[Eskişehir - MT]

A.selam Ahmet.

Aynen ; ben de motoru garaja çektim. Ne işimiz var motorla bu soğukta yaw... :p

Sülooo nbr? Nerelerdesin?

TF ciler sizlere de iyi akşamlar. Sanırım sizde kış moduna geçtiniz. 3 online :mrgreen:

Bu arada ;

Murat ; abi sözlerine onay vermeden edemicem. ::plus1:: ::plus1:: :)

Faruk k.bakma ama durum bu :cherry:

tf ciler daıma burda volkanım a.s ahmet aman dıkkat ben drıft yaptım super oluyo

valla benim dizim şişti zor yürüyorum o yüzden motoru falan gözüm görmüyor.. iyileşirsem hiç durmıcam .

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
torento_1987, digi_boy26, mterayes26 :mrgreen::cyclopsan

6 Aralık Perşembe akşamı 222 Park’ta sahne alacak olan ünlü rock grubu Eskişehirli sevenleriyle buluşacak. Mor ve Ötesi’nin konseri öncesi “Gren” adlı rock grubu da performansını sergileyecek.

Son düzenleme:
selam cılgın emt ciler.nasıl gidiyor hayat bakıyorumda herkes motoru graja cekmiş...ee bu soğukta binilmez artık artık martın 9 u cıktıktan sonra cıkarır herkes...bu arada benim xt de satılık haberiniz var değil mi...şimdi ben buraya yazıyorum diye bazı kendini kroscu zanneden arkadaşlar.hemen laf sokma gibi eğilmde bulunucaklardır...karda cıkarıcaktım ama yağan karı az buldum....sağlam b kar yağsın...o zaman xt ve ben.........

selamlar mt ne var ne yok nasılsınız dışarda iyi güneş varama adamı aldatıyor artık tamam motor işi bitmiştir bende sağını solunu toplayıp kaldırıyorum garaja şimdilik es parkın otoparkında duruyo zincirledim güzelce...
neyse artık motorunu yatırmayan arkadaşlarla yollarda görüşrüz
selam ve saygılarla...

a.s durmuş,ve ismail. abi.
motoru kaldırmak mı sezonu bitirmek mi o da ne yaa :silent::silent::mrgreen:

1R'deki adam Komik kardeşim adam arkada cacık oldu resmen::156:: az daha uçacaktı saf herif ya::144:: kask zaten başlı başına rafting kaskı zatennn::fool::

bilmeyen arkadaşlar olursa diye biraz anlatırmısınız nasıl yapılır

(ben bilmiyooomm)

saygılar

gercekten bilmiyorsan yardım edelim, anlatalım

gelicem diyipte gelmeyen endurocu geçinen eski japona binen:p:p
nie gelmedin yaw ayıp edion valla.

faruk geçen senenin fotolarını koyma len.sen bu senede görmek istiyoruz karlı havada

arkadaşlar bu msj lara sözlü olarak cvp verdim

Biryerlerde bir endurocu varmış kış gelmiş kar altında kalmış kaybolmuş:farao:::xs06:: birde scootercı varmış tabiri caizse dylan cı dylanla karlı yollarda drift yapıyormuş cıbır125li bir arkadaşı ile::sefereee hemde trafikte araçların aralarında ikisininde lastikleri perfomans lastiğiymiş ama asfaltta performans:silent:

PERFORMANS :cherry:

.....................................

Son düzenleme:
ahanda taze karlı foto :)

fotoları çektikten sonra da biraz srfit yaptım ama çekemedim onları hafıza dolmuş tel.in :pr:

bunlar da mevsimin ilk karının il fotorafları :) yenikent civarları...

erkenden koymasaydınız ya garaja.? daha tam manasıyla kış gelmediki? :)

akşam turladık az benim motorla ersinle.eray da arabayla gelmiş. ersine diyom git eray bırakıversin seni. olmaz diyo ben rüzgar yiyim biraz diyo :mrgreen: allam yaa :D

ahanda taze karlı foto :)

fotoları çektikten sonra da biraz srfit yaptım ama çekemedim onları hafıza dolmuş tel.in :pr:

bunlar da mevsimin ilk karının il fotorafları :) yenikent civarları...

erkenden koymasaydınız ya garaja.? daha tam manasıyla kış gelmediki? :)

akşam turladık az benim motorla ersinle.eray da arabayla gelmiş. ersine diyom git eray bırakıversin seni. olmaz diyo ben rüzgar yiyim biraz diyo :mrgreen: allam yaa :D

sengeccen onu ilk foto yu ben koydum karla ilgili yaa sinan abi insan benim drift fotolarını çeker dimi

Aynen ; ben de motoru garaja çektim. Ne işimiz var motorla bu soğukta yaw... :p

Sülooo nbr? Nerelerdesin?

iyim Volkan abi sen nasılsınn işte son sürat sürünmeye devam :)

Bende donuyomm yavv daha yürürkenn bacaklarım buz kesiyo RX tepesinde kimbilir ne olur zaten üstüne binince deliyorumm :queen: Bende çektimm yatırıyorum bakalım nasipp iyi bi güneş çıkarsa RX le beraber çıkarız şimdilik STOP....!:bounce:

süleyman dostum bu montaj ama umutun ki gerçek adam bır harıka sınan abımın dedıgı gıbı nerden cıkıyo o kadar ses

Dostum ölede belki adam ordan esinlendi ve çalışarak kendinde böyle bir yetenek keşfettii:p:cat:

Son düzenleme:
slm eskişehir yarın pazar var mı biyerler gitçek ??bi aksilik olmazsa ben yarın tek tabanca takılcam ,, fotoları eklerimm
kazasız belasız geziler.

::sefereee

pazar gunu calısan tek mt gurubu bızız heralde yada herkes daha uyuyo mt guruplarında eskısehırın halı asagılarda

arkadaşlar cuma günü saat 11 30 sıralarında geçirmiş olduğum trafik kazasından dolayı motorumu satılığa çıkartıyorum ilgilenen arkadaşlar özelime mesaj atarlarsa irtibata geçelim
motorda hiç birşey yoktur kullanımdan dolayı ufak tefek çiziklet mevcuttur

saygılar...

allaha şükür bende pek birşey yok ama karşıdaki insanın ayağını ve kolunu kırdık gerçi hata ondaydı ama keşke olmasaydı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar