Senden Adam Olmaz Hikayesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Etrafı soğuk olur yavrım, üşürsün::pala::

ozaman tatlı su bakınından aldığım bildirgeyi yayınlıyorum beni bi adet 4çarpı4 ciple götürecekmişsin bakkala :queen:

arkadasım kavramada sorunmu var bu topık geyık yapma yerı deıl lüften diyorum hayret bişey ya yakıştırABILIYORMUSUNUZ BU MUHABBETLERI kendınıze konunun başlığını bi okuyun derim

sen niye sinirleniyon abicim :queen: korktum ben gelmiyorum fuara :queen:

bu başlıkta senin yazığını okuyan adamın alttaki yorumları okumasına gerek yok zaten hikaye açık ve net yapılacak bi yorumda yok :queen:

biz burda yazmasak bu başlık altlara inecek zaten bi önemi kalmicak :queen:

dolaylı yoldan vatana millete hayırlı bi iş yapıyoz biz :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Baktım koca çocuklar gibi kavga ediyosunuz, sonra "salak" gibi hakaretleri birbirinize sallıyorsunuz, gerginliğinizi alalım ortam yumuşasın diye yön değiştirmeye çalıştım şimdide bana mı sarcaksın, iki kat sarda üşümeyim bari :queen::queen::queen:

sen niye sinirleniyon abicim :queen: korktum ben gelmiyorum fuara :queen:

bu başlıkta senin yazığını okuyan adamın alttaki yorumları okumasına gerek yok zaten hikaye açık ve net yapılacak bi yorumda yok :queen:

dostum soz konusu olan o deıl ama açılan topiğe bak içinde yapılan muhabbete bak şimdi sen ciddi bir konuda topık açmıs olsan birileri bu tür geyik çevir se hoşuna gidermi hayır gitmez.. muhabbetse herturlu yapalım muhabbetımızı ama bu tüür önemlı konularda yapmayalım konuda diplere giderse gitsin umurumda değil bu konu butür olaylara karşı ne kadar duyarlıyız onun için açıldı :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bugün nedensiz bir agresiflik var benim de üzerimde :p

nan şimdi haklısın desem aye beni öldürür haksızsın desem içim razım olmuyo ben pılımı pırtımı toplayıp başka topiğe taşınıyom :queen:

HATIRLATİM ARKADAŞLAR
Zaman'ın birinde bir eşi vefaat eden bir kadının bir oglu varmış.çocuk okula gidiyormuş ama çok yaramazmış hakkında süreklı şikayet geliyormuş bir gün annesiyle konuşan çocuğa anne şöyle der: OĞLUM SENDEN ADAM OLMAZ büyüsende adam olamazsın der. ÇOCUK: göreceksin annebirgün büyük bir adam olacağım der.
Ve aradan zaman gecer çocuk okur ve annesinin yaşadıgı şehire VALİ OLARAK atanır. Atandığı gün şoförünü gönderir ve annesini makamına getirtir.
ve ANNESİ GELDİĞİNDE :Annem bana küçükken benden adam olamaz demiştin bak şimdi VALİ oldum gördünmü demiş.

Anne: gülümseyerek oğlum sen VALİ olmuşsun ama hala adam olamamışsın der.ve bu şaşırtan sözlerin ardından oğlum adam olsaydın BENİ şoför gönderip makamına getirtip karşına dikmezdin. KENDİN GELİR ELİMİ ÖPER HAKKIMIN HELALİNİ dilerdin sarılırdın der.

VE işte hıkaye burda biter. bunu yazmamın amacı bir konu başlıgında okudugum adamlık la ılgılı yapılan bir yorumdu

konu buydu

Son düzenleme:
pic1ul5.jpg

Işığı gören geliyo mu ne? Geyik Cafe'miz var arkadaşlar geyik için...

vaşş vatana millete hayırabak :queen: abi bukadar gerginliğe ne gerek var ozaman başka türlüde bu başlığı ayakta tutabiliriz :queen: birazdaha devam etse millet temelli birbirine girecek

bugün nedensiz bir agresiflik var benim de üzerimde :p

mustii konu geyik bunu başlatan atilla konuyu açanda zati kendileri ilk saldırıyı bana yapınca ortam full ren geyiği sürü geçioo diye duyum alınca hayvan akıyooo çeviirr çeviiir :queen::queen::queen:

atii kızmaa :cherry:

vaşş vatana millete hayırabak :queen: abi bukadar gerginliğe ne gerek var ozaman başka türlüde bu başlığı ayakta tutabiliriz :queen: birazdaha devam etse millet temelli birbirine girecek

hay yaşa arkadasım ya... anlamadıgım bısey var bu topık ayakta kalsa noolur kalmasa noolur ayakta kalması ve ınsanların bu topığe konuya uygun yazması konuya dıkkatle yaklaştıklarını gösterır alakası olmayan konusmalar yapansa konuya alakadar olmadıgını belırtır hemde bariz bi şekılde
ben dert etmıyorum bıraz daha didişmeler olsaydı inan bana moderatörlere ben haber verecektım kilitleyin diye allahtan bıtırdıler geyiği:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kimi bu iş batu nun işi kendisi kankam olup en ...öt verendir milleti geyik var diy eo toplamış buraya ama yanlış adama saldırdı :cat:

Ehh işte bunları görünce gergin ortam var sanıyorum, aman büyümesin diyorum,ne bileyim kankanız olduğunu ve böyle konuştuğunuzu.:silent:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
eskilerden kalma bir laf var: et-tekrar'u ahsen, velev kane yüzseksen
"tekrar 180 kere de olsa iyi birşeydir" demek.

selam atilla, batu. kavga etmeyin, siz hemşeri sayılırsınız :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar