[Eskişehir - MT]

Biryerlerde bir endurocu varmış kış gelmiş kar altında kalmış kaybolmuş:farao:::xs06:: birde scootercı varmış tabiri caizse dylan cı dylanla karlı yollarda drift yapıyormuş cıbır125li bir arkadaşı ile::sefereee hemde trafikte araçların aralarında ikisininde lastikleri perfomans lastiğiymiş ama asfaltta performans:silent:

gelicem diyipte gelmeyen endurocu geçinen eski japona binen:p:p
nie gelmedin yaw ayıp edion valla.

faruk geçen senenin fotolarını koyma len.sen bu senede görmek istiyoruz karlı havada

ya kara gerek yok yaz gelsin ben onu normal asfaltdada yaparım:mrgreen:

kımmış o gelmeyen umut:)

Adamım Kesinlikle Murat kardeşimin mottoru buna bin basar daha temiz kilometre yarısı kadar aksesuarlı en azından motoruda sahibinide tanıyıp biliyoruz ve plakasıda eskişehir ve fiat farkıda çok yanı Muratcımın motorunun artıları bunla karşılaştıracak olursan çokçokçok dahadahadaha fazla Gelelimki zaten Faruk kardeşimde şaka yapıyor bize:wiinkk:

satılık 500 var bilginize:p
teşekkür ederim gökhan abi..
faruk satacak ybr'yi popcornu yeni motor alacağım diye gidip parayı p.ktan bi motora yatıracak..sonra buralara topic açacak onun parçasını nerden bulurum,bunun parçasını nerden bulurum,çıkma şu var mı çıkma bu var mı:queen:

:mrgreen:

ya napıyım şimdi sırf honda diye karbüratörlü yuvarlak farkı cbf mi alayım:):):):mrgreen::queen:

soru:

selamlar motorum benzini iciyor 100 km de oralama 8 litre yakıyor bu duruma dur diyebilmek mumkun mu sorun neden olabilir? motor yeni daha 4bin km de taksiyeniz var mı ? (TRANSALP)

cevap:

motor normal yakıyor.sorun yapma. kilometrede 0.20-0.22 ytl yakması normal. 100.o,22=22 ytl = aşağı yukarı 8 litre yapar. nerden biliyosun diyebilirsin? kendimden... bende de cbr 600 var ve aynı...

Ve (+) ::

http://www.motoplanete.com/honda/CBF-600-S-2004.php
http://www.motoplanete.com/honda/transalp.php
http://www.motoplanete.com/yamaha/600fazer2004.php

Yani TA=cbf600s ve fazer ile aynı benzini tüketiyor:)hondaya karşı alarjim başgöstermeye başladı:):):):):):mrgreen::queen::queen:

sıra cbf500 de gelecek:):mrgreen::p:p:p

Son düzenleme:
4000km'deki motor tabi çok yakar neden dersen: motor daha yeni,motosiklet ve sürücüsü birbirine alışmadığı için nasıl kullanacağını bilmiyor..
ben 500ü ilk aldığımda 6lt leri geçiyodum şuanda en düşük yaktığım 4,2lt..dylanla aynı yollarda da 3,5 lt filan yakıyordum..anlıyacağınız çokta koymuyo adama:)

ama dediğim gibi sürmesini bilmek lazım..
cbr600 ve ta aynı yakıyo diyen adamada burdan bişey gösterdim ama kimse görmedi o da ayrı mevzu..altındakinin 4silindir olduğunu unutmuş herhalde..neyse oralara hiç girmeyelim..

sırf honda diye karbüratörlü alırsan hiç şaşmam ayrıca:):)
bende almadan önce enjeksiyonu kafama takmıştım ama şimdi çokta önemli olmadığının farkındayım:cat:

tamam ya pes:)HONDA bu ne yapsa gidiyo:mrgreen::)

kızıyonmu murat abi:cherry:

tırım sanıl:mrgreen:

deprmmi6.jpg

Selamünaleyküm ağalar:) kar düştü yerler jilet moduna geçti.Bu havalarda trafikte bulunan ve bulunmak isteyen herkese Allah'tan kolaylıklar diliyorum.valla ben soktum motorumu garaja ama haftada bir çalıştırırım tepede güneş varsa çıkarım da belki:mrgreen: Herkeşlere ei akşamlar olsun...:bounce:

A.selam Ahmet.

Aynen ; ben de motoru garaja çektim. Ne işimiz var motorla bu soğukta yaw... :p

Sülooo nbr? Nerelerdesin?

TF ciler sizlere de iyi akşamlar. Sanırım sizde kış moduna geçtiniz. 3 online :mrgreen:

Bu arada ;

faruk satacak ybr'yi popcornu yeni motor alacağım diye gidip parayı p.ktan bi motora yatıracak..sonra buralara topic açacak onun parçasını nerden bulurum,bunun parçasını nerden bulurum,çıkma şu var mı çıkma bu var mı:queen:

Murat ; abi sözlerine onay vermeden edemicem. ::plus1:: ::plus1:: :)

Faruk k.bakma ama durum bu :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar