Evet :queen::queen::queen:
Neeee:queen::queen::queen: Kırmızıçam oyuncusu oluyorum yani :cherry: Dur senaryoyuda tahmin edeyim:cyclopsan başrol oyuncusu olan esas oğlan birgün izmir mt toplantısına katılır (yani ben).Haince bir komploya kurban giden esas oğlan(ben)bütün hesapları ödemek zorunda kalır :farao: Bence kötü bir senaryo oldu.Bence senaryo şöyle olmalı.Esas oğlan(ben) oyuna başlar,bütün hain komploları atlatır ve oyunu kazanır.Hain komployu hazırlayan alp_tunay ve avp41 bütün herkesin çay paralarını öder :cat: İşte bu senaryoyu sevdim.
Ah be tuncerim ben bir haftadır çay içmiyorum beleş çay içcem diye.Kafaya takmaz olurmuyum hiç :bounce: Ama kızılçamda başrol oyunculuğu teklif ediyorlar.Bakalım senaryoyu beğenirsem başrol oyunculuğunu kabul edebilirim :queen:
Evet ilk yazdığım senaryoyu oynadım bu akşam.Haince planlanmış komplo teorileri ile ne kadar mücadele etsemde üstesinden gelemedim.Ve gece sonunda 985468426842684 tane çay hesabı ödemek zorunda kaldım :queen:
Bidahaki toplantıya bankadan çay kredisi çekip öyle gidecem :bounce:
Sen bize takılmaya devam et hayatın boyunca Presto ya binmeye devam edersin...Tabi onuda kaybetmessen....:queen::queen::queen:
Saat 3 ve içtiklerim hala hazmolmadı.... 32 çay 22 oralet.... Rekora doymadık bu gün....
Günün en anlamlı olayı BEGÜM arkadaşımızın aramızda olması idi...... Kendisini çok sevdik.... Şirin mi şirin bir arkadaş....
Sen bize takılmaya devam et hayatın boyunca Presto ya binmeye devam edersin...Tabi onuda kaybetmessen....:queen::queen::queen:
Saat 3 ve içtiklerim hala hazmolmadı.... 32 çay 22 oralet.... Rekora doymadık bu gün....
Günün en anlamlı olayı BEGÜM arkadaşımızın aramızda olması idi...... Kendisini çok sevdik.... Şirin mi şirin bir arkadaş....