çok güzel arkadaşlar,motorunuza sağlık.bahseden olmadığına göre hiç problem yaşamamışsınız,çok iyi.kış günü uğraşmak çile olurdu.
sağlıkla kalın:rendeer:
sağlıkla kalın:rendeer:
iso bu resimde masa altında parasını mı sayıyor bana mı öyle geldi
gerçi burdan bakınca 5 ytl gibi gözüküyor ama..![]()
gerçi burdan bakınca 5 ytl gibi gözüküyor ama..![]()
Arkadaşlar hepinizin eline ayagına motoruna saglık.Çok güzel bir mekan seçmişsiniz gezi için,ben 2 seferdik gitmeye niyetlendim buraya ama her seferinde bir işim çıktı gelemedim malesefale:
aynen katılıyorum birkancığım.bende 2 kez niyetlendim,bekledim gidilsin diye.bu kez gidildi ama ben yine gidemedim.inş.bir dahaki sefere.ortam,mekan,fotolar yine çok güzel.sezenin ellerine sağlık.hepinizin de tekerine sağlık.sevgilerimle.
Arkadaşlar hepinizin eline ayagına motoruna saglık.Çok güzel bir mekan seçmişsiniz gezi için,ben 2 seferdik gitmeye niyetlendim buraya ama her seferinde bir işim çıktı gelemedim malesefale:
Ben daha kalabalık gideceksiniz diye bekliyordum galiba gelmeyen arkadaşlar olmuş.Neyse sorun degil bu hafta güzel bir gezi daha yapar bütün tatlı su motorcularını toplarız
Arkadaşlar bu hafta toplanacagız,Herkese ulaşmaya çalışacam.Katılmak isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.Sevgiler,Saygılar...
gelemediğim içinn çok üzgünümr:
r:
cok güsel bi yere gitmişsiniz arkadaslar
fotolar mükemmel (sanırım ordaki çiçek ve mantarlar sezen ablanın kareleri)
ben yoktum ya geside hiç bi sorun olmamış cok şükür
ben olsaydım kesin kaza yapardık nese iso nun telefonu beni aratmayıp ve benim yapamadığımı yapıp atmış kendini motordan :queen:
tekrarlıyorum cok güsel bi gesi olmus emeğinise ellerinise saglık:cat::cat:
sen olsaydın büyük ihtimalle kırık hyo parçaları çekerdikkkkkk :cherry: