Manyak babol yaaa...
6 kişinin ortasına iki tabakta pasta baklava koydu.. iki tanede çatal :cherry:
niye dolma sarmadın börek açmadın:mrgreen:
terbiyesiz edepsiz :queen: işim gücüm vardı kızım yoksa sizi topsuz bırakırmıydım
eyw hocam kısmet tanışırız bi toplantıda![]()
terbiyesiz edepsiz :queen: işim gücüm vardı kızım yoksa sizi topsuz bırakırmıydım
eyw hocam kısmet tanışırız bi toplantıda![]()
Semih gelseydi ne güzel toplu resim çekinicektik.. Semih gelmeyince bizde topsuz çekindik nası olmuş :queen:
![]()
uğraşamicim babacım :queen: daha önce bu keratayla uğraştımda nooldu gene aynı espriler gene aynı pınar :queen: kendisini biraz geliştirmesi lazım her gelmediğim toplantı için bu espriyi yaparsa ben nası cevap yaziim sıkıldım yahu :queen: siz yenisiniz tabii bilmiyosunuz bunun iğrenç geyiklerini :queen: öğrenirsiniz yakında
Ah be canım bee... Senin monitör aynalı herhalde baktıkça kendini anlatmışsın :queen:uğraşamicim babacım :queen: daha önce bu keratayla uğraştımda nooldu gene aynı espriler gene aynı pınar :queen: kendisini biraz geliştirmesi lazım her gelmediğim toplantı için bu espriyi yaparsa ben nası cevap yaziim sıkıldım yahu :queen: siz yenisiniz tabii bilmiyosunuz bunun iğrenç geyiklerini :queen: öğrenirsiniz yakında
Ne yenisi metalgod bu benim ikinci nickim
Eskisi açık arttırmada![]()