ruhsat problemi

arkadslar haziran ayında motorumu sattım noter satışı ile....fakat alıcı ruhsatı üzerine almamış ..ceza yemiş ben sattıktan sonra yedigi ceza benim adresime geldiginde ögrenmek istedigim alıcıya nasıl bi yaptırım uygulayabilirim...yardımlarınız için simdiden tesekkür ederim..

kardeş bu durumu bence ana sayfada moto sohbet kısmına açmalısınki bilenler yardımcı olsun...konu dışına pek bakan olmaz...

geçmiş olsun ...sakat işler...

30 gün içerisinde ruhsat şubesine başvurman gerekirdi. geçte olsa hemen başvur.Daha beteri olmadan müracaatını yap.

(Belki bilgisayarda değişmemiştir.Muhakkak git sor)

Son düzenleme:
arkadslar haziran ayında motorumu sattım noter satışı ile....fakat alıcı ruhsatı üzerine almamış ..ceza yemiş ben sattıktan sonra yedigi ceza benim adresime geldiginde ögrenmek istedigim alıcıya nasıl bi yaptırım uygulayabilirim...yardımlarınız için simdiden tesekkür ederim..

bu durumda alıcıyla işin yok.
yeni ruhsatı almaması onun problemi.
benzer bir durum (bana ait olmayan ceza) hakkında bilgi, alttaki linkte.
kolay gelsin.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/27993-trafik-cezasi-hakkinda-bilgi.html

anlasıdı.

30 gün içerisinde ruhsat şubesine başvurman gerekirdi. geçte olsa hemen başvur.Daha beteri olmadan müracaatını yap.

(Belki bilgisayarda değişmemiştir.Muhakkak git sor)

bana teblig tarihi 30 .10 .2007 ..en kısa zamanda halledecez artık ..ilginize tesekkür edrim arkadslar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar