melocan kaza yapmış..!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum,tubıs ın de dedıgı gıbı motor dedıgın maddı kayıp calısarak yenısı gelır.

geçmiş olsun Allah'tan çok büyük birşey olmamış.Allah kaza bela vermesin...

ddh

meloacan ? MT deki melocan öylemi ben hiç duymadım allah allah

geçmiş olsun dileklerimizi iletirseniz kendi adıma sevinirim :S off bu sitede en sevmediğim şey kaza topiği yanlış anlamayın :S inş. bi daha kaza topiği açılmaz :(

Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim:rendeer:
Arkadaşlar lütfen bu kış günlerinde biraz daha dikkatli olalım,dostlarımızı üzmeyelim.

büyük geçmiş olsun...
vicutta en zor kaynayan kemik köprücük kemiği olarak biliyorum...
halısahada arkadaşımın kırılmıştır. çocuk 1 ay boyunca yatamadı oturur vaziyette uyudu. ve doktor kemik uçlarını iyi ayarlayamamış uç uca kaynamadı kemikler üst üste kaynadı...
inşallah bu arkadaşımızında böyle olmaz. doktor ilerde düzelir dersede inanamasın... düzelmiyo. 1,5 yıl oldu arkadaşımın. inşallah bu yazdıklarımı okur. sürekli kontrol ettirir kırık kemiği...

ddh

fatih olum bizim metin abi değil demi bir şeyler yaz bak msn ye felan gir inşallah o değildir ya

evet bizim melocannn(metin) durumu iyi soylenilen gibi koprucuk kemiği kırık hızlı girdiği virajı alamayınca olan olmus ve en onemlisi kask takılı olmasaydı belki su Allah korusun rahmetli olabilir yada fekçti kask parcalanmış Allah'ım korudu valla motorun durumu kotu on taraf yamuk bi şekilde arkada plaka ve sinyal haşat ayrıca vites kolu eğik ama motora olan olsun cana gelmesinde evet arkadaşlar Allah kımseye kaza bela vermesin Allah rızası için kasksız cıkmayın

arkadaşlar hepinzden allah razı olsun allahım kimsenin başına vermesin kırık haricinde pek bişeyim yok

yol kaygan değildi virajı alırım zannettim ama olmadı

şunu tekrar belirtmek isterim ki KASK KASK KASK takmadan çıkmayalım lütfen o gün kask olmasaydı büyüyk ihtimal bem şimdi yoktum veya felç olmuştum kask kırıldı

kimse ksr bkmsın alıntı yapamıyorum eeee tek elle bu kadar oluyor:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar