Unilliden daha iyi olmayacağına kalıbımı basarım tam 90kgArkadaşlar Billas diye yerli bir marka var, kullananınız var mı?
Unilliden daha iyi olmayacağına kalıbımı basarım tam 90kgArkadaşlar Billas diye yerli bir marka var, kullananınız var mı?
IRC de lastikmi ya sabun gibi kayarsınız virajlarda sadece winter grip serisi IRC'nin iyi o da dişli lastik olduğu için.100/90-18 Ürün Kodu. 101.3.0717 Arka
90/90-17 Ürün Kodu. 101.3.0691 Ön
IRC Marka, fiyatları da uygun. havalar düzeldiği gün taktırıcam![]()
IRC de lastikmi ya sabun gibi kayarsınız virajlarda sadece winter grip serisi IRC'nin iyi o da dişli lastik olduğu için.
Dişli bir lastik bakın derim böyle scooter lastiği gibi düz lastik üzerine kanallı lastikler çok kayıyor pirelli michelin olmadıkça.ya hocam, ne alalım o zaman. kafamı karıştırma yine
zor karar vermiştim.
ne alayım? ölçü, marka?
rtr 150
merhaba, bws'min orjinal lastik ebatları 130 90 10 ve 120 90 10 bilindiği üzere hepsinde dişli arazi latiği oluyor. motora asfalt lastiği takmak istiyorum, ama arkanın da biraz geniş olmasını istiyorum. bulduğum asfalt lastikleri 130 70 10 ve 120 70 10 birkaç markada farklı güzel kaplamalar var. ancak geniş ebata gelinde 150 80 10 olarak bir ebat buldum pirelli marka ancak dişli lastik, her neyse sonrasında pirelli distribütörünü aradım bu ebatlarda bir lastikten haberleri yok, ithal etmediklerini belirttiler. bilen eden var ise sadece arka lastik için geniş ebat lastik arıyorum asfalt lastiği olmak koşulu ile. Türikeye olmasına gerek yok, üretiliyor olması yeterli, bir şekilde temin ederim.