iyi Ki Doğdun Oğlum..:)

sevgiili emrah nice mutlu yıllara sevenlerinle beraber..murat bey allah bağışlasın.allah kem gözlerden nazarlardan korusun..size ve ailenize sağlık mutluluk dilerim hoşca kalın(bu keratanın hiçmi kız arkadaşı yok:)

emrah nice nice yıllara tam motorcu tıpı var sende doguştan motorcu tahmin edeyim race tip motor seviyosundur :rendeer:

Allah analı babalı büyütsün, adı gibi güzel bi ömür geçirsin inşallah..
Nice mutlu yıllar dilerim Emrah Can..:rendeer:

sevgiili emrah nice mutlu yıllara sevenlerinle beraber..murat bey allah bağışlasın.allah kem gözlerden nazarlardan korusun..size ve ailenize sağlık mutluluk dilerim hoşca kalın(bu keratanın hiçmi kız arkadaşı yok:)
Cemal paşam Allah Razı olsun.:rendeer:.Tşkler.... Kız arkadaş konusunu ne sen sor ne ben sölim babocan.:pr:.. Saçlarının jölesinden belli değilmi.:queen:. Kız arkadaşlarını davet etmemiş diye bayağı alınmışlar valla.. Benim duyduğum bu..:rendeer:

emrah nice nice yıllara tam motorcu tıpı var sende doguştan motorcu tahmin edeyim race tip motor seviyosundur :rendeer:
Tam üstüne bastın babocan.. İlla Yamaha' yı sürecem diye tutturuyor şimdiden.. Ama onun zamanı daha gelmedi.. Deli yürekli.. Korkuyorum vallahi her baba gibi..Şimdilik arabayı ve cruseri veriyoruz. Yzf1 daha sonra...
Allah analı babalı büyütsün, adı gibi güzel bi ömür geçirsin inşallah..
Nice mutlu yıllar dilerim Emrah Can..:rendeer:
Teşekkürler ablacım.:rendeer:.. Senin yazılarının hastası bu arada haberin olsun...:queen:

hey yavrum maşallah aslanlar gibii...Allah nazardan beladan şerden korusun...uzun ömür sağlık başarı versin RAB...
Metem.... Allah Razı Olsun cidom..Bebişime ve ailene sevgilerimizle. Onu benim ve yengenin yerine öp.:p. Valla yengen "şu şekerim resmi yokmu istesen " diye yakınıyo haberin olsun...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar