[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi

Üstüne binen kırk yaşındaymış ya...Dedi bize...:p

Huzur evi Mt ye özellikle yaptığı birşey değil merak etmeyin hahahaa...Hem 40 yaş nedir yaaa,Huzur evi Mt nin giriş yaşı 30,hani maçalrda bağırırlar ya BEEEŞ BEEEŞ BEEEEŞ diye,bizim de hedefimiz KIIRRK KIIIIRRK KIIIRK:p:p:p:p

senin motor sabah bizi uğurladı ama , :) kırk kırk diye sayıklıyodu , astım olmuş galiba

Ya ben gelemezsem motoru yolluyom ama güvenilir de kullanıcı lazım.O zaman ehlileşiyo eee kolay değil 125 CC canım.Az gaz verdimi başlıyo bir yerleri oynamaya,güçlü makina :queen::queen::queen:

ıcımden geldı hortlatıyım dedım konuyu:p:p:p cok guzel bı gezıydı evımde net olmadığı ıcın yazamamıstım sımdı yazmak nasıp oldu... ya butun yol boyunca yedığım su koymadı da gazıemır kıpanın onunde yanımdakı magane cukura gırıp benı yıkadıya o cok koydu...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ıcımden geldı hortlatıyım dedım konuyu:p:p:p cok guzel bı gezıydı evımde net olmadığı ıcın yazamamıstım sımdı yazmak nasıp oldu... ya butun yol boyunca yedığım su koymadı da gazıemır kıpanın onunde yanımdakı magane cukura gırıp benı yıkadıya o cok koydu...

Takma kafana.... Bak Kumitaya sor nasıl ıslattı doblo onu....:queen::queen:

mıllet bana bıtane begum bulun once opecem sonra.................
yeter yaf begum begum benım kotu anım var o ısımle sızın harıcınızde....
cıdden gıtcem oldurcem sımdı o kızı bana her begun deyısınızde aklıma gelıyo...

::cekic:: ::cekic:: ::cekic:: ::ranntign: ::ranntign: ::ranntign: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:
::evil:: ::evil:: ::evil::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
saat 5 gibi martıdayız.... Gelen olursa duyrulur........

mıllet bana bıtane begum bulun once opecem sonra.................
yeter yaf begum begum benım kotu anım var o ısımle sızın harıcınızde....
cıdden gıtcem oldurcem sımdı o kızı bana her begun deyısınızde aklıma gelıyo...

::cekic:: ::cekic:: ::cekic:: ::ranntign: ::ranntign: ::ranntign: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:
::evil:: ::evil:: ::evil::

elini kana bulamaç yapma..deymez boşver...:p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar