Büyük rezillik okuyun yarılın :)

Bir arkadaşımız İstanbul'a sevgilisi ile buluşmaya gideceği gün ishal olmuş. Fakat ne çare ki gitmek zorunda. Deniz otobüsüyle zorlu bir yolculuktan sonra (habire tuvalete taşınarak) buluşma yerine ulaşmış. Beklemeye başlamış.
Çok sıkıştığı bir anda tam tuvalet arayacakken kız arkadaşının geldiğini görünce gidememiş. Ancak o sırada epey bir miktar altına kaçırmış. Renk vermemek için, "Buraya kadar gelmişken gel bir pantolon alalım" diyerek kızı bir mağazaya götürmüş.

Tezgahtarın tüm ısrarına rağmen hiç denemeden mağazadan bir pantolon alıp ayrılmış. Gittikleri bir kafede, "İçime sinmedi. Ben şunu tuvalette bir deneyeyim" demiş. Hemen kirlenmiş çamaşırını ve pantolonunu daracık havalandırma boşluğundan atmış.

Rahatlamanın verdiği huzurla çantanın içindeki poşette duran yeni pantolonu almak üzere eğilmiş. Fakat o da ne! Poşette bir kazak varmış! Gözlerine inanamayan arkadaşım hemen kafasını havalandırmadan sokarak eski pantolonuna ulaşmaya çalışmış ama becerememiş.

Bu arada tuvaletin önünde uzun bir kuyruk oluşmuş. Kapıyı vurmalarına rağmen içeriden tepki gelmeyince kafenin işletmecisi, "Bir delikanlı tuvalete girdi, çıkmıyor. Sanırım içeride eroin kullandı" diyerek polis çağırmış. Emniyet güçleri geldiğinde tabii acı gerçek ortaya çıkmış

:salut::mrgreen:

gerçek mi bu?
pantolon alıyor, içinden kazak çıkıyor.. ben pek sanmıyorum

başka bi yerde okudum şehir efsanesi diyelim ama gerçekte olabilir poşetler karışmış falan çocukda cünip :p

GKN

bende geçenlerde duydum bu hikayeyi...
ne kadar dooru bilinmez ama
başınıza geldiini düşünsenize?

ne yapardınız??
ben olsam, kazağı pantolın gibi giyer, dışarı fırlar bulduum ilk taksiyle eve kaçardım:)
arazi yani:)
bu eleman gibi polisi beklemezdim:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yada kazagı alta giyip dışarı hızlıca koşarak deli taklidi falan yapsaydı zira deli in:cat:sapık aut:farao:
vayahutta polis gelsin eroinman muamelesi yapsın ,bi gece nezaret oda salaklık:p

çokı sakat durum ben olsam havalandırmadan kendimide atardım:mrgreen:

harbiden koptum okuyunca. yerinde ben olsam vallahi o duruma geleceğime kız mız satar giderdim vr hiç o duruma düşürmezdim kendimi. yada kendimi sıkar bi şekilde o duruma gelmezdim işte :p

asm

Bu durumda buluşmaya gitmezdim kesinlikle

Baştan kaybetmiş :)

baba harbi bomba yaaaaaaaaaaaaa:queen:
şu an hanımla beraber gülmekten ölebiliriz.çok teşekkür ederim:rendeer:

ben olsam hazır biraz kaçırmışkenn onu yüzüme gözüme sürer kamufle olmuş bi şekilde dışarı çıkar ufak ufak uzardımmm :queen:

ben olsam hazır biraz kaçırmışkenn onu yüzüme gözüme sürer kamufle olmuş bi şekilde dışarı çıkar ufak ufak uzardımmm :queen:

senin kadar iğrenç rezil bi adam tanımadım ben yaw ::arrow::
nesin sen yaa süprizmisin:silent::p

abi böö yanii böö ortalığı poka buladın.:p:mrgreen:

yav ne yapayım saracak bişey bulamayınca böyle poka sarıyozz :queen:

senin kadar iğrenç rezil bi adam tanımadım ben yaw ::arrow::
nesin sen yaa süprizmisin:silent::p

he süprizim hayatının süprizi benim gibi poktan bi adamla bi ömür geçirmek nasıl olcak sence annem:queen:

çok moktan adamsın hee:queen::mrgreen::p

aman efendim teveccühünüzzz :p:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazık olmuş adama :) kız kesin terketmiştir....demekki motoru bozunca kız arkadaşınla buluşmaya gitmiceennnnnn:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar