ben perşembe gunu gidecegim sanırsam
arkadaşlar ben ankara dan gelecem , fuarın biletlerini lüftü kırdar da bulabilirim değil mi , orda bulamazsam nerde bulurum acaba ??
Ben senin için sormuştum zaten, semih takdir getirse olurmu diycektim :queen::queen:
Kasım'da fuar mı olurmuş heççAlmayayim alana da mani olmayayim. Nisan'da geldim dondum,Kasım'da gelsem Antalya'ya geri dönemem heralde.. :mrgreen: Heeee olmaazzz Tubiş'siz ne fuar ne de MT standının tadı çıkmaz derseniz gelirimmmmmmmmm :queen: :queen:
Çulsuzlardan sorumlu devlet bakanı diyorki;
Kendine fuardan su geçirmeyen eldiven alda yine donmasın ellerin :mrgreen:
demiyoz gelme :queen: aye senin eksikliğini hissettirmez :queen:
Ben vardım Tubiş,seni de biliyorum![]()
Şimdi bu mutlu olmamı gerektirecek bir sebep mi ?
Eğer öyleyse ben neden senle konuşurken tanrım ne günah işledim diye kendi kendime soruyorum :queen:
:mrgreen:
Toplan ey cemaati geyig, hoca gazı bıraktı :queen::queen::queen:
Sanki önceki 6 sayfa çok ciddiHadi tamam ben orada bişeyler yazdım,senin deyiminle gazı bıraktım.Ya önceki 6 sayfa ?
Skull bişey yapsa yine 6 sayfa dönmez,bu cemaatte var sanki bi iş
Neyse,benden bu kadar,malum meslek gereği fazla bile kaldım,saraya dönüyorum..![]()
Kasım'da fuar mı olurmuş heççAlmayayim alana da mani olmayayim. Nisan'da geldim dondum,Kasım'da gelsem Antalya'ya geri dönemem heralde.. :mrgreen: Heeee olmaazzz Tubiş'siz ne fuar ne de MT standının tadı çıkmaz derseniz gelirimmmmmmmmm :queen: :queen:
Ben vardım Tubiş,seni de biliyorum![]()
Şimdi bu mutlu olmamı gerektirecek bir sebep mi ?
Eğer öyleyse ben neden senle konuşurken tanrım ne günah işledim diye kendi kendime soruyorum :queen:
:mrgreen:
tubi sensiz bu fuarda bu stand ne yapar ah be tubi ahh yıktın bizi hepimiz somurtkan yüzlerle fuarda olucaz:salut::salut::salut: gel tubi fuara gelllll:salut::salut: