- Konu Yazar
Son düzenleme:
" Baba bu resimleri sitedeki abilerimde görsün.." diyince yorumlarınıza bırakıyorum..
Ablacım tabi ki sizleri unutmak olmaz:cyclopsan.. Biraz acele oldu topici açmam.doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllaraa :rendeer::rendeer:
amaaaaa....
bu lafına kırıldım emrahınale: burda ablaları da var ...
![]()
Ablacım tabi ki sizleri unutmak olmaz:cyclopsan.. Biraz acele oldu topici açmam.r:. Kusurumuza bakmazsın umarım.:rendeer: Emrah Can ,ben ve ailem adına saygılar..:rendeer:
Tşkler paşam.:rendeer:.İyiki doğdun adaşım..
Adaş çıktık ya baksana şimdi
Benimkisinede az kalmış ya doğum günü deyince geldi aklıma![]()
Sağolun..Teşekkürler ÖRTMENİM.:rendeer:..Bu arada İngilizcesi maşallah..Öğretmeni çok seviyor:wiinkk:....Allah bağışlasın, nice mutlu yıllar dileriz Emrah Can kardeşimize![]()
Amin aYe'cim.. Teşekkürler babocan...:rendeer:Allah analı babalı büyütsün.
Doğum günün kutlu olsun Emrah, nice yıllara. :rendeer:
Ablacım inan bilinçli yapılan bişey değil.. İyi ki uyardın.. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım.. Tekrar özür..ne kusuru abii askolsun bisleri unutuyosunuz hep onu hatırlatmak amaclıydı![]()
tekrar dogum günü kutlu olsun emrahın nice yıllara ailenizle beraber :rendeer::rendeer:
Ablacım inan bilinçli yapılan bişey değil.. İyi ki uyardın.. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım.. Tekrar özür..
Sizler benim kardeşlerimsiniz.. Kimsenin kalbinin kırılmasını istemem..:rendeer:
bilinçli ollmadığından eminim murat abi
bu kadar özür diliceni falan bilsem sitemimi dile getirmezdim yemin ederim![]()