Lastik Danışma Hattı

bilinen markalar dışında yol tutuşu iyi olan lastik varmı ?

Lastiğin bula bildiğin en yumuşağını bul tarihine bakmayı unutma(En bayat lastiği satmaya çalısırlar en fazla 1 senelik olmasına dikkat et)Çin malı lastiklerden uzakdur.Birinci sene iyidir kullandıkça kullandıkça sertleşiyorlar benim eskiden önde Duro vardı ön fren kayıp gidiyordu bonsun aldım öne frene basınca ön sispanıyonun indiğini farkettim:cat:Bizim motorlarımızı çok hızlı olmadığı için İRC,Bonsun,cst,Maxxis kullana bilirsin.(CST ile Maxxiste çin malıdır ama çinin iyisi:cat:)

Lastiğin bula bildiğin en yumuşağını bul tarihine bakmayı unutma(En bayat lastiği satmaya çalısırlar en fazla 1 senelik olmasına dikkat et)Çin malı lastiklerden uzakdur.Birinci sene iyidir kullandıkça kullandıkça sertleşiyorlar benim eskiden önde Duro vardı ön fren kayıp gidiyordu bonsun aldım öne frene basınca ön sispanıyonun indiğini farkettim:cat:Bizim motorlarımızı çok hızlı olmadığı için İRC,Bonsun,cst,Maxxis kullana bilirsin.(CST ile Maxxiste çin malıdır ama çinin iyisi:cat:)

teşekürler paşa :rendeer:

monster696

arkadaşlar mıcırlı asfalt yolda ağırlıklı olarak bodrumun yaz sıcağında kullanılıcak olan virajlarda iyi yol tutan,azcıkta agresif sürüş katabilceğimiz en uzun ömürlü lastik nedir acaba?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------

güncel......

bende mz 251 var yeni lastik almayı düsünüyorum cantlar antigron cant tel değil yani ne marka lastik lastik alayım tubelessmi yapayım bana bir yol gösterin???

Kanuni Seyhan 150; üzerindeki lastiklerli 7500 km'den sonra değiştirmek istiyorum. Lakin lastikler hafif yağışlı havalarda bile buz pateninde ilerliyormuşum gibi bir his veriyor:pr:

Motorsikletin lastik boyutları;
Ön Lastik : 3,25-18
Arka Lastik : 110/90-16
Şimdi bu oranlar ne anlama geliyor? Ön ve arka teker boyutlarını belirten sayılar birbirlerine benzemiyorlar...Bu yüzden soruyorum...

Birde orta kalite veya biraz üstü hangi marka lastik önerebilirsiniz? Forumdaki ilgili konuları epey bir dolaştım,fakat bir türlü karar veremedim...Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler..

arkadaslar bende 125 ybr var bunun arka lastikgerekiyo orjınalı 90\90-18 veriyo ben buna ebat olark ne kadar buyuk takabilirim ve uygun birde yol için hangi marka modelını tavsiye edersiniz ilginiz için teşekür ederim

ıyı geceler arkadaşlar,motorum için (prelli lastık) 90-90-17 miclen baktım yok bostancı buz motora yoktu prellı bulursun dedı, sırkecı harıcı anadolu yakasında bılındık bır yer varmıdır satıcı (motorumun ustundekı ırc marka lasıtık ıkıncı degıstırısım bır turlu duzen tutmadı balans yaptırdım, yok ,fena sallıyo gıdonu,sırtı bozukmuş lastıgın bıde balans yapan baska lastıkcı varmı buz motor harıcı )

Ben de 120/70/12 ve 130/70/12 boyutlarındaki fabrika çıkışı naylon scooter lastiklerimi değiştirmek üzere michelin city grip sipariş ettim. En geç cuma taktırırım.
106. km'deki lastiklerimi acaba satmam mümkün olur mu?

Konuyu hortlatarak şunu sormak istiyorum ki, bir commuter için ( örneğin ybr 125, cbf 150, xs-125 gibi ) özellikle ıslak zeminde yol tutuşu en iyi olan, bunun dışında kullanımından memnun kaldığınız lastik marka ve modelleri nelerdir? Motorumu yeni aldım, orjinal lastikleri duruyor üzerinde ve çok kayıyorlar. Bir de tubeless ile şambriyelli lastik arasında kullanım açısından ne fark var?

Konuyu hortlatarak şunu sormak istiyorum ki, bir commuter için ( örneğin ybr 125, cbf 150, xs-125 gibi ) özellikle ıslak zeminde yol tutuşu en iyi olan, bunun dışında kullanımından memnun kaldığınız lastik marka ve modelleri nelerdir? Motorumu yeni aldım, orjinal lastikleri duruyor üzerinde ve çok kayıyorlar. Bir de tubeless ile şambriyelli lastik arasında kullanım açısından ne fark var?

tabiki michelin plot spory bilen bilir her konuda en iyi lastik senin makınaya uygun ebadı mümkündür :cat:

arkadaşlar commuter için irc lastik almaya karar verdim, nr50 kar lastiği, çifti 150TL fakat bulunduğum yerde yok nette de yok satan. bilen denk gelen varsa bi söylesin. (bi tane buldum tek çekim yapıyo bana taksit yapan yer lazım)

2.50-17 ve 2.75-17 ölçülerinde hangi lastikleri önerirsiniz arkadaşlar? Pek kalite marka bulunmuyor. Pirelli City Demon var çok pahalı, onun dışında unilli, irc, bonsun, billas. Başka da bir şey yok.

İyi günler arkadaşlar
TVS Apache RTR 150 ye gidecek lastik varmıdır...

Keşana gidicem o yüzden önerilerinizi bekliyorum

teşekkürler

hocam ırc uzun araştımalarım sonucunda.
fiyat ve performans olarak en iiyi bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar