ne o yumuşadın mı yoksa sen:queen:
bn snei sert kroscu bilirdim erti hayırıdr :queen:
Çook güzel gezi olmuş..emeginize saglık..Oralara gidemesekte sayenizde bu güzel fotograflarla gimiş kadar olduk..katılımcı arkadaşlara teşekkürler..
mersinden sevgiler:mrgreen:
hala sert croscuyuz ama etrafı germiyoruz ... herşeyede atlama artık senin yüzünden balığa gitmeye korkuyorum ilk attığım oltadan sen cıkarsın diye :queen:hıı her taşın önüne gecme olum yaa bırakta adresine gitsin :farao:
burda polemik yaratma kardeş...bunnarla bi yere waramayız..batılılaşın artık:bounce:
:queen::queen:
batı neymiş kardeş onlar türklere özensin sen cok istiyosan batılaş
ordaki batı ülkeyi temsil etmio kardeş..:rendeer:
benim açımdan proplem teşkil etmiyooo berkercim ... polimikte yaratmaya çalışmıyorum hadii sen işne bak canım kardeşlim :queen:sen koskoca uganda kralının oğlusn bu tür şeylerle değerli vaktini harcama![]()
berker kumdan çin seddi mi yapıosun sen orda gel artık:queen::queen::mrgreen:
sen hala bilmion heralde uganda kralının oglunun kim odugunu:queen::queen:
Erti bu arkadaş uganda prensinin özel kalem müdürü
bn deniz insanıymışım aslında yeni farkettim:queen:
bu denizden...kumdan...dalgalardan kopamıyorum...
meger Rabbim beni denizci olim die yatamış:queen:
Senle yazın deniz kenarına kamp yapmaya gittik gece discoya gidecem die öldün bittin.Nasıl deniz insanısın anlamadım ben.Oturup denizin kenarında dalgaların sesini dinleyip mis gbi demlennmek varken gidip discoda kafa şişiriyosun :queen:
gittigimiz meakn yine deniz keanrıydı birkanım:queen:...kafan güsel mi oldu snn ordaunuttun heralde:queen: