ne dicektim arkada mangal setimi mevcut dicektim
Bu arada ben asımı modifiyemden tanıyorum sanırsam
pınar koz olarak kullanıcaım fotoları çıkarttırtma bana)
Sana özel resimler göndermişim ayaa yapma bana.. :queen:
Facebookta canlı canlı eklemişim onları herkes görüyo bi kerem..
Herkesin gördüğü resimle nası şantaj yapıcaksan artık :cherry:
Hakkaten yav
Bende sen misin diyecektim(Profile bakıyorum ama çıkaramadım profil bilgilerinden)
Burada buluşmak varmış![]()
yok zaten yanlış alarm vermişim pardon)
alıştım ya sürekli saldırmana o yüzden direk savunmaya geçio benim metabolizma senin mesajı görünce)
kötü bi durumda kalırsam ben o fotoyu bi formata sokup yayınlıcam merak etme)
Forumda tehdit içerikli mesajlar ve sahtecilik yasak okumadınmı sen forum kurallarını bakiyim :queen:
Error verdin ama bi defalık affederim ona göre :cherry:
Onu bunu bırakta benim topiğim olsa 5 günde kapanmıştı.. 12 gün oldu eskidi artık senin motor. Konunu kitlenmesi arz olunur efem, saygılarrr :queen:
yeni foto eklioruz biz sürekli dimi) demek hata sendeymiş bak bunu da gördük
valla öle kısmet burayaymış) bu arada yeni motorun hayırlı olsun asımcım çok güzel tercih bende ilerde biraz pişince tekrardan düşünmüorum deil güzel bi racing 'i
![]()
Kendi topiğinle meşgul olduğun be hayırlı olsun bile demediğin topiğime bakmadığın nasılda belli oluyor. Edepsissss:queen::queen:
Sağolasın kardeşim
Bende bir hevesle aldım ya araba mevzularını biliyorsun işte
iki tarafa da çekiyor bu huyu batasıca heves
Biraz binerim ,hevesimi alırsam satarım diye aldım bu Hyo'yu ya bakalım![]()
İnsaf ya kaç konuda sana laf yetiştiriorum sen biliosun.
Ayrıca konum kapandı diosun nası hayırlı olsun dicemki hauhuahua
Ayrıca insaf 2 : kaç kere hayırlı olsun dedim sende biliosun, hatta dikkat et yağmurda basma ya da ortaköyde işin olmasın falan da dedim ama dinletemedim
huahuahuahuahuahau
Ne dinliycem oolum çapkınlık yaparken sana mı sorucaktım :queen:
Bu arada benim topiğin kapandığı tarihe bak seninüye olduğun tarihe bak bi cevap yazabiliyomuymuşsun yazamıyomuymuşsunBinlerce dansöözz vaarrrrr :queen:
aslında 1. motor çok güzel.(bana göre) biraz paraya kıyıp eğitimini aldıkmı acemilik gider diyorum :silent:
hayırlı olsun güle güle eskit :rendeer:
Orası öyle haklısınız ama insan kullanma konusunda çömez olunca o süper görünüm bir cellata dönüşebiliyor
Bende önlemimi şimdiden alıp en azından pişene kadar 125 sm ile takılmaya devam edeceğim..
işte her zaman duymak ve okumak istediğim bir cevap :rendeer::rendeer::rendeer:
yeni makinan hayırlı olsun
kazasız belasız cezasız vede keyif yüklü sürüşlerde kullanasın :cherry:
bu arada istanbul trafiğinde bana göre en akıllı seçim süpermoto![]()
Bide benim ilk topic açtığım tarihe bak ilk motor aldığım tarihe bak bide senin motor aldığın tarihe bak)))
Ayrıca sonuç olarak ben sana hayırlı olsun dedimmi demedimmi, sana gelirken şehit oluomuyduk olmuomuyduk
cx cx cx
Seni efesle kınıyorum:::cekic::
Ahanda kına :okey::
Kınamanın böylesi de dostlar başına :queen: