Dubaların yan etkileri

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanırım bunları kullanma amaçları terör saldırılarını önlemek, zira testlerinde genellikle kamyonlar kullanılmış;
[YT]leL26IJ4eus[/YT]
[YT]A1w1p1raBrc[/YT]

Bunlarda yan etkilerinden sebeplenen kekolar;:queen:
[YT]i_Cw0QJU8ro[/YT]
[YT]4ZdLjKl0lHc[/YT]

yalnız bunlar türkiye de lambalara koncak bakalım kırmızı ışıkta geçen olabiliyomu valla sarıdda bile geçemezler bırak sarıyı yeşil yansa acaba yeşilmi derler korkudan

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yalnız bunlar türkiye de lambalara koncak bakalım kırmızı ışıkta geçen olabiliyomu valla sarıdda bile geçemezler bırak sarıyı yeşil yansa acaba yeşilmi derler korkudan

Başka memleketlerde koymuşlar işte, teknik açıdan bakınca fiyasko, bir anlık dalgınlığınız sonucu hayatınıza malolabilir.

Terör korkusu böyle şeyleri mantıklı kılabilir ama sivil açıdan bakınca ben bunları yollarda görmeyi asla istemem.

türkiyeye de lazım bunlardan...:queen:
en alttakinin en sonunda arabadan bişey düşüyor oraya ama ne anlıyamadım..:queen: kamyonlara diyeceğim yok zaten...

Başka memleketlerde koymuşlar işte, teknik açıdan bakınca fiyasko, bir anlık dalgınlığınız sonucu hayatınıza malolabilir.

Terör korkusu böyle şeyleri mantıklı kılabilir ama sivil açıdan bakınca ben bunları yollarda görmeyi asla istemem.

bunlar varya hem dalgınlığı hemde geçerdim diyeyi :pr: ortadan kaldırır

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne olursa olsun bunlara çarpan bir aracın içinde olmak istemezdim.:cherry:

heralde bende istemem kimseninde bu duruma düşmesini istemem iyikide tr de yok çünkü bizim milletimiz ibret almayı bilmiyor anca başına glelecek öyle ders alıyor

szr

Bence bu dubalar sürücüler üzerinde sıkı bi gerginlik oluşturur ama istanbul da bazı noktalar için gerekli ; kararsız kişilikler bu dubalara cok takılır bence(geçim mi geçmiyim mi)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar