[MT İstanbul] 18 Kasım 2007, Pazar Motosiklet 2007 Fuarı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forrap baba sen ona bakma :queen: senden tırstığı içündür böyle efendi efendi yazması

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:( ben perşembe gunu gidecegim sanırsam

Perşembe günü gidicek olanlar içinde bir başlık var, oraya bir bak istersen.:cat:

Cuma cumartesi gidenleri adamdan saymıyoruz başlıkta açmadık.:p

Sahi niye cuma cumartesi başlığı yok.:silent:

arkadaşlar ben ankara dan gelecem , fuarın biletlerini lüftü kırdar da bulabilirim değil mi , orda bulamazsam nerde bulurum acaba ??

hocam bulabilirsiniz :cat: skullhunter a özel mesaj yoluyla ulaşın o size yol gösterecektir

Ben senin için sormuştum zaten, semih takdir getirse olurmu diycektim :queen::queen:

olum anca beraber kanca beraber beni niye satışa getiriyon :queen: gençler birlik olup yakarinin üzerine yürüyecektik :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tatlısulardan sorumlu arazi işleri genel müdürlüğü diyor ki;

Kuvvetli 4x4 jeep :queen:

arkadaşlar pazar günü yağış var yağış:queen: herkes şamsiyesini getirsin bende motorun üstünü kapatcam branda yaptırıyorummm:)dikkatli olsun herkes

Kasım'da fuar mı olurmuş heçç :p Almayayim alana da mani olmayayim. Nisan'da geldim dondum,Kasım'da gelsem Antalya'ya geri dönemem heralde.. :mrgreen: Heeee olmaazzz Tubiş'siz ne fuar ne de MT standının tadı çıkmaz derseniz gelirimmmmmmmmm :queen: :queen:

Kasım'da fuar mı olurmuş heçç :p Almayayim alana da mani olmayayim. Nisan'da geldim dondum,Kasım'da gelsem Antalya'ya geri dönemem heralde.. :mrgreen: Heeee olmaazzz Tubiş'siz ne fuar ne de MT standının tadı çıkmaz derseniz gelirimmmmmmmmm :queen: :queen:

demiyoz gelme :queen: aye senin eksikliğini hissettirmez :queen:

Çulsuzlardan sorumlu devlet bakanı diyorki;

Kendine fuardan su geçirmeyen eldiven alda yine donmasın ellerin :mrgreen:

katılıyorum :queen:

hatta katıla katıla gülüyorum:queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Ben vardım Tubiş,seni de biliyorum :p
Şimdi bu mutlu olmamı gerektirecek bir sebep mi ? :p
Eğer öyleyse ben neden senle konuşurken tanrım ne günah işledim diye kendi kendime soruyorum :queen:

:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eğer öyleyse ben neden senle konuşurken tanrım ne günah işledim diye kendi kendime soruyorum :queen:

Toplan ey cemaati geyig, hoca gazı bıraktı :queen::queen::queen:

ahah tubiş şimdi konuş bakalım :queen: canlı şahit bile günahım varmı diye düşünüyo ahaha

Moderatör (forrap)
Toplan ey cemaati geyig, hoca gazı bıraktı :queen::queen::queen:

Sanki önceki 6 sayfa çok ciddi :p Hadi tamam ben orada bişeyler yazdım,senin deyiminle gazı bıraktım.Ya önceki 6 sayfa ?
Skull bişey yapsa yine 6 sayfa dönmez,bu cemaatte var sanki bi iş :)
Neyse,benden bu kadar,malum meslek gereği fazla bile kaldım,saraya dönüyorum.. :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanki önceki 6 sayfa çok ciddi :p Hadi tamam ben orada bişeyler yazdım,senin deyiminle gazı bıraktım.Ya önceki 6 sayfa ?
Skull bişey yapsa yine 6 sayfa dönmez,bu cemaatte var sanki bi iş :)
Neyse,benden bu kadar,malum meslek gereği fazla bile kaldım,saraya dönüyorum.. :)

Zaten bütün kafa moderatörler bu forumda toplanmış.:cat::queen:

tubi sensiz bu fuarda bu stand ne yapar ah be tubi ahh yıktın bizi hepimiz somurtkan yüzlerle fuarda olucaz:salut::salut::salut: gel tubi fuara gelllll:salut::salut:

İlk otobüse atlayıp gelicem şimdi bak :queen:
Hem ben neden fuara gitmiyorum, sen gitmiyosun diye. Bi dahakine beraber gideriz, madem öyle :queen: İyi oldu bunu duyduğum :queen::queen:

tubi sensiz bu fuarda bu stand ne yapar ah be tubi ahh yıktın bizi hepimiz somurtkan yüzlerle fuarda olucaz:salut::salut::salut: gel tubi fuara gelllll:salut::salut:

Ben burdan eşlik ederim size :p Bu pazar Isparta yolcusuyum, şii duymasın :cherry: ::blushani

Son düzenleme:
Semih abi dün gece sana özel Mesaj atmıştım bi cevap verirsen sevinirim :rendeer:

Lütfi Kırdar Fuar Merkezi

ulasimar9.jpg

arkadaşlar üzücü bi haberim var yaaaa pınar arkadaşımız kaza yapmış ama iyi bişeysi yok ortaköyde yapmış tam ayrıntıları bilmiyorum bilen varsa yazsın saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar