Sevabına Bi DRIVE bakın..LOGITECH S220

Abiler aplalar bi istirhamım var...gogıla giriyom ama bulamıyom...bulsamda indiremiyom...Logıtech 2+1 ses sistemi var...drıverını bulamıyorum...ambalajdan çıkmadı...sistem otomatik bulamıyo...annamadım...bi el atın be abiler...indir programı sağlam bişey bulunda pc görsün bu ses sitemini...selam ve saygılar...

aha mal bu...

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1458

saygılar..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Lan olm hoparlörün driveri mi olur lan :p

Tak fişi ses çıksın ne işe yarıyor ki başka. Sorunun ne adam gibi anlat.

Lan olm hoparlörün driveri mi olur lan :p

Tak fişi ses çıksın ne işe yarıyor ki başka. Sorunun ne adam gibi anlat.

abi oluyomuş ya... Casper servise gittim orada çalıştı valla serviste...ses kartınının okuması lazımmış...dediğin gibi olmuyo işte...web camde bile drıver var keko...:wiinkk:

Metehan abi problemin ses kartından kaynaklanıyor.Sen ses kartını bi kontrol et.Eğer illaki driver istiyorsan ses kartının driverinı bulman lazım :cat:

Metehan abi problemin ses kartından kaynaklanıyor.Sen ses kartını bi kontrol et.Eğer illaki driver istiyorsan ses kartının driverinı bulman lazım :cat:

abi şimdi iki dene sistem var...biri abimde vısta premıum...biide bende wındows...şimdi ikimizde çalışmadı sistem...ama aldığım yere götürdüm bangır bangır çalıştı...hatta casper serviste bile çalıştı...mp 3 de çalışıyo...ses kartının drıverı nasıl oluyor agam...nerden bulurum...saygılar...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
abi oluyomuş ya... Casper servise gittim orada çalıştı valla serviste...ses kartınının okuması lazımmış...dediğin gibi olmuyo işte...web camde bile drıver var keko...:wiinkk:

Lan keko, hoparlörler elektrik enerjisini ses enerjisine çeviren aletlerdir. Bu kadar, fazla birşey bekleme:mrgreen:

Sorunun ses kartından senin yüksek ihtimal, yada yanlış yere takıyon :cherry:

abi şimdi iki dene sistem var...biri abimde vısta premıum...biide bende wındows...şimdi ikimizde çalışmadı sistem...ama aldığım yere götürdüm bangır bangır çalıştı...hatta casper serviste bile çalıştı...mp 3 de çalışıyo...ses kartının drıverı nasıl oluyor agam...nerden bulurum...saygılar...

İlginç bir durum.Şimdi ses kartın onboard ses kartı ise anakartın cd si içinde mevcuttur onboard değilse (yani ayrıca bir kartsa) o zaman ayrı bir cd si olması lazım.Eğer onboard değilse ses kartın üzerine bak marka ve modeline ona göre arama yap google da.Birşeyi merakettim.Bu dalgadan önce kullandığın hoparlörlerin problemsiz çalışıyormuydu :silent:

Lan keko, hoparlörler elektrik enerjisini ses enerjisine çeviren aletlerdir. Bu kadar, fazla birşey bekleme:mrgreen:

::plus1:: .

Son düzenleme:
sorun kesinlikle ses karti,ses kartini yeniden yukle.ayrica hoparlor icin driver'i ilk defa senden duyuyom ha :silent:

hoperlörün driveri olmaz mete.sen ses ayarlarına bi bakıver,seçeneklerde mesela 2+1 seçeneği olmalı,yada digital output diye bir seçenek olması lazım onun yanındaki tiki kaldır.
ok:)

hee...yannışlıkla kıçıma soktum geçen ucları benden çıkmaya başladı ses...ama elektrik akımı bağırsakları bozdu biraz...:queen::pabi taam yavaş yavaş çakıyom ben işi...

İlginç bir durum.Şimdi ses kartın onboard ses kartı ise anakartın cd si içinde mevcuttur onboard değilse (yani ayrıca bir kartsa) o zaman ayrı bir cd si olması lazım.Eğer onboard değilse ses kartın üzerine bak marka ve modeline ona göre arama yap google da.Birşeyi merakettim.Bu dalgadan önce kullandığın hoparlörlerin problemsiz çalışıyormuydu :silent:

::plus1:: .

sağol kardeşim...çözecem işallah dediğin gibi...ama onboard falan annamam ben...ses kartı denilen şey nedir onuda bilmem...pc arkasındaki sesin bağlı olduğu dalga motoru galiba...:pale:

sorun kesinlikle ses karti,ses kartini yeniden yukle.ayrica hoparlor icin driver'i ilk defa senden duyuyom ha :silent:

ok dostum...sağol...

hoperlörün driveri olmaz mete.sen ses ayarlarına bi bakıver,seçeneklerde mesela 2+1 seçeneği olmalı,yada digital output diye bir seçenek olması lazım onun yanındaki tiki kaldır.
ok:)

taam abi...bugün herif zaten ses kartı drıve deyip durdu...ben he dedim ama yine anlamadım...Vısta Premıum muhabbeti çıkarınca drıve dedi zaten...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
donanım forumlarında her türden saçma sorular gördüm ama speakerin driverini arayanı da ilk defa görüyorum :queen:
kısmet motosiklet sitesineymiş :p

donanım forumlarında her türden saçma sorular gördüm ama speakerin driverini arayanı da ilk defa görüyorum :queen:
kısmet motosiklet sitesineymiş :p

ya abi nerden bileyim...bilmemek değil öğrenmemek ayıp dedilerdi...:p:pale:öğrendik işte...senin kendi yaptığın test programlarınıda biliyoz kanka...okuduk forumlarda...Mazda fan yazılarınıda...:cherry:biliyon bu işleri he...:wiinkk:

Motosikleti
ya abi nerden bileyim...bilmemek değil öğrenmemek ayıp dedilerdi...:p:pale:öğrendik işte...

bir insan yıllardır kullandığı şeyi az tanıyacak, bu işlerde yeni olsa bilmemek ayıp değildir ama eskiysen öğrenmediğin ayıptır. yani ayıp bu yaptığın :queen:

senin kendi yaptığın test programlarınıda biliyoz kanka...okuduk forumlarda...Mazda fan yazılarınıda...:cherry:biliyon bu işleri he...:wiinkk:
oturup tigermbz nikini mi aradın la keko. sade Türkiye'de değil dünya çapında da tanınırım hacı :p.
bir mazda lantis almaya niyetim vardı, bilgi almak için mazda forumlarına üye oldum. araba hoşuma gitti bana uyar ama biraz durumu toparlayalım hele.

Olm hoparlör driver ı duyulmuş şey deil... Sen yanlış anlamışsın ses kartını yüklemen gerektiğini söylemişlerdir.. Kasayı aç şimdi bak önce ana karta mı bağlı ohoparlörün uzantısını soktuğun soket yoksa sonradan mı takılmışşş..

Sonradan takılıp takılmadığın anlaman için kartın yine bi sokete girmiş olması lazım :) Sokete takılı ise onun driver ı anakartın driverındadır ve ondan yüklersin, deilse ayrı bi driver cd si olmak durumunda.. Cd yi bulamazsan marka model ver setupını bulalım netten..

Bu arada sen denetim masasından ses başlığınıda bi incele istersen.. Orda ses çıkışını seçmemiş olabilirsin...

birazdan işten eve geçicem...evden kitlicem size tek tek içiniz rahat olsun...:pbuldunuz cahalı eylenin bakalım...:)

bir insan yıllardır kullandığı şeyi az tanıyacak, bu işlerde yeni olsa bilmemek ayıp değildir ama eskiysen öğrenmediğin ayıptır. yani ayıp bu yaptığın :queen:

oturup tigermbz nikini mi aradın la keko. sade Türkiye'de değil dünya çapında da tanınırım hacı :p.
bir mazda lantis almaya niyetim vardı, bilgi almak için mazda forumlarına üye oldum. araba hoşuma gitti bana uyar ama biraz durumu toparlayalım hele.

vayyy ...10.000 gaymen vardı demek...ulan aç herif Samsunda Mazdanın ne işi var...Alıcan Reno Toros oturcan aşağı kazımm...:p

koptum yaav

yeŞile takCan mete abi iyiCe ihtiyarLadIn Sen yav:p:mrgreen::mrgreen:

la tamam bilmiyoduk ya...hemende makara he...:pale:

Olm hoparlör driver ı duyulmuş şey deil... Sen yanlış anlamışsın ses kartını yüklemen gerektiğini söylemişlerdir.. Kasayı aç şimdi bak önce ana karta mı bağlı ohoparlörün uzantısını soktuğun soket yoksa sonradan mı takılmışşş..

Sonradan takılıp takılmadığın anlaman için kartın yine bi sokete girmiş olması lazım :) Sokete takılı ise onun driver ı anakartın driverındadır ve ondan yüklersin, deilse ayrı bi driver cd si olmak durumunda.. Cd yi bulamazsan marka model ver setupını bulalım netten..

Bu arada sen denetim masasından ses başlığınıda bi incele istersen.. Orda ses çıkışını seçmemiş olabilirsin...

pınar kurcalamadığım yer kalmadı...neyse eyvallah...:cat:

sendemi Kimi...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
ulan aç herif Samsunda Mazdanın ne işi var...Alıcan Reno Toros oturcan aşağı kazımm...:p
ula metis domesticus ayu! senin türün daha tekerleği icat etmedi, bir de samsuna laf atıyorsun.
sen yalın ayak baldır çıplak gezerken biz arabayla geziyorduk be.

ula metis domesticus ayu! senin türün daha tekerleği icat etmedi, bir de samsuna laf atıyorsun.
sen yalın ayak baldır çıplak gezerken biz arabayla geziyorduk be.

valla kanka sadece bilgisayar hususunda sümüğün olamayız...:p

Mazda sağlam arabadır...ama parça sorunu yaşarsın o bağlamda...ben Toyota tavsiye ederim...Corollaya kefilim...:cat:illede japon diyorsan yani..

kanka Samsunda Ferrari gördünmü la onu söyle bi...:cherry:

bak bakayım arac sorgulamalara..34 FB 1001 diye bir Ferrarı varmı...1-2 foto atayımda aklın tavana vursun...olm benim değil ama Ferroşada pindik be...sürdük lem hemide...Allah seni çarpsınki yani...:bounce:garajda olm...pembe sahte dünya ama işte eyle daha ne olsun kıro...

Bende hoparlör alacaktım driveri olmadığı için almamıştım :queen: :)
bu arada taydır mazda sitelerine burdaki isminlemi kayıtlısın.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar