[ Adana mt ] Kaynargöz gezisi ( eee tabiki resimliii )

çok güzel arkadaşlar,motorunuza sağlık.bahseden olmadığına göre hiç problem yaşamamışsınız,çok iyi.kış günü uğraşmak çile olurdu.
sağlıkla kalın:rendeer:

@ressam_01 Üstat sen burdamısın? Tühh bak nasıl da atladık. Neyse nasıl olsa o tarafa gezimiz bu sene çok olacak inşallah telefonlaşırız. Herkese çok selam.

p1090061pq4.jpg
iso bu resimde masa altında parasını mı sayıyor bana mı öyle geldi :p
gerçi burdan bakınca 5 ytl gibi gözüküyor ama.. :p

mes

Büyük bir keyifle izledim.Paylaştığınız için teşekkürler.Bodrum'dan sevgiler:rendeer:

vallahi helal olsun tikatine:cat::

biz isoylan gidrken siz dönüyodunuz korna caldık duymadınız galibaaa:)

arkadaslar ayaklarınıza saglık ne guzel gezmıssınız ya bızlere nıspet yaparcasına....
@makınem kardesım moderatorum resımler muhtesem ellerın dert gormesın ....

yav yokkk karşıdaki kırmızı tişörtlü abi kartını vermişti el altından onu inceliyodummm göz göz değil projöktör :p

Arkadaşlar hepinizin eline ayagına motoruna saglık.Çok güzel bir mekan seçmişsiniz gezi için,ben 2 seferdik gitmeye niyetlendim buraya ama her seferinde bir işim çıktı gelemedim malesef :pale:

Ben daha kalabalık gideceksiniz diye bekliyordum galiba gelmeyen arkadaşlar olmuş.Neyse sorun degil bu hafta güzel bir gezi daha yapar bütün tatlı su motorcularını toplarız :)
Arkadaşlar bu hafta toplanacagız,Herkese ulaşmaya çalışacam.Katılmak isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.Sevgiler,Saygılar...

Hadi bakalım Adana. Yine güzel gezilere başladınız. Kazasız ,keyifli geziler.

ohooo baya eğlenmişsiniz o muhteşem yattan nasıl düşmedinz:)
teşekkür ederiz bu cicili fotolar için...

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar hepinizin eline ayagına motoruna saglık.Çok güzel bir mekan seçmişsiniz gezi için,ben 2 seferdik gitmeye niyetlendim buraya ama her seferinde bir işim çıktı gelemedim malesef :pale:

aynen katılıyorum birkancığım.bende 2 kez niyetlendim,bekledim gidilsin diye.bu kez gidildi ama ben yine gidemedim.inş.bir dahaki sefere.ortam,mekan,fotolar yine çok güzel.sezenin ellerine sağlık.hepinizin de tekerine sağlık.sevgilerimle.

güzel gezi olmuş o güzelim mekanı tekrar göremediğime üzülüyorum

Ben daha kalabalık gideceksiniz diye bekliyordum galiba gelmeyen arkadaşlar olmuş.Neyse sorun degil bu hafta güzel bir gezi daha yapar bütün tatlı su motorcularını toplarız :)
Arkadaşlar bu hafta toplanacagız,Herkese ulaşmaya çalışacam.Katılmak isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.Sevgiler,Saygılar...

evet birkancım sana katılıyorum ne kadar tatlı su motorcusu varsa çağıralım zaten aramızda sert takılmaya çalışıp ortamaı geren motorculara yer yok :queen::queen:

Son düzenleme:
oh ohhh bu günleri güzel degerlendirmişsiniz valla.. İyi gazlamalar...

@JaNTi Seni askere almadılar mı daha kanka ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelemediğim içinn çok üzgünüm :pr::pr:
cok güsel bi yere gitmişsiniz arkadaslar
fotolar mükemmel (sanırım ordaki çiçek ve mantarlar sezen ablanın kareleri:) )

ben yoktum ya geside hiç bi sorun olmamış cok şükür
ben olsaydım kesin kaza yapardık nese iso nun telefonu beni aratmayıp ve benim yapamadığımı yapıp atmış kendini motordan :queen:

tekrarlıyorum cok güsel bi gesi olmus emeğinise ellerinise saglık:cat::cat:

gelemediğim içinn çok üzgünüm :pr::pr:
cok güsel bi yere gitmişsiniz arkadaslar
fotolar mükemmel (sanırım ordaki çiçek ve mantarlar sezen ablanın kareleri:) )

ben yoktum ya geside hiç bi sorun olmamış cok şükür
ben olsaydım kesin kaza yapardık nese iso nun telefonu beni aratmayıp ve benim yapamadığımı yapıp atmış kendini motordan :queen:

tekrarlıyorum cok güsel bi gesi olmus emeğinise ellerinise saglık:cat::cat:

sen olsaydın büyük ihtimalle kırık hyo parçaları çekerdikkkkkk :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar