Bu Nasıl Bi Hızdır...

gerçekten ürpertici bi hız izlemek bile insanı heyecan landırıyorherşeye rahmen başarılı paylaşım için saol emeyine sağlık:cat:

baba bu ne ya.deli bunlar deli:p

öyle deme be dayı bi zamanlar bizde böyleydik... ankarada üç psikopat gösterilrdik yetişilemez diye.. ikisi hakkın rahmetine kavuştu bi ben kaldım.. zamanında bırakmasaydım bende onların yanındaydım... bu öyle bişeyki anlatılmaz... adamın altındaki supra o kadar olacak tabiki... o makina çift turbo ve rahatlıkla 600 hp nin üstüne çıkabiliyor motoru...

o an direksiyondaysan ve bunları yapıyosan inan aklına hiç bir şey gelmiyor heleki birisiyle kapışırken aklına ne ölüm geliyo ne başkasına vereceğin zarar nede arkanda kalacaklar ama yere ayağını bastığın anda kendi kendine diyosunki ben ne yaptım ya bişey olsaydı? bişeyler ters gitseydi? ama tekrar direksiyona geçince aynısın... allah bu tarz kullanaları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın... ben kurtardım sattım arabayı aldım 1300 motor bi 131 şimdi 110 110 gidiyorum en baba...motor desen zaten uzun yolda 80-80.... :) en güzeli be dayı yavaş gitmek... eskiden kırşehire 1 saat 15 dakikada inerdim lan iyi yaptım derdim ama şimdi 90 90 2 buçuk saatte iniyorum hem cebime yarar hem yorulmuyorum hemde o zamanlar göremediğim bir çok şeyi görüyorum...

gerçekten hız iyi birşey değil..... hevesi olanlara duyrulur.... bunu profesyonel ve kaçak yarışlarda yarışmış ve hayat felsefesi sanan ben diyorsam biraz düşünün sebebini.....

Mala bende var gökhan.. Benide ara birlikte gidelim :queen::queen:

baba adanada çok insan öldü motor üzerinde,dilimiz yeterince yanık anlayacağın.bana soruyorlar motor kaç basıyor diye.bilmiyorum dediğimde şaşırıyorlar,niye otobana çıkıp basmıyormuşum.ben daha 170 i geçmedim.gereğide yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu araba bu kadar hızlı gidiyo da en sonda bi araba gelip geçiyo yanından o ne şimdi :cyclopsan :silent:
en başta heycan yapmıştım soora o arabayı görünce nooluyoruz dedim kendim kendime:cyclopsan :silent:
biri bana acıklasın lütfen

:queen::queen:yok yok acıkla korkma :mrgreen::mrgreen:

ablacım bu basan vatandaşın arabası toyota markasının supra diye bi arabası. bu araba ufak bir modifikasyonla 600 beygirin üstüne çıkabiliyor... yani bizim iki tekerleri harcayabilecek kapasitede bi araba. artı 300 küsür hızı hikaye göstergeyi gördüyseniz durum bu yoksa 300 km üstüne çıkan bi araba diğer arabaların yanından bu kadar yavaş geçmez :) diğer arabada bunun aynısı. oda supra ve bu vatandaş tahminimce yapılı olan yani geçilen araba ya yol verdi özellikle yada motoru orjinal yada öbür araba modifiyeli :)

kızmazsın inşallah :)

estafurullah arkadasım neden kızcam
saolasın acıklamadan dolayı :cat::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Trafik polisine haber vereceksin böylelerine ceza kessinler.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Trafik polisine haber vereceksin böylelerine ceza kessinler.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

plakasını alabilirsen haber verirsin.. heleki türkiyede... polisin altındaki en güçlü araba 1.6 bravalardı onları benim modlu 1200 cc albea bile harcıyodu... aslında polislere eğitim vermeleri ve modlu arabalar getirmeleri şart..........

plakasını alabilirsen haber verirsin.. heleki türkiyede... polisin altındaki en güçlü araba 1.6 bravalardı onları benim modlu 1200 cc albea bile harcıyodu... aslında polislere eğitim vermeleri ve modlu arabalar getirmeleri şart..........

iyi fikir aslında :cat: (25karakter)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar