10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

arada baklavayı hatırlatalım gelmeyenlere:p
s6300297zs8.jpg

Manyak babol yaaa...
6 kişinin ortasına iki tabakta pasta baklava koydu.. iki tanede çatal :cherry:

okonuyu hiç hatılatma tencere kaşıklar muhabbetine döndüydü biara:mrgreen:
bitabaK beş kişilik malzeme tabak çatalları zulaladı bence söyliyim:p

Semih gelseydi ne güzel toplu resim çekinicektik.. Semih gelmeyince bizde topsuz çekindik nası olmuş :queen:
s6300275em2.jpg

semihe lafyok o kardeşimi severim:)topikten tabi tanışamadık

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
terbiyesiz edepsiz :queen: işim gücüm vardı kızım yoksa sizi topsuz bırakırmıydım :p

eyw hocam kısmet tanışırız bi toplantıda :)

terbiyesiz edepsiz :queen: işim gücüm vardı kızım yoksa sizi topsuz bırakırmıydım :p

bizim de işimiz vardı pınar kardeşimizle okadar gevezelik yaptık gelmesek ayıp olur muhabbetine geliverdik aslında az kalacaktım ama saat geçivermiş işte:)

Farkettim :)
Terbiyesiz olduğumu farkettim yani :cherry:
Ama naapıyım bu espriyi kullanmam gerekiyodu çok hoşuma gitti elimde deil :queen:

walla ben bi ara pastanın geldiğini gördüm sankı ama baya bi çatal bekledık hatta ihsan baba kızılderili hesabı bize öncülük edip elle yiyecektik pastaları son anda her gelene motorun ne kaç cc diyen ama kendinde motor olmayan şakacı bir arkadas getirdi çatalları :queen::queen:

:cat:arkadaşlarrr topiğim açıldııııııı perşembe günü toplanıp fuara gitmek için yer ve mekan belli sadece ism yazılsın ki kimin geldiği anlaşılsın pınar hanım tuğçe hanım tanrının kırbacı bekliyorum beko sinan ihsan abi orda zaten ve diğer isim lerini hatırlayamadığım arkadaşlar bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm:)

uğraşamicim babacım :queen: daha önce bu keratayla uğraştımda nooldu gene aynı espriler gene aynı pınar :queen: kendisini biraz geliştirmesi lazım her gelmediğim toplantı için bu espriyi yaparsa ben nası cevap yaziim sıkıldım yahu :queen: siz yenisiniz tabii bilmiyosunuz bunun iğrenç geyiklerini :queen: öğrenirsiniz yakında

ne topikmiş beahh :p:cherry:

uğraşamicim babacım :queen: daha önce bu keratayla uğraştımda nooldu gene aynı espriler gene aynı pınar :queen: kendisini biraz geliştirmesi lazım her gelmediğim toplantı için bu espriyi yaparsa ben nası cevap yaziim sıkıldım yahu :queen: siz yenisiniz tabii bilmiyosunuz bunun iğrenç geyiklerini :queen: öğrenirsiniz yakında

Ne yenisi metalgod bu benim ikinci nickim :)
Eskisi açık arttırmada :)

Ah be canım bee... Senin monitör aynalı herhalde baktıkça kendini anlatmışsın :queen:
Aynı espriden bi tane daha gösterde bi dişimide senin için feda ediyim :p

Ne yenisi metalgod bu benim ikinci nickim :)
Eskisi açık arttırmada :)

Bakma sen ona abisi.. Çocuk işte.. Kendisi yeni ya senin eski olduğunu çözemedi naapsın bamsıyo :queen:

ben canlı şahidim olum tophanede belki 100 defa yaptın bunu :queen:

hadi ben yatıyorum iyi gecelerr :mrgreen:

buluşmaya giden onca kişiden birisi pınarın yeni motorunun resmini çekmeyi akıl edemedi mi?
Halbuki baklavayı en ince ayrıntılarına kadar çekmişsiniz.. Bravo valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar