_Geyik_Yemek_Muhabbeti/?adussid=m1MKREORTV

Kardeşim, buyur gel bizimle birlikte bir haftasonu.Biz senin talimatlarına gore surup, aksiyonlu video lar hazırlayalım.:cherry:

yaw ben daha iyi biliyorum manasında yazmadım kii sadece beklentisi oluyo insanların seyredirken hem mali de demiş bu mavra amaçlıymış :):p:cherry:

Son düzenleme:

len antep malı çakma absolut ,daha yazdığın mesajlar googlenin veri tabanına gitmedi ,haddine düşmeden banamı sarıyon sen, yanlış yoldasın dostummm ,öperimmm gözlerinden:queen::queen::queen:

len antep malı çakma absolut ,daha yazdığın mesajlar googlenin veri tabanına gitmedi ,haddine düşmeden banamı sarıyon sen, yanlış yoldasın dostummm ,öperimmm gözlerinden:queen::queen::queen:

sn ne anlarsın weritabanından fln:queen:veri tabanı mysql mi:queen:
sn git peynir sat sigara sat olm..böle veri tabanı ile ugraşma:cat:

Son düzenleme:
dün toplantıya gelen bütün motosiklet sevdalılarına tşk ederim ayağınıza sağlık ..diğer toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum .... hayırlı sürüşler

bn yokum ya ondan güzel geçmiştirr....
sn seven bnm olmadıgım toplantıları gezileri:cat:

Durup durup 40 kişiye laf yetiştirip polemik yaratmaktan ne zaman vazgeçeceksin bilmiyorum.Sana 1 hafta onceden söyledik toplanacagımızı.2 adımlık yoldan gelmiyosun sonra millete laf sokuyosun ama olmaz ki :farao:

Durup durup 40 kişiye laf yetiştirip polemik yaratmaktan ne zaman vazgeçeceksin bilmiyorum.Sana 1 hafta onceden söyledik toplanacagımızı.2 adımlık yoldan gelmiyosun sonra millete laf sokuyosun ama olmaz ki :farao:

bn erti yazdım sn nie cwp werdini güzel kardeşim..kardş bn burda tadilatdaim..market ve internet kafenin boyası yer degişimi ve yazamadıgım bi ton işi war..gelemem tabi...geldikten sonra bide geç saatte dönüşü war!!!

bn erti yazdım sn nie cwp werdini güzel kardeşim..kardş bn burda tadilatdaim..market ve internet kafenin boyası yer degişimi ve yazamadıgım bi ton işi war..gelemem tabi...geldikten sonra bide geç saatte dönüşü war!!!
Ben ertinin avukatıyım sanane :p Ya bırak bu işleri berker gelecek olan gelirdi sen bana bahane bulma.Cem arkadaşımız motosikletle Ceyhandan geldi akşam 11 e dogruda geri döndü.Ama sor nie geldi Hem toplantıya geldi hemde özellikle ben askere gidiyorum die beni görmeye geldi.Görmek isteyen gelir anliyacagın ayagına çagırmaz

Ben ertinin avukatıyım sanane :p Ya bırak bu işleri berker gelecek olan gelirdi sen bana bahane bulma.Cem arkadaşımız motosikletle Ceyhandan geldi akşam 11 e dogruda geri döndü.Ama sor nie geldi Hem toplantıya geldi hemde özellikle ben askere gidiyorum die beni görmeye geldi.Görmek isteyen gelir anliyacagın ayagına çagırmaz

Davet ne zmaan ayaga çagırma oldu?
hem altımda motorum war ya...

Bİz snn askere gittigin yere gelmeyi planyıyoruz..yemin törenine gelmeyi planlıyoruz yazdan beri snn etttgin lafa bak!!!eyw birkanım

Son düzenleme:
Davet ne zmaan ayaga çagırma oldu?
hem altımda motorum war ya...

Bu hafta ben gitmeden sonkez tekrar toplanacagız artık ona gelirsin umarım.Hem o kadar yolu yürüyerek gelmene gerek yok dolmuşlada gelebilirsin :mrgreen: motorsuz gelen motorcu arkadaşlarımıza da kucak açıyoruz biz ayrımcı degiliz;sende çin malı motor var sende motor yok gbisinden :)

Kırmayın birbirinizi arkadaşlar.Sonra pişman olursunuz yaptıklarınızdan . şu fani dünyada değer mi kalp kırmaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar