*253 KARE Turkcell de Gizli Numara Tacizi Bitsin

Gizli numara tacizinden kurtulun!

07 Kasım 2007 Çarşamba 09:50
Telefonunuza gelen gizli numaralardan bıkıp usandıysanız işte size kurtulmanın basit yolu.. Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcel GSM servisi veriyor...
Reklam
Bu hizmeti şimdilik sadece Turkcell veriyor. Turkcell, bu konuda şu açıklamayı yaptı:

"Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olan bu servis aracılığıyla gizli numaralardan gelen çağrıları rahatlıkla engelleyebilecekler. Servisin kullanılması durumunda gelen arama telefon çalmadan otomatik olarak geri çevrilecektir. Arayan kişi "Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz" anonsunu duyacaktır.

Gizli numaradan arama kısıtlama servisini; aktif hale getirmek için *253# ; iptal etmek için #253# yazıp YES tuşuna basmak yeterli."

http://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=82199

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim Metehan.
12 senelik 24 saat açık olan ve hattıma gelen yanlış aramaları dahi anlayışla karşılayan ben bilinmeyen ya da gizli numaralara gıcığım.
Örneğin yurt dışından gelmişim tuvalet ihtiyacım bir yandan pasaport kontrolü bir yandan telefonumu açıyorum ve hemen bir gizli çağrı meşkule alma şansım yok ki sonra arayabileyim.
Ben şahsi numaramı dahi gizli yapmazken firmalar gizli yapıyor,üstelik açar açmaz bir sekreter,daha şu an müsait değilim demeğe kalmadan bir dakika deyip melodi dinletiyor.
Böyle magandalık olmaz

turkcell i ilk defa takdir ettim.en sevmediğim şeydir gizli numara.zaten açmamda.şimdi görmeme bile gerek kalmıycak.az önce aktif yaptım.

Bende bu hizmetten yararlanmayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var. Bazı ev telefonlarının santrallari henüz dijital santrala geçemedigi için onlar aradıgındada numaraları görünmüyor. Acaba bu hizmeti aktif yaptıgımda o santrale baglı ev telefonlardan gelen aramalara cevap verebilecekmiyim??

GKN

aramasın kardeşim kimse
bende geçiyim hemen, accaip uyuzum gizli nolara
hem aradığınız kişi gizli no kabul etmiyo demesidde çok güzel
arayan anlar hadiseyi, işine geliosa numarasını gösterir yada başka telden arar işine gelmiyosa aramaz..

Mete_han...Vallahi bende aynı konudan muzdaribim babocan bilgin için tşkler..:rendeer:

sinir bozucu bi olay bu gizli numaralar

hela birde şarkı dinletmeleri veya çağrı bırakmalarına uyuz oluyorum

abi hizmette turkcell bi numara üzerine tanımam:cat: ama fiyat bindirmede de bir numara insanı bş gsm bu kadar öpmezki:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla süper bi paylaşım olmuş,tşkler..............

Ben de gizli den gelen çeğrılarda numaralar görünür hALe geldi artık sanıyodum :) bu da güzel :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İyide oğlum alıntı yaptığın haberde

ktif hale getirmek için *253# ; iptal etmek için #253#

Yazıyor mesela, ordan sadece # i kopyalamayı da düşünemedin mi?

hani nerde kaldı senin cin fikirliliğin :p

:queen: Olcayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Mete abi ctrl+Alt yapıp 3 e basacaksın :)

Bu arada beni gizli no'dan kimse aramıyor zaten :)

İyide oğlum alıntı yaptığın haberde

Yazıyor mesela, ordan sadece # i kopyalamayı da düşünemedin mi?

hani nerde kaldı senin cin fikirliliğin :p

abi zaten sorunun cevabını vermiştim...düşünemedim valla ...:p

mal olduğum çıktı ortaya...:p

:queen:

:queen: Olcayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Mete abi ctrl+Alt yapıp 3 e basacaksın :)

Bu arada beni gizli no'dan kimse aramıyor zaten :)

#...heyooo işte kare...:p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ctrl + alt a gerek yok

Sadece AltGr' a basıp 3 e bassanda olur.

Lan hakketten görmedin mi nerde olduunu

Nasıl yani Olci anlamadım. AltGr ne ¿ ..

Mete abi bunu yapmayı biliyo musun ¿ Hadi yapsana, kopyala yapıştırla değil, yapta söyle. :queen: :queen:

Olcay valla şimdi sen deyince gördüm 3 de olduğunu...abi ne bilim çok aradım ama dikkatimden kaçmış...

tubişş baaakkk kendim yapıyom ben...#...:p

görmemiştir çok küççük yapmışlar yahu okuyunca bende bikere arandım nerede diye:mrgreen: ama kolay yerdeymişti ####################################################################################################
tubiş çok kolay sende yapabilirsin alt gr + üstteki 3 f3 değil tam olarak f2 nin altına kalıyor :mrgreen:

Olcay valla şimdi sen deyince gördüm 3 de olduğunu...abi ne bilim çok aradım ama dikkatimden kaçmış...

tubişş baaakkk kendim yapıyom ben...#...:p

Nasıl Olcay diince gördün, önce ben dedim sana 3 diye :pale: Kötü Mete abi :pale: Zaten bu Olcay beni kıskanıyo biliyom :p

Mete abi bi soru sordum bunu da yapsana..

¿ ¿ ¿ ¿ ¿

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar