- Konu Yazar
Bayii sana motoru satarken senin canını düşünmek durumunda. Satmamalı demiyorum ama o motoru aldıktan sonra ya allah göstermesin büyük bi kaza yapsaydın?
Ki garanti belgesinde bu madde geçiyor ise bayiiden şikayetçi olma hakkın bile var. Çünkü onlarda biliyo ne şartla bayiilik alabileceklerini.. Kalksın ozaman sana hayabusa satsın sence kaç dakka yaşarsın ?
esasında benim içindeki apaçinin bi anlık yeryüzüne çıkmasıyla ortaya çıkmış ve race olarak bana geri dönmüş bir hali diyebiliriz bu olaya
açıkçası bayi de uyardı hatta yanımda motordan anlayan bi arkadaşla gittim ama kendi önlemimizi kendimiz almak durumunda kaldık bu apayrı bi konu
Ayrıca o anlık cahil olabilirdim de hayabusa ile start yapıcak kadar cahil hiç hissetmedim kendimi
Ha öle alıcı varsa yani onunla start yapıcak , o zaten bence vizesini çoktan almış
Burdan yeni motor sahibi olup suzuki 600 falan gibi cihazlara bakan arkadaşlara ufak bir tavsiyem olucak, onlarla start yapan insanlar yok değil ama cidden benim size tavsiyem gidin alın küçük bişi, düşseniz bile masraf çıkarmaz ya da fazla hasar almazsınız, ayrıca motorun önü arkası ve kontrolü hakkında temel bilgiyi de almış olursunuz, böylece hem siz hem de çevrenizdekiler daha rahat olur.
Sonuç olarak şuursuzca davranıp bu genç yaşlarda hayatımızı otobanda sonlandırmanın ya da sakat kalmanın hiç ama hiç anlamı yok.Yanınızdan bi abiniz ya da ablanız vzz diye geçti diye hemen yüksek cc li motorlara atlamak, başka şeylere de atlamanın başka dillerdeki tabiri
Öğrenin sonra napıyosanız yapın ama öğrenene kadar azraille fazla dansa kalkmayın derim ben
Bu arada 250 likle başlamış arkadaşlar ya da daha büyüklerle bu dünyaya dahil olmuşlar alınmasın, sanırım onlarda ne demek istediğimi anlamışlardır zaten..
Bi de özel istek üzerine belirteyim vzz diye geçen ablanız da yukarda atıştığım ablanız oluyor
Son düzenleme: