[İzmir MT] ÇATADA PRANG toplantısı 9/11/07 Cuma - Teras Cafe

NEREYE GİDELİM

• bornova TERAS CAFE

Oy: 5 23.8%
  • inciraltı GURME RESTORAN

Oy: 7 33.3%
  • benim fikrim geldi ( lütfen açıklayınız )

Oy: 1 4.8%
  • sizinle olduktan sonra CEHENNEM olsada olur

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
yarın akşam 22 00 de sonuç açıklanacaktır :cat: görüldüğü üzere neresi olduğu değil kiminle olunduğu önemli, sanırım ve umuyorum herkezin istediği bir mekan olacak sıcak ve ekonomik :rendeer:

Sıcak ve ekonomik bir yer ha :queen: :queen: :queen: Çengis abi o zaman bu teras cefe yi seçeneklerden kaldırmak lazım.Çünkü bence ekonomik bir yer değil :pr: Tecrübeyle sabittir :bounce:

buda teras cafe demek oluyorr sanırımm...???

Hayır öyle demek olmuyor :pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
doğru ya marmariste mt yoktu muğlada vardı demiii hehheee:p:p
onun yerine manisa mt versekkk
yerini tutmazz emme idare etcennn artıkkk
kırmızı halımı serdinmiii
özellll közde pişmiş kahvemi hazırlattınmıı ki beklynn benii
hıhhhh zorrrrr
ben nireee izmirrr nireeee
ama dersen yengenle bi hava değişimi istyrz pazar salsa party e gel yiyorsaa:queen::queen::queen::queen: iii kıvırıyormuşsunn duydğuma göreee öle dedi ankaranınnn kuşlarııı

Salsa party mi?... Manisada ?....:silent::silent:

yarın akşam 22 00 de sonuç açıklanacaktır :cat: görüldüğü üzere neresi olduğu değil kiminle olunduğu önemli, sanırım ve umuyorum herkezin istediği bir mekan olacak sıcak ve ekonomik :rendeer:

Anlaşıldı sizin evde toplanacaz..... Ama çaylar 50 kuruş olacak tamammı....:p:queen:

Alıntı:
SERHAN YORUK
Ben de katılmak isterim kabul ederseniz....

İzmir MT nin kapısı herkese açık.Buyur gel tabi toplantıyı nerde yapacağımıza karar verebilirsek :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alıntı:
SERHAN YORUK
Ben de katılmak isterim kabul ederseniz....

İzmir MT nin kapısı herkese açık.Buyur gel tabi toplantıyı nerde yapacağımıza karar verebilirsek :p

Babababa

Ev sahibi oldu adam... Ölle bi kere arkadan vurmayla kimseyi korkutamassın çayağacı...:wiinkk:. Biz o çatada prang ların haşırttı blackboard larını çoook yaşadık....:p:p:p

Sen 2 kere daha çıtlat müsait birine....:p:p

Babababa

Ev sahibi oldu adam... Ölle bi kere arkadan vurmayla kimseyi korkutamassın çayağacı...:wiinkk:. Biz o çatada prang ların haşırttı blackboard larını çoook yaşadık....:p:p:p

Sen 2 kere daha çıtlat müsait birine....:p:p

Alper abi gönüllümüsün bu iş için :silent: Yani sana çıtlatabilirmiyim :queen:

arkadaşlarr çallı hariçç herkesee sesleniyorumm.... çallı allem ediyor kullem ediyorrr hatta konuyu değiştirmek için asfaltla bile yok çamurla bilem kavuştu adam daha bi çay söyletemedikkkk.....???......ne ayakkkk....:pr::pr::pr::queen::queen::queen:...yoksa çaylar içildide ben mi kaçırdımm....he he heee...

Bende deneme bile...Ybr de bi çamurlukla kurtardın.... Benimki o kadar hafif ve küçüjk diiil.... 2 ye katlanır falan motorun....:wiinkk:

Abi motor möhöm değil.Yeterki bize bişey olmasın:cat: Bahaneyle motoru değiştiririm.Hatta senin motoru alabilirim o zaman.Ama ucuza kapatırım haberin ola :wiinkk: Kazalı olacak ya o açıdan :queen:

cehennem dedim ama bence toplantı inciraltında olursa bu sogukta katılım az olur... :p
toplantı terasta oldugunda egleniyoruz bi taraftan daha sıcak yani sonuçta.Geyiklerimiz bu kadar yogunlaşmışken,İzmir MT coşmuşken gurmenin restorant ortamı bizi ne kadar tatmin eder??? :queen:

arkadaşlarr çallı hariçç herkesee sesleniyorumm.... çallı allem ediyor kullem ediyorrr hatta konuyu değiştirmek için asfaltla bile yok çamurla bilem kavuştu adam daha bi çay söyletemedikkkk.....???......ne ayakkkk....:pr::pr::pr::queen::queen::queen:...yoksa çaylar içildide ben mi kaçırdımm....he he heee...

Üzgünüz aradığınız kişi geçici bir süre servis dışıdır :pr: Lütfen bu süre içinde çay söyletecek başka kişiler aramaya başlayınız :cat: Anlayışınız için teşekkür ederiz :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
cehennem dedim ama bence toplantı inciraltında olursa bu sogukta katılım az olur... :p
toplantı terasta oldugunda egleniyoruz bi taraftan daha sıcak yani sonuçta.Geyiklerimiz bu kadar yogunlaşmışken,İzmir MT coşmuşken gurmenin restorant ortamı bizi ne kadar tatmin eder??? :queen:

Aynen bende öyle düşünüyorum.... Gurmede kafeterya gibi bölüm yapıldı.... Güzel oldu ama Terastaki gibi şamata yapamayız.....

Bende cehennem demiştim ama şimdi TERAS diyorum.......:cat::cat:

Son toplantıdan beri o caddeden bile geçmiyordum ama doğru söze ne denir :cat:::plus1::::plus1::::plus1::

Aynen bende öyle düşünüyorum.... Gurmede kafeterya gibi bölüm yapıldı.... Güzel oldu ama Terastaki gibi şamata yapamayız.....

Bende cehennem demiştim ama şimdi TERAS diyorum.......:cat::cat:

neeee terasın adı artık CEHENNEM CAFE mi oldu??? :queen::queen::queen:

DAVUT ABİİİİİİİ Duydun mu çaylar callidanmışşşşş :queen::queen::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar