[Eskişehir - MT]

dostum adamın conta kaçırıyor galiba mazotta kaçak olsa gerek kara duman atıyo::baaas::::unsure::::wacko::::exclaim:::huuuh::::shhh::::141::

örendiğim depoyu full bırakcaz bi de eksozla hava filtresinin oldugu yerleri kapatcakmışız. :) üstüne de bilimum halı kilim naylon kapatınca olur diyolar bi kaç forumda :)

snow-scene-finish1.jpg

VALLA BEN HİÇBİR ŞEY ANLAMAM BU KONUDA SENENİN CÜNÜPLÜĞÜNÜ ATMAK İÇİN MOTORUMU SABNULU SU ILE YIKAYIP GARAJA CEKECEM VE HER GUN INIP 2 DAKIKA BOSTA CALISTIRACAM SENEYEDE MOTOR YAGINI DEGISTIRIP AYNEN DVM YANLIZ SU VARKI MOTOR SEHBADAYKEN TEKERLEKLER BETONA DEĞMEYECEKMİŞ

yılın ilk kar ı benim mekandan

eskişehir e ilk kar düştü,,, diyorum ki uludağ da da kar vardır şimdi, gitsek mi napsak,,,:p:queen:

o da reklam parası alcak işte karşı dükkandan:mrgreen::p

hee ensonki inönü macerası gibi olcakmış gibi kokular geliyo burnuma. ama yemezleeer almiyim ben sağol teklifin için....:cherry:

eray duymasın ya biraz önce açıktı şimdi sayfada sadece 2 miz varız birazdann basar burayııı :mrgreen:
inönü gibi olmaz korkma yaa. o bir kere olur bir daha kanmazsın kanımca ..:wiinkk:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. digi_boy26, torento_1987 (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) görünmez biri daha var ya du bakalım o da gözetliyo bizi....

neyse bana dokunuyo bu tür geziler.burda kartopu oynarım. ya da sokakta drift yaparım belki. kameraya da foto makinesiyle çekerim... :)

misafirleri üye olarak görmek isterizzz.

karda drift te ii fikir aslında sinan abi. çek fotoları da görelim minik kuş nasıl drift yapıyormuş. bak ben 1 önceki sayfada koydum koçtaş taki fotoyu,

tamam bakalım yer bulabilirsem driftlik yapcam...:

not: benim 266'ncı mesajım plakaya denkgeldik sonunda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar