[İzmir MT]30 Kasım Cuma "Birisi Kaçırmış" buluşması-Teras Cafe-

forrap başlık çok güzel olmuş gerçekten...
cumaya inşallah yanınızda olmaya çalışıcam...epeydir uzak kaldık..
görüşmek üzere...herkese iyi akşamlar...

özgür senin motosiklet hala ahmetlide ise ben seni kemalpaşadan alır gecede geri

bırakabilirim aklında olsunnn...:cat::cat::cat:

özgür senin motosiklet hala ahmetlide ise ben seni kemalpaşadan alır gecede geri

bırakabilirim aklında olsunnn...:cat::cat::cat:

eyvallah davutum...çok saolasın gerçekten..sen birtanesin ya..
evet motorum hala ahmetlide ne yazık ki..ama bu hafta getirmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa eğer...yoksa saol canım kardeşim başımın üstünde yerin var..:wiinkk::rendeer::cat:

arkadaşlar gitardandonun ve kumita45 in doğumgünleri aynı günmüş. bir organizasyon yapalım ve ikisini bir arada kutlayalım. mekan belli gitarrdandoo nun çaldığı yer.

sen çalma be o flüdü. valla kafamız şişer. bak bir günde bekir der ki bende itfaye sireni getireceğim ve siran çalacağım o zaman ne yapacağız. olmaz ki kardeşim. sanata saygı....

sen çalma be o flüdü. valla kafamız şişer. bak bir günde bekir der ki bende itfaye sireni getireceğim ve siran çalacağım o zaman ne yapacağız. olmaz ki kardeşim. sanata saygı....

Aaaa begüm çok güzel siren çalar.O itfaiyeciler senfoni orkestrasında siren çalıyor biliyormusun :cyclopsan

ya sorma kafamızı şişirir kesin. ben sevmem zaten itfayeci senfonisini falan. bana rock olsun yeter. yaşlıyız kafamız senfoni falan kaldırmaz. zaten hepi topu iki nota. da ve di

SPA lar tepsin seni emi :p o ne lem eşek yavrusu gibi sen en iyisi YOGİ bul bir tane muratın sırtını çiğnesin :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biz olmayınca meydan çallı ve volıs a kalıyo.... Ne güzel mutlu mutlu yazışıyorlar.......

he valla bı el atmak lazım bencede:p:p:p hayrola abı senın cay ağacını wallace ıle haasır nesır calmasınlar ağacını:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
he valla bı el atmak lazım bencede:p:p:p hayrola abı senın cay ağacını wallace ıle haasır nesır calmasınlar ağacını:queen::queen::queen:

Kendi bilir..... Wallaceyi seçerse güzel bir altılı tutturmak zorunda.... Yoksa iflas eder....:cat::cat::cat:

O bilir işini.... Abisini satmaz....:cat::cat: Dimi lem...:wiinkk::wiinkk:

SPA lar tepsin seni emi :p o ne lem eşek yavrusu gibi sen en iyisi YOGİ bul bir tane muratın sırtını çiğnesin :queen:

Abi buralarda YOGİ'yi nerden bulcam ya:silent: Anca hayvanat bahçesinde vardır olsa olsa :farao:

Biz olmayınca meydan çallı ve volıs a kalıyo.... Ne güzel mutlu mutlu yazışıyorlar.......

Napalım herkes okuyor ama yazmıyor.Bizde mutlu mesut yazışıp gidiyoruz :cat:

Kendi bilir..... Wallaceyi seçerse güzel bir altılı tutturmak zorunda.... Yoksa iflas eder....:cat::cat::cat:

O bilir işini.... Abisini satmaz....:cat::cat: Dimi lem...:wiinkk::wiinkk:

Tabiki abi ayıp ettin.Bizde satış olmaz :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar