Lastik Danışma Hattı

pirelli sport demon & metzeler lasertec tercih ?

hyosung gt 250 comet için bu iki lastik arasın da kararsız kaldım.
ikisinin de fiyatları birbirine yakın
bu lastikler ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar. yardım lütfen
pirelli
smalllasertec10br8.jpg

metzeler
smalllasertec10ob9.jpg

lastik sorunu

merhaba ben xl 200 kullanıcısıyım uzun zamandan beri aradığım halde düzgün bi enduro lastiği bulamadım.lastik ebadı 4 . 10.18 asfalt - endruro lastiği tavsiyesi olan

Lastik Önerisi

Arkadaşlar Speedfight 2 motorum için lastik alacağım. Özellikle ön lastik kabak, korkutuyor insanı. Arkada Duro marka lastikler var ve de iyi durumda. Duro iyi bir marka mıdır Duro'mu alıyım yoksa önümüz kış deyip daha kaliteli bir marka mı alıyım? Tavsiyeleriniz Nedir?

Kendini kanıtlamış markalardan almalısın. her türlü araçta lastik hayattır.

Dunlop, pirelli, bridgestone, gibi markalara bak.

Kabak lastikle dolaşılmaz kaydığını hayal et vede sonuçlarını düşün

Maxis lastik hakkında yorumlarınız bekliyorum

Arkadaşlar hyo gtr250 me 1 cift maxis marka lastik almayı düsünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.testleri baya olumluymus sanırım.Dünya capında bir lastikmiş..şmdiden sağolun yardımlarınız için

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maxiss deilmi ya onun adı :)

evet bende merak ediyorum,özellikle 180/55 ZR 17 ve 120/70 ZR 17 ebatlarını kullanan varsa süper olur.:silent:

Arkadaşım kusura bakmayın ama testlere göre alınan lastiklere benim güvenim yok . maxxis in otomobil ve hafif ticari grubu lastiklerini kullandım ve benim gözümde beş para etmez...... bende yeni lastil adım pirell aldım. eğer amacın yol tutuş konfor ve güvenlikse michelin ve bir marka daha vardı aklıma gelmedi sadece motosiklette gördüm kullananlar çok memnun ondan al. yok benim gibi sürekli uzun yol yapıyosan çuurlara fazla düşüyosanda en ideali pirelli...

Arkadaşım kusura bakmayın ama testlere göre alınan lastiklere benim güvenim yok . maxxis in otomobil ve hafif ticari grubu lastiklerini kullandım ve benim gözümde beş para etmez...... bende yeni lastil adım pirell aldım. eğer amacın yol tutuş konfor ve güvenlikse michelin ve bir marka daha vardı aklıma gelmedi sadece motosiklette gördüm kullananlar çok memnun ondan al. yok benim gibi sürekli uzun yol yapıyosan çuurlara fazla düşüyosanda en ideali pirelli...

metzeller olabilirmi? .

eğer gerçek kalite ve kusursuz yol tutuş isteniyorsa
metzeller,pirelli,dunlop

sadece ekonomi ön planda tutuluyorsa
maxiss,duro

maxiss lastikleri ben şimdiye kadar sadece bisiklette gördüm. oda bianchi tigerdı.

Irc Lastiklerini satan bayilerin linki vardı forumda denk gelen olursa çok iiyi olur :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Irc yi lastik diye takmam bile...... Olsa olsa plastik olur....

Pirelliden şaşmayın...Metzeller a falan kaptırmayın paranızı.... Aynı özelliklere sahip ikiside......

712f32u.jpg

başka sitelerde, kullanıcıları tarafından çok olumlu yorumlar almış, %70 yol-%30 arazi performansı veren bir lastik.
malesef bayilerde ve distribütör firmada bulamadım.

Genel kanaat Metzeler,Michelin,pirelli,Bridgestone,ve Dunlop gibi anlaşılıyor ,ama otomotiv sektöründe çok kullanılan Continental in adı bile geçmiyor acaba motosiklet lastiğinde verimli değil mi ki hiç adı geçmemiş kulla
nan arkadaşlardan yorum yapılsaydı bu başlık altında herhalde hayli faydalı
olurdu.Sanıyorum Alman markası oluşu itibarıyla genelde BMW motosiklet mo
dellerinde sıkça kullanılıyordur OEM olarak.

Honda Titan için Metzeler lastik bulamıyorum

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasındayım bildiğiniz bir yer varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar