[Eskişehir - MT]

"Bugün biraz yol, bol bol viraj yaptık..." :mrgreen:

29102007013xv6.jpg

NALLIHAN YOLU

29102007001oo6.jpg

MAYISLAR KÖYÜ

bizim haberimiz yoktu herhalde çağırma gereği duymadınız teşekkür ederim,bundan sonra bende çevremdekilere ona göre davranırım..

yarın çalışıyorum ayrıca 18:00 21:00 arası. kursum .var ama kurstan kayış atabilirim. :wiinkk:

bugün de sinan abiyle söğüt e gidelim dedik. söğüt e varınca bilecik 25 km miş. e bide bilecik e gidelim dedik.. nerdeyse ist. a kadar gidecektik. :queen: daha yeniice geldik. herkese kazasız belasız yolculuklar, kortejde görüşürz.

sizi gördüm yanımdan geçtiniz, tanışalım istedim fakat hem durmanız için uygun bir yer değildi hemde siz olup olmadığınızdan emin olamadım.:)

sizden sonra bende biraz yol yapmaya niyetendim ancak vakit geç olmuştu yola çıkmak için.

"Bugün biraz yol, bol bol viraj yaptık..." :mrgreen:

29102007013xv6.jpg

NALLIHAN YOLU

29102007001oo6.jpg

MAYISLAR KÖYÜ

ybr nin plaka nerde abi?
hangi köyde bıraktınız?
:p

Son düzenleme:
bizim haberimiz yoktu herhalde çağırma gereği duymadınız teşekkür ederim,bundan sonra bende çevremdekilere ona göre davranırım..

Ayak yapma lem :p Hangi gezimiz planlı oldu... :)

---

ybr nin plaka nerde abi?
hangi köyde bıraktınız?
:p

Aaa plaka yok :cyclopsan:silent::mrgreen: Plaka ile çekilmiş şahsi fotoğraf var, :queen: eve gidince eklerim... :cat:

sizi gördüm yanımdan geçtiniz, tanışalım istedim fakat hem durmanız için uygun bir yer değildi hemde siz olup olmadığınızdan emin olamadım.:)

aklımıza da geldi hee. dedik Bilecik'te hiç motorlu görmedik diye.bi tane 48 plakalı otomatik scooter gördük baya ilgimizi çekti...

umut olm sonunda lastiği düzlemeyi becermişin hee.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
29102007001oo6.jpg

MAYISLAR KÖYÜ
[/QUOTE]

mayıslar köyünde oturduğunuz kahvenin sahibi Ahmet abi satılık 125-250cc arası japon arıyor haberiniz ola!:cat:

hocam önemli olan lastiğin ne kadar düzleştiği deil.ne kdr viraj aldığıdır:p

lastiğin kenarlarına bakarsan viraj yaptığımızı anlarsın.niyetimiz viraj yapmak deildi gerçi ama gaza getirince milleti ii oldu.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
saat 8 de. bizde polatklan migros un önündeydik. orada 3 motor vardı ama gitmedik yanlarına siz miydiniz .onlar. hatta biri tiger dı. cbf 150 ve bir de kanuni rokko 150 ile geldik.

biz 2 tane Ramzey 200GY birde Asya 200GY dik.10-15 dakika durduk ve gittik:pale:

Son düzenleme:
sinan...

hocam önemli olan lastiğin ne kadar düzleştiği deil.ne kdr viraj aldığıdır:p

lastiğin kenarlarına bakarsan viraj yaptığımızı anlarsın.niyetimiz viraj yapmak deildi gerçi ama gaza getirince milleti ii oldu.:p

hoca camide len. :queen:

şaka dedim umut'um tabi:). viraj alırken lastik bi kaydımı Allah korusun. tekerlerinize sağlık....

kaymaz kaymaz kaydığıda oluyoda topluyoruz alışdık artık sarıcakaya virajlarına gide gele gide gele:)

Tam viraja girecem, aynaya baktım. Arkamda sıra olmuşlar. Aklıma MotoGP geldi. :mrgreen: Virajı alıyoz sırayla , viraj çıkışı sıralama değişti. :cherry: Sonra yola devam. Sağ virajdan sol viraja girerken vücudun pozisyonunu değiştirmek, kuyruğun arkasından güzel görüntü oluyormuş yaw :p
Ama bi gün hepimiz patlayacaz. :queen::queen:

Tam viraja girecem, aynaya baktım. Arkamda sıra olmuşlar. Aklıma MotoGP geldi. :mrgreen: Virajı alıyoz sırayla , viraj çıkışı sıralama değişti. :cherry: Sonra yola devam. Sağ virajdan sol viraja girerken vücudun pozisyonunu değiştirmek, kuyruğun arkasından güzel görüntü oluyormuş yaw :p
Ama bi gün hepimiz patlayacaz. :queen::queen:

ewet acayip eğlenceli oluo.bide viraja girerken benim hızımı kesenler olmasa daha ii yatacam ama bu kdr oluo.

düşmeyen motorcu yoktur ,henüz düşmemiş motorcu vardır unutmayalım!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo gokhan biladerimde gelmıs :)
sitenın adını domınostan kacan motorcular kogusu yapalım:queen:
bu arada arkadaslar butun mt26 tayfası domınosu bırakmıs bulunmaktadır..bundan snra sizlerı yemek ıcın pıano pızzaya beklerız:D

ewet acayip eğlenceli oluo.bide viraja girerken benim hızımı kesenler olmasa daha ii yatacam ama bu kdr oluo.

düşmeyen motorcu yoktur ,henüz düşmemiş motorcu vardır unutmayalım!!!!!

umut br nin arka çamurluk dl nin çamurluğa benzemiş lem yada ben öle görmek isdediğim için öle gözüküyo zuha:)

eren abi hayırlı olsun en başta yapmanız gereken şeyi en sonunda yapdınız:):mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar