[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler bittimi... Kaldımı başka yazılacak?... Kalmadıysa tükanı kapatalım.... Bir sonraki başlıkta görüşmek üzere diyelim ne dersiniz?....

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar,yeni gelen ve aramızdan kimsenin yüz yüze tanışma fırsatı bulamadığı arkadaşlarla iyi ya da kötü fazla samimi olmamak en doğrusu.
Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına,lütfen yeni gelen arkadaşlara ne fazla samimi olun,ne de soğuk.Aradaki dengeyi iyi korursak sanıyorum ki tanışmadan yanlış kararlar vermiş olmayız.
Yeni gelen dostlarda bu konuda dikkat ederse sevinirim.Geldiğiniz ortamı bilmeden,kişileri tanımadan yorum yapmak yerine gelin tanışalım,ondan sonra duruma göre tavrınızı takınırsınız.

Resimler bittimi... Kaldımı başka yazılacak?... Kalmadıysa tükanı kapatalım.... Bir sonraki başlıkta görüşmek üzere diyelim ne dersiniz?....

De bakalım hadi :) Ben kitlemeden desen ne demesen ne :p Kapatmıyorum tükanı arkadaş..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hava atma lem......:p

Kitlemessen kitleme.... allaaa alllaaaa....

Bu arada BEGÜM kayboldu..Bişeyi kesikti geldi falan dedi kayboldu?.... Karabağlara gitmiş olmasın?.....:p

çatada prag ın videosumu mehmet, yuh o arada bi de çekimmi yaptın lem..

Evet ÇATADA PRANG videosu.Ama benimki değil.Bu çarpışan mt ninki :queen:

Durunnnn:queen: Vİdeo var elimde ama youtubenin gazabına uğradım.Upload edemiyorum.Sitede problem var sanırım.Yarına kaldı artık :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet ÇATADA PRANG videosu.Ama benimki değil.Bu çarpışan mt ninki :queen:

Durunnnn:queen: Vİdeo var elimde ama youtubenin gazabına uğradım.Upload edemiyorum.Sitede problem var sanırım.Yarına kaldı artık :bounce:

Nerde çektin ne zaman çektin? ve ne çektin?.... Niye haberimiz yok....

Sana müebbet çay cezası verebilir kurul....:bounce::wiinkk:

ben bikaç gündür girmiodum.yeni gördüm mangal olayını tü be kaçırdım geçende teras cafeyi bulamadım 1 saat aradım.ama dün büyükparkın orda gördüm şans işte aradığım zaman bulamıom :D

Bu arada sezy'e bilader demek nerden çıktı:silent: Alper abiden çıktı doğru.Neyse bende çıkıntılık yapmayım şimdi bilader hoşgeldin sitemize :queen:[/QUOTE]

bana bilader demenin telif hakkı sadecee cengiz abiye ve alper abiye aittt...bilgilerinize...:)

Nerde çektin ne zaman çektin? ve ne çektin?.... Niye haberimiz yok....

Sana müebbet çay cezası verebilir kurul....:bounce::wiinkk:

1-Nerde çektin?
Cvp: Çoban et piknik alanında

2-Ne zaman çektin?
Cvp:05/11/2007 saat 16:55 te

3-Ve ne çektin?
Cvp:Çarpışan arabalardaki bir grup motorcuyu

4-Niye haberimiz yok?
Cvp:Çünkü siz langırt oynamakla meşguldünüz

:queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1-Nerde çektin?
Cvp: Çoban et piknik alanında

2-Ne zaman çektin?
Cvp:05/11/2007 saat 16:55 te

3-Ve ne çektin?
Cvp:Çarpışan arabalardaki bir grup motorcuyu

4-Niye haberimiz yok?
Cvp:Çünkü siz langırt oynamakla meşguldünüz

:queen: :queen: :queen:

Eee bizi neden çekmedin?......:pr::pr::pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Köpeğin yaladığı eti kimse merak etmedi yawww.... Demek ki kimse iplemedi?....:p

konuyu değiştirip hemen bi beyin fırtınası yaratayım
bu cuma varmı bi buluşma :silent:

heyyyt bee şahane bi gezi,çarpışan otolara binmişsiniz,mangal desen o bambaşka.Dediğim gibi arkadaşlar insan gelmek isteyip de gelemiyor bazen.Motorsuz da beni aranıza alacakmısınız???:mrgreen::p
Yeni pantolon aldım motosiklet pantolunu ama olmayınca motor nereye giyeceksin.

Aynı soruyu bende sordum ve bu gece bişeyler yazacaklarını söyledi alper abi.Bakalım yazacaklar mı:silent:

heyyyt bee şahane bi gezi,çarpışan otolara binmişsiniz,mangal desen o bambaşka.Dediğim gibi arkadaşlar insan gelmek isteyip de gelemiyor bazen.Motorsuz da beni aranıza alacakmısınız???:mrgreen::p
Yeni pantolon aldım motosiklet pantolunu ama olmayınca motor nereye giyeceksin.

Ünlü bir düşünür demiş ki "Gel,nerde olursan ol yine gel,motorluda olsan,motorsuzda olsan illa ki gel" :queen:

Son düzenleme:
senin motor sabah bizi uğurladı ama , :) kırk kırk diye sayıklıyodu , astım olmuş galiba

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üstüne binen kırk yaşındaymış ya...Dedi bize...:p

konuyu saptıracam ama 11.nci sayfada terslemeye çalıştığım ,dün de uglychildın terslediği iki gecedir topikde bizi kafaladığını sanan gyzemliyi hiç gözüm tutmuyodu, müneccimmiyim ne, sataştığımıdan bi iki saat sonra siteden atılmış :queen: nedense çok mutluyum,:thumleft:::biggrinn::haapppy:::winkwink::cheeeeer::xblink::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar