Her Motosiklet'e Sepet

sepetli555qb8.jpg

Son düzenleme:
ne bu hocam reklam mı?:silent:
Racinglere de oluyo mu bundan:queen::queen::queen:
olsa ne komik olur haaaa...

Reklammış! Yönetim kontrol edecektir zaten ama bence bazı arkadaşlarımızın işine yarayacağı muhakkaktır.

:mrgreen:Kesinlikle istiyom bir tane:cat: şaane olur yaavv, dağ bayır pikniğinde işe yarar:)

benim hatırladığım motosikletlerde sepetin artık yasaklandığı gibi bişeydi. yanlış hatırlamıyorsam bunları ruhsata işlemiyorlar ve polis yakalarsa motoru bağlayıp sökülmeden trafiğe çıkışına izin vermiyor diye biliyorum.

İnternet'de dolaşırken karşıma çıkan bir ilginçlik olduğu için, paylaşım maksadıyla açtığım bir başlık.
Konunun şahşımla bir alâkası olamaz.
Kamu'da görevli olmam, yeterli izahat olur herhalde.

Darkdiamond kardeşim, sen üzülüp sıkılma, sat moturunu, yenisini alana kadar Sepette Yerin Hazır olacaktır:queen:

Muzo'cum seneye tempomuzu arttırıcaz inşallah abicim,sepetteki yerimize etleri oturturuz artık:mrgreen:

bende anladım...:p

muzo abi yalnız sepete oturma eğimi vermemişler...yani bunla eşya kuzu malzeme vs taşınır ama ayak koyma kısmında biraz çukur olursa belki oturulur...

Kuzuyuda araya sıkıştırmışsın biraderim:cherry:

İnternet'de dolaşırken karşıma çıkan bir ilginçlik olduğu için, paylaşım maksadıyla açtığım bir başlık.
Konunun şahşımla bir alâkası olamaz.
Kamu'da görevli olmam, yeterli izahat olur herhalde.

Boğaç aslında güzel konu bence! Eğer yönetim için aksaklık olursa onlar gereğini yapar zaten.

Yerli mi?

Boğaç aslında güzel konu bence! Eğer yönetim için aksaklık olursa onlar gereğini yapar zaten.

Sağol, diamond.

Büyük şehirlerde kullanılamasa dahi; özellikle kasaba ve beldelerde, pazar, alışveriş vb. taşıma işleri için ideal bir ürün ortaya çıkarmışlar.
Üretimini yapan kişiler, yurdum insanı olarak gözüküyor. Eğer öyleyse bravo vatandaşa.

Sağol, diamond.

Büyük şehirlerde kullanılamasa dahi; özellikle kasaba ve beldelerde, pazar, alışveriş vb. taşıma işleri için ideal bir ürün ortaya çıkarmışlar.
Üretimini yapan kişiler, yurdum insanı olarak gözüküyor. Eğer öyleyse bravo vatandaşa.

Gültekin'in verdiği linkede baktım,Seninde dediğin gibi yerli malı.Scooter'larada takılabildiğine göre tam taşra için biçilmiş kaftan:cat:.

Beylikdüzü'de bunu kullanan sucular var.
mondi KN150'ye takılı biri, diğeri de bir scooterda...

Beylikdüzü'de bunu kullanan sucular var.
mondi KN150'ye takılı biri, diğeri de bir scooterda...

KT125 + Zongshen200

sende bunnara takarsan belkide talep olur satılır düldüller...:queen:

aman bana takmada sepeti...:p

Boğaçhan sağol paylaşım için...:cat:

ya mete boğaçhan senin bilader mi?
boğaçhan kardeş senin resim var mı?
mete senin adın da pandahan olsun artık....

Bu benzin fiyatları yüzünden bir sepet, sepet içerisine de bir LPG takacaksın. İsterseler benzini 5 YTL yapsınlar gam yemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar